Hülya Avşar Ak Saray'ı Savunursa...

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.803
248
Dün Ak Saray'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Hülya Avşar, “Benim evim daha şaşalı.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Ak Saray'da Türkiye İş Kadınları Derneği ve beraberindeki heyeti kabul etti. Heyette yer alan Hülya Avşar, görüşme sonrası açıklamalarda bulundu.

1 milyar 370 milyon TL'ye yaptırılan Ak Saray'a ilişkin eleştirileri "abartı" olarak niteleyen Avşar, Erdoğan'ı ve Ak Saray'ı şu sözlerle savundu:

"Hiç tahmin ettiğimiz kadar ihtişamlı değil, ben çok ihtişamlı görmedim. Abartıldığı kadar yok. Zaman geçtikçe bugün yapılan tartışmaların ne kadar gereksiz olduğunu anlayabileceğiz. Gezdik, gezdirdiler. Düşünüyorsunuz Putin geliyor, Papa geliyor, böyle bir yerde ağırlamış olmak çok keyifli olsa gerek. Olması gereken bir bina olmuş. Yakına gelip görmek lazım ki abartıldığı kadar olmadığına karar verdim. Neredeyse benim evim daha şaşalı diyecektim. O kadar diyemedim tabi."

Kaynak: Solhaber

Saygıdeğer Hülya Hanım gibi birisinin bu tarz bir açıklamsıyla içimize su serpildi doğrusu. Çok engin bilgileri vardır her konuda! Muhteşem eğitim hayatı ve süper geçmişini de unutmamak lazım tabi :KK9::KK9:

En tarz ev yarışması yapalım bakalım kiminki şaşalı çıkacak.
Hülya teyze içimi rahatlattın teşekkür ederim.

Buram buram cehalet kokan Hülya Avşar ...
Bence senin uzmanlık alanın sahnelerde öpüşmek, lütfen fazlasına burnunu sokma.
Lütfen kelimelerimizi özenle seçelim sevgili @Ozgee_34 !! Hülya hanımın uzman olmadığı bir konu yoktur. Kendisi her konuda doktora yapmış çok saygın bir şahsiyettir. Çok yönlüdür!Gözden düşmeye başladığını düşündüğü an da bir gündem yaratıverir anında.Bizim aldığımız eğitim yaptığımız işler onun yaptıkları yanında solda sıfır kalır. Sevgiler...:KK37:

Lütfen kelimelerimizi özenle seçelim sevgili @Ozgee_34 !! Hülya hanımın uzman olmadığı bir konu yoktur. Kendisi her konuda doktora yapmış çok saygın bir şahsiyettir. Çok yönlüdür!Gözden düşmeye başladığını düşündüğü an da bir gündem yaratıverir anında.Bizim aldığımız eğitim yaptığımız işler onun yaptıkları yanında solda sıfır kalır. Sevgiler...:KK37:

Doktora mı yapmış?
Valla Koca milliyet gazetesi ve Vikipedi yalan söylemiyorsa Ortaokul mezunu kendisi.
http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/38673-yasam-unlulerin-egitim-durumu/11
Ayrıca sizin almadığınız eğitimi almış olabilir ama benim aldığım eğitimi kesinlikle almadığı gün gibi ortada.
Aldığım eğitim hakkında bilginiz yokken nasıl bu konuda yorum yapabiliyorsunuz?
Benim gözümde Hülya Avşar gayet kalite seviyesi düşük bir Ünlüdür.

Doktora mı yapmış?
Valla Koca milliyet gazetesi ve Vikipedi yalan söylemiyorsa Ortaokul mezunu kendisi.
Ayrıca sizin almadığınız eğitimi almış olabilir ama benim aldığım eğitimi kesinlikle almadığı gün gibi ortada.
ironi yapmış orda :) hülya avşarı savunmamış
ayrıca insanların okuması çok mu önemli,üniversite okumadan da donanımlı olabilir bir insan.

Doktora mı yapmış?
Ben orada kinaye yapmıştım ama yanlış anladınız sanırım.

ayrıca insanların okuması çok mu önemli,üniversite okumadan da donanımlı olabilir bir insan.

Bende ilk yorumu ironi sandım ama ikinci yorum öyle gelmedi :)
Elbette donanımlı olabilir fakat ben Hülya Avşar için aynı şeyi düşünmüyorum maalesef.

Ay valla o kadar gerçekçi yazmışsınız ki ilk yorumunuzu kinaye sanmıştım ama ikinci yorum gerçek gibi geldi :oops:
Kusura bakmayın lütfen.
Rica ederim kusura bakılacak bir durum yok. Türkiye'de en sevmediğim hatta nefret ettiğim insanların başında gelir.Cahil cesaretine de büyük saygım! vardır üstelik.

Rica ederim kusura bakılacak bir durum yok. Türkiye'de en sevmediğim hatta nefret ettiğim insanların başında gelir.Cahil cesaretine de büyük saygım! vardır üstelik.

Cidden öyle, o kadar itici bir insan ki gördüğüm yerde Tv yi kapatıyorum.
Bide Türkiye İş Kadınları Derneği'ne üyeymiş.
Ne iş yaptığını merak ettim doğrusu ..

Evet insanların okuması çok önemli benim gözümde. Çünkü biz ünv. eğitimi alırken ve bu kadar emek dökerken, hiç bir konuda hiç bir donanımı olmayan savunduğu şeyin bilimsel kanıtları olmadığı halde cahilce iddaları olan insana da saygı duymam. Ben nasılki bilgim olmayan bir konuda susuyorsam bir zahmet o da susacak. Ama buradan şu da anlaşılmasın lütfen okumayan ya da " OKUYAMAYAN" insana da saygım sonsuz.

Evet insanların okuması çok önemli benim gözümde. Çünkü biz ünv. eğitimi alırken ve bu kadar emek dökerken, hiç bir konuda hiç bir donanımı olmayan savunduğu şeyin bilimsel kanıtları olmadığı halde cahilce iddaları olan insana da saygı duymam. Ben nasılki bilgim olmayan bir konuda susuyorsam bir zahmet o da susacak. Ama buradan şu da anlaşılmasın lütfen okumayan ya da " OKUYAMAYAN" insana da saygım sonsuz.
valla ben burda hülya avşarı savunmuyorum,ama okumamış ne anlar peh
laflarınıda hiç sevmiyorum,ne alakası var ayrıca,üniversiteye gitmez
kendini başka alanlarda yetiştirir,o yüzden konuşmalarımızın nereye gideceğini özenle seçelim
şimdi burdan biri çıkıp ben üniversite okumadım,deyip kavga çıkarsa ne olacak
yani bunlar olmayan şeyler değil.

valla ben burda hülya avşarı savunmuyorum,ama okumamış ne anlar peh
laflarınıda hiç sevmiyorum,ne alakası var ayrıca,üniversiteye gitmez
kendini başka alanlarda yetiştirir,o yüzden konuşmalarımızın nereye gideceğini özenle seçelim
şimdi burdan biri çıkıp ben üniversite okumadım,deyip kavga çıkarsa ne olacak
yani bunlar olmayan şeyler değil.

Ben öyle bir yorum yapmadım dikkat ederseniz. Okumak demek illa ünv. bitirmek demek değildir.Son cümlemi okumadınız sanırım! Ayrıca kavga etmekte hiç tarzım değildir. Herkesin düşüncesi kendisini bağlar.Ben bilgisi olmayan bir konuda insanların ısrarla fikirlerini empoze etmesine karşıyım dedim.

Back
X