- 24 Aralık 2009
- 1.181
- 415
- 333
arkadaşlar emin olmasam bu konuyu açmazdım.ben atatürk üniversitesi 1.sınıfta okuyorum.geçen sene başlayanlar hazırlık gördü bize kaldırıldığı için sınıfımız çok kalabalık.hocalarımızda sürekli şikayet ederler bizden.ben dahil olmak üzere sınıfın çalışkanlarıyız derse alakalı ve sabahlara kadar vizelere çalışan.şuan vizeler yavaş yavaş açıklanıyor ya 1.sınıflar hep dökülüyor ama hazırlıklar hep bizden yüksek not alıyor.bir iki üç sınav durumu anlayanmdık ama bugün hukuk sınavı açıklandı ben 3 hafta ful hukuk çalıştım 8 ünite.ama sabah 4 te yattım hep not çıkaracağım diye.sınav günü okula geldik.arkadaşlar sınav sorularını bulmuş.ve hukuk öğrencilerine yorumlatmış.sadece iki soru.biz ezberledik ve kendi yorumlarımızıda katarak cevapladık.hiç hukukun yüzüne bile bakmadım esra diyen ve günlerce notlarımızı isteyen sabahlara kadar face de okey oynayan kız bizden yüksek not almış.ve vermedik notlarımızı ayrıca sınava yarım saat kala soruları yine biz acıdık verdik.ya biz hakkımızı nasıl arayabiliriz.allah rızası için