S svgkyz Guru Kayıtlı Üye 21 Ocak 2012 25 0 286 İstanbul 10 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi svgkyz #1 sımsıcacık bir doğu filmi
Patti Çizgisiz Avarel Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Şubat 2013 2.323 405 363 17 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi svgkyz #2 ben pek beğenmedim nedense.. hep aynı şeyler hep aynı espriler hep aynı konular.. daha yaratıcı birşeyler beklerdim.. tabiki göreceli..
ben pek beğenmedim nedense.. hep aynı şeyler hep aynı espriler hep aynı konular.. daha yaratıcı birşeyler beklerdim.. tabiki göreceli..
A amylee Kimileri var ki meczup... Kayıtlı Üye 16 Aralık 2011 1.308 19 318 24 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi svgkyz #3 Patti .!.: ben pek beğenmedim nedense.. hep aynı şeyler hep aynı espriler hep aynı konular.. daha yaratıcı birşeyler beklerdim.. tabiki göreceli.. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle bir kadrodan çok daha iyisi çıkabilirdi. Ama izlenebilir
Patti .!.: ben pek beğenmedim nedense.. hep aynı şeyler hep aynı espriler hep aynı konular.. daha yaratıcı birşeyler beklerdim.. tabiki göreceli.. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle bir kadrodan çok daha iyisi çıkabilirdi. Ama izlenebilir