2006 da boşandığım eşim 2008 yılında vefat vetti.Vekaletleri bende olan 2 oğlumuz var, babaları vefat ettiğinde biri 14 diğeri 12 yaşında idi. o dönem iflas etmiş ve bankalara yüklü miktarda borcu varmış.Biz bunları öğrenince yasaların bize izin verdiği biçimde 90 günü doldurmadan reddi miras yaptık. Aradan 1 yıl geçtikten sonra benim ailemin ve rahmetlinin ailesinin yardımları ile 1 ev aldık ve sorun olmayacağını düşünerek çocuklarımızın üzerine yaptık ve burda yaşamaya başladık. Takii bir gün eve bir kağıt gelene kadar sorun yok sanıyorduk. Bir anda dünya başıma yıkıldı ve bankaların işin peşini bırakmadıklarını ve mahkemesinin bile görüldüğünü ve hakiminde reddi mirası iptal ettiğini öğrendim.ve bundan haberi olmayan avukatımı bile ben bilgilendirdim. itiraz edip yargıtaya gönderdim yazıkki ordanda şubat ayında onama cevabı geldi. Gerekçe ise terekeyi aldığımız ( manevi değeri olan üzerindeki saat ) ve bir devlet bankasından aldığımız çocuklara kalan bağkur emekli maaşı. Zaten asıl uğraşanda bu banka. Yargıtaydan gelen Onama kararından sonra bir kere daha gönderdik dosyayı fakat cevabın farklı gelmesinin çok zor olduğunu duyuyorum hep. Evin üzerine de tedbir icraları konmuş. Biz nerde yanlış yaptık diyorum avukatıma, yapmadık cevabı alıyorum. Artık güvenmekte zorlanıyorum ancak ona inanmaktan başka çaremde yok başından beri dosyaya bakan o. Lütfen bana yardım edin evdende vazgeçtim çünkü oda çözüm değil zira rakamlar çok yüksek. ve büyük oğlum bu ay 18 yaşına bastı gelecekleri söz konusu. Bu nasıl bir adalettir. hiç birşeyden haberi olmayan 2 masuma nasıl yüklenir bu borç.4 yıldır harab oldum bunların düşünmekten. Allah rızası için bana bir yol gösterin...