Hukukçu arkadaşlar yardım edin lütfen

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Çok büyük bir dertle karşı karşıyayım ben okuduğum üniversitenin şehrinde bir lazer epilasyoncuya gittim ve sözleşme imzaladım ama bana hiçbir şekilde cayma bedeli hakkında bir. Bilgi vermediler ve ben pandemi çıktığından beri okuduğum şehre gitmedik ki şehir bana çok uzak ve 1 buçuk yıl sonra arayıp benden cayma bedeli istediler halbuki ben gittiğim seansların ücretini anında verdim ve gitmediğim seansların parasını vermek istemiyorum ki yaptıkları işlemler bir sonuç vermedi bu durumdan nasıl kurtulabilirim

Sözleşme elinizde mi?

Ödeme yaptığınızda fatura verdiler mi?
1625091737125.webp

konu sahibi çok ayıp,insanlar burada size ''bedava hukuki danışmanlık almaya çalışıyorsunuz,lütfen bir avukatla usülünce görüşün'' diye kızmak yerine, yardımcı olmaya çalışıyorlar. siz girip yazmıyorsunuz.

bence bu biraz saygısızlık oluyor konunuza yorum yapanlara...

Eki Görüntüle 2880476

konu sahibi çok ayıp,insanlar burada size ''bedava hukuki danışmanlık almaya çalışıyorsunuz,lütfen bir avukatla usülünce görüşün'' diye kızmak yerine, yardımcı olmaya çalışıyorlar. siz girip yazmıyorsunuz.

Kızılacak bir şey mi var? Belki hukuki destek alacak imkanı yok, belki şuan rahatsız, belki şuan buraya ayıracak vakti yok? Neden bizim de ismimizi kullanarak insanları polemiğe sürüklemeye çalışıyorsunuz anlamak zor.

Şahsen veya avukat aracılığıyla; elden, posta yoluyla veya elektronik ortamda e-Devlet kapısı üzerinden Tüketici Bilgi Sistemi (TÜBİS) (e-Devlet Kapısı) ile tüketici hakem heyetlerine başvuru yapın. Böyle bir şey talep etme hakları yok...

Kızılacak bir şey mi var? Belki hukuki destek alacak imkanı yok, belki şuan rahatsız, belki şuan buraya ayıracak vakti yok? Neden bizim de ismimizi kullanarak insanları polemiğe sürüklemeye çalışıyorsunuz anlamak zor.
Yooo gayet haklı bir mesaj bence. Konu sahibi konuyu açtıktan sonra foruma girmiş, başka konuları gezmiş, kendi konusuna yazmamış. Bu saygısızlıktır.

Çok büyük bir dertle karşı karşıyayım ben okuduğum üniversitenin şehrinde bir lazer epilasyoncuya gittim ve sözleşme imzaladım ama bana hiçbir şekilde cayma bedeli hakkında bir. Bilgi vermediler ve ben pandemi çıktığından beri okuduğum şehre gitmedik ki şehir bana çok uzak ve 1 buçuk yıl sonra arayıp benden cayma bedeli istediler halbuki ben gittiğim seansların ücretini anında verdim ve gitmediğim seansların parasını vermek istemiyorum ki yaptıkları işlemler bir sonuç vermedi bu durumdan nasıl kurtulabilirim
Bono imzaladınız mı ? Yoksa sadece sözleşme mi ?
Sözleşme varsa sıkıntı yok Tüketici ve Borçlar Kanunundan yürürsünüz ve karşı taraf bir hak talep edemez. abonelik sözleşmeleri yurt sözleşmeleri gibi uzun süreli sözleşmelerde tüketici yalnızca kullandığı kısmın bedelini ödemekle yükümlüdür.

