Humana kullanan varmı

gulvary

CANımmmm
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
90
1
86
İzmir
Anne sütünü arttırmak için humananın süt arttırıcısını kullanan varmı?? Faydalı birşeymi acaba??

işte doğuma hazırlık bölümünde arkadaş çok faydasını gördüm süper bişi diye yazmış bende merak ettim

ben de kullanmıstım evet faydası oluyordu canım.rezene çayı ısırgan çayı bol su irmik helvası bunlar da süt yapıyordu bana

ben de kullanmıstım evet faydası oluyordu canım.rezene çayı ısırgan çayı bol su irmik helvası bunlar da süt yapıyordu bana
Kullanmaya başladıktan ne kadar gün sonra etkisini gösterdi acaba? Benim ikinci günüm de merak ediyorum

Benim de kuzenim kullanmıştı bana tavsiye etti. Bi yazıda okuduklarim da süt gelmeyenler için: eger hastanede tentene temas yapamadiysaniz evde yapın diyolar. Sürekli emzirin. Uyku(dinlenