Hulusi Bülent Zeyneloğlunda tüp bebek ücreti ne kadar?

Ben mart ayında tüp bebek tedavisi oldum Hulusi Zeyneloğlu’nda, kendisi karakter olarak gerçekten iyi birisi, mesleğinde de tabii büyük başarılar elde etmiş ama benim tedavi sürecim pek iyi geçmedi kendisiyle… öncelikle merkezine gittiğinizde çok fazla bekliyorsunuz ve kendisi çok ama çok yoğun. Bazen soru sormaya bile fırsatınız olmuyor.

Benim tedavi sürecinde toplam 9 folikülüm oluştu ama sanırım hepsi boş çıktı, sanırım diyorum çünkü tam olarak ne olduğunu hala bilmiyorum. OPU sonrası iki tane toplandığı söylenildi ve iki gün sonra embriyo’nun durumu hakkında bilgi vereceklerini söyledi hemşireler ama beni arayan vs olmadı üçüncü gün ben aradığımda embriyoların döllenmediğini söylediler. Tüm bunların sebebini konuşmak için gittiğimizde ise eşimle birlikte sadece teselli etti kendisi bizi..nedenini ısrarla sorduğumuzda genel geçer şekilde cevap verdi. Ben zaten psikolojik olarak çöktüğüm için kendisiyle diyaloğu uzatıp devam edemedim. Gerçekten çok kötü bir tecrübe oldu bizim için, sonuçta bu bizim yaşadıklarımız, başka bir yanda bir çok insanı da mutlu etmiş bir doktor, umarım sizleri de mutlu eder ve benim yaşadıklarımı yaşamazsınız.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun umarım tez zamanda güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…