Eki Görüntüle 2880476

İnanın ki telefonumu daha yeni şarja taktım ayrıca kimseye haksızlık yaptığımı düşünmüyorum benim vicdanım rahatken başkasının ne düşündüğü umrumda değil iyi günler

Bono imzaladınız mı ? Yoksa sadece sözleşme mi ?
Sözleşme varsa sıkıntı yok Tüketici ve Borçlar Kanunundan yürürsünüz ve karşı taraf bir hak talep edemez. abonelik sözleşmeleri yurt sözleşmeleri gibi uzun süreli sözleşmelerde tüketici yalnızca kullandığı kısmın bedelini ödemekle yükümlüdür.
Sorunu hallettik karşı taraf sözleşmeyi fesh etti

Yooo gayet haklı bir mesaj bence. Konu sahibi konuyu açtıktan sonra foruma girmiş, başka konuları gezmiş, kendi konusuna yazmamış. Bu saygısızlıktır.
Bana bildirim gelmemişti ki bazen gelmiyor ben bakıyorum ayrıca görmedim insan hakkını yiyecek son insanımdır hayırlı günler.

Şahsen veya avukat aracılığıyla; elden, posta yoluyla veya elektronik ortamda e-Devlet kapısı üzerinden Tüketici Bilgi Sistemi (TÜBİS) (e-Devlet Kapısı) ile tüketici hakem heyetlerine başvuru yapın. Böyle bir şey talep etme hakları yok...
Teşekkür ederim hayırlı günler

Bana bildirim gelmemişti ki bazen gelmiyor ben bakıyorum ayrıca görmedim insan hakkını yiyecek son insanımdır hayırlı günler.
bildirimden bahsetmiyor arkadaş
son girdiğiniz zaman görülüyor
girip de konuya yazmamış görünüyorsunuz

bende sevmem bu tarz üyeleri
size de hayırlı günler

bildirimden bahsetmiyor arkadaş
son girdiğiniz zaman görülüyor
girip de konuya yazmamış görünüyorsunuz

bende sevmem bu tarz üyeleri
size de hayırlı günler
Bende bunu söylemiştim ama siz de tekrarlaşmışsınız teşekkür ederim😊

böyle yazmışsınız.
girdim siteye ama bu sebepten yazamadım dememişsiniz
Evet sonradan bitti şarjım Bende konuya yazan olmadığını düşünüp ki bildirim gelmeyince konuya bakmadım başka konulara baktım daha yeni bildirim gelince baktım neyse ki ders oldu demek ki bildirime güvenmemek konuyu takip etmek gerekiyormuş hatam olduysa affola 😊

Arkadaşlar dikkatinden kaçmış olabilir, herkesin bu foruma ayıracak saatlerce zamanı olmayabilir, relax 😊 kırmaya gerek yok, velev ki birisi bilerek cevap yazmamış olsun, böyle basit şeylere takılmayalım

pekala,yalnızca sizin yorumunuzu alıntıladığım için özür diliyorum,yoksa başka herhangi bir konuda size katılamayacağım.

öncelikle buraya ayıracak vakti yok ama konusunu açtıktan saatler sonra forumda kendi konusunun dışında bir yerlerde aktif olup, sorulan sorulara cevap vermemesi bana göre saygısızlıktır.

polemikten nefret ederim, amacım da polemik çıkarmak değildi. asıl sizin yorumunuz polemiğe teşvik eder nitelikte :)

ayrıca hukuki destek alacak imkanının olmamasına bir şey diyen yok,ancak takdir edersiniz ki herhangi bir yerden bir hizmet alırsanız,karşılığında ödeme yaparsınız. ne olursa olsun. sağlık için doktora gidersiniz,ödemesini sizin yerinize devlet yapar,hukuki danışmanlık almak isterseniz işin ehli olan insanlara ödeme yaparsınız,hizmet alırsınız.

yani burada bu hanımefendiye kimse ''avukata danışın'' demeyip,herkes ona yardımcı olmaya çalışıyorsa, o zaman konu sahibinin de biraz daha özverili olması gerekir. çünkü insanlar herhangi bir şey talep etmeden onlara destek olmaya çalışmaktadır.

bana göre işin doğrusu bu.

iyi forumlar.

Back
X