Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer odediyse vekalet ücretini, sanığın kendisine iade edilir tabiki, ancak odemediyse ödemekten kaçınmaması gerekir. Çok karşılaştım çok dilim yandı üzülüyorum o yüzden![]()
Evet canım malesef bazı meslektaslarim öyle.adimiza leke suruyorlar, deli oluyorum.haram para yedirmesin Allah bize inşallah..Doğrudur ama bazı avukatlarda çok paragöz cidden.
10 bin vekalet ücreti talep edip tamamını dava öncesi alıp dava savcılık aşaması 2 yıl sürünce o ücret ozamana aitti diyip 3 bin tl daha alıp bide üstüne sanık adına çıkan vekalet ücretine el koyunca ( ona göre onun hakkıymış 3 celsede bitti dava.) Bende ayar bozuldu
Bazen vatandaşımızı da düşünmek gerek yahu . Bu arada sağlıcakla alın yavrunuzu kucaginiza...
Doğrudur ama bazı avukatlarda çok paragöz cidden.
10 bin vekalet ücreti talep edip tamamını dava öncesi alıp dava savcılık aşaması 2 yıl sürünce o ücret ozamana aitti diyip 3 bin tl daha alıp bide üstüne sanık adına çıkan vekalet ücretine el koyunca ( ona göre onun hakkıymış 3 celsede bitti dava.) Bende ayar bozuldu
Bazen vatandaşımızı da düşünmek gerek yahu . Bu arada sağlıcakla alın yavrunuzu kucaginiza...
Canim mahkeme oncesi istedi butun parayi 20.000 tl verdik alacak verecek kalmamisti yani avukatla aramizda .bn sadece bu bizim hakkimiz ise bi nebze enazindan borcun bi kismi icin ise yarar dedim.ne yapmam gerekir bu ucreti alabilmem icin bilgi verirsen cok sevinirim.Evet canım malesef bazı meslektaslarim öyle.adimiza leke suruyorlar, deli oluyorum.haram para yedirmesin Allah bize inşallah..
Sağol canım aminnn![]()
Karsi tarafa derken canim bu kavgadan ibaretti .davaci tarafami gider o kisimi bu ucreti odemek durumunda kalir bu ucret hazineden alinip verilmesine diyorda.bilgim olsun o konudaAlabilirsin. Diyorum ya eğer avukatın senden önce davranmadiysa git tebligat çıkar icra dairesinden 50tl gibi bişey harç.
Karşı tarafa tebligat gider iban numarasi yazılı olan ödeme emri.
O yatirinca da gider çekersn bankadan