hukukçu arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var:(

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
arkadaşlar emin olmasam bu konuyu açmazdım.ben atatürk üniversitesi 1.sınıfta okuyorum.geçen sene başlayanlar hazırlık gördü bize kaldırıldığı için sınıfımız çok kalabalık.hocalarımızda sürekli şikayet ederler bizden.ben dahil olmak üzere sınıfın çalışkanlarıyız derse alakalı ve sabahlara kadar vizelere çalışan.şuan vizeler yavaş yavaş açıklanıyor ya 1.sınıflar hep dökülüyor ama hazırlıklar hep bizden yüksek not alıyor.bir iki üç sınav durumu anlayanmdık ama bugün hukuk sınavı açıklandı ben 3 hafta ful hukuk çalıştım 8 ünite.ama sabah 4 te yattım hep not çıkaracağım diye.sınav günü okula geldik.arkadaşlar sınav sorularını bulmuş.ve hukuk öğrencilerine yorumlatmış.sadece iki soru.biz ezberledik ve kendi yorumlarımızıda katarak cevapladık.hiç hukukun yüzüne bile bakmadım esra diyen ve günlerce notlarımızı isteyen sabahlara kadar face de okey oynayan kız bizden yüksek not almış.ve vermedik notlarımızı ayrıca sınava yarım saat kala soruları yine biz acıdık verdik.ya biz hakkımızı nasıl arayabiliriz.allah rızası için

ayrıca 90 lık kağıt verdim mikrodan ve bir arkadaşımız ki yine hazırlıktan gelen ya esra 40 alsam iyi dedi sonuçlar açıklandı ben 46 o 65 nasıl olur bu ya dedim esra bende şaştım benim kağıdı okurken iyi tarafına denk gelmiş yada gözleri sulandı diye dallda geçti ya

sadece ben olsam önemli değil lise de okul 3.sü olan ve snıfın tek dahası olan kız bile onlardan düşük alıyor şimdi konuştuk ağlıyordu esra ben yüzlük kağıt verdim diye

O nasıl bir sınav sistemi ben anlamadım.
Sadece iki soru var , onları da önceden buluyorsunuz ezberleyip giriyorsunuz filan.
Ben hiç bir şey anlamadım yazdıklarından , buraya yazdığın için çok önemsemediğini düşünüyorum.
Ama eğer sınavlarda da böyle karışık yazıyorsan hocalar bir şey anlamadığı için notlarını kırıyordur belki.

Bende tam anlamadim. Simdi sinav çalinmis mi? Ve sizmi sorulari bilmiyordunuz? Kaybettinz mi? Birsey anlamadim ki... Biraz daha açiklarsan.. Veya tam yazsan.. ne demek istedigini.. belki sana yardimci olabiliriz...

dilekçe vererek kağıdınızın tekrar incelenmesini talep edebilirsiniz ancak hocanız kıl bir şahsiyetse durumunuzu iyice zora sokabilirsiniz.

arkadaşlar emin olmasam bu konuyu açmazdım.ben atatürk üniversitesi 1.sınıfta okuyorum.geçen sene başlayanlar hazırlık gördü bize kaldırıldığı için sınıfımız çok kalabalık.hocalarımızda sürekli şikayet ederler bizden.ben dahil olmak üzere sınıfın çalışkanlarıyız derse alakalı ve sabahlara kadar vizelere çalışan.şuan vizeler yavaş yavaş açıklanıyor ya 1.sınıflar hep dökülüyor ama hazırlıklar hep bizden yüksek not alıyor.bir iki üç sınav durumu anlayanmdık ama bugün hukuk sınavı açıklandı ben 3 hafta ful hukuk çalıştım 8 ünite.ama sabah 4 te yattım hep not çıkaracağım diye.sınav günü okula geldik.arkadaşlar sınav sorularını bulmuş.ve hukuk öğrencilerine yorumlatmış.sadece iki soru.biz ezberledik ve kendi yorumlarımızıda katarak cevapladık.hiç hukukun yüzüne bile bakmadım esra diyen ve günlerce notlarımızı isteyen sabahlara kadar face de okey oynayan kız bizden yüksek not almış.ve vermedik notlarımızı ayrıca sınava yarım saat kala soruları yine biz acıdık verdik.ya biz hakkımızı nasıl arayabiliriz.allah rızası için

Bu konuda ne gibi bir hakkınız var ben anlamadım.Sorular sadece o kıza gitse sınıfta başka kimsenin haberi olmasa tamam diyeceğim ama sizin de elinize geçmiş.Hatta soruları hukukçulara yorumlatıp ezberlemişsiniz hatta ve hatta soruları kıza veren de sizlermişsiniz anladığım kadarıyla.Hakkınızı ne söyleyerek,ne iddia ederek arayacaksınız?

sınavlardan yüksek almanın yolu sabahlara kadar ders çalışmak değildir.

hoca ile aran iyiyse kağğıdına bir daha bakmasını isteyebilirsin

ama hoca ters biriyse sonraki sınavlara daha iyi çalışmanı öneririm. hocalarla inatlaşarak okulu bitiremezsin:27:

Ah işte üniversitede nedense hep böyle oluyor..
Bende çok bilirim 90lık 100lük kağıt veripte 45 vs aldığımı.
Bu tamamen hocanın insiyatifine bağlı.İstediği gibi kırabiliyorlar notunu.
Hocayla ters düşmemen lazım,gözüne girmelisin senin ne kadar çalıştığını ve dersini önemsediğini bilsin.
Umarım finallerin iyi gelir.

yani şimdi siz daha çok çalıştınız diye daha mı yüksek almanız gerekiyordu ?
nasıl bir mantık bu ya :D ben de çok az çalışırdım ama herkesten yüksek alırdım. Lütfen kıskançlık yapmayın, kalbinizi karartmayın rahat olun kendi işinize bakın.

Burda adalet arayacak bir durum yok ki? Doğru anladıysam yani. Siz önceden akıl edememişiniz onların yaptığını, onlar da kendi taktiklerini sizle paylaşmamışlar. Dimi? Bir daha not falan paylaşmazsınız onlarla tavır koyarsınız bu kadar. Hocaya şikayet etmek hem yararsız hem de komik derecede kıskanc bir hareket olur üzgünüm..

Back
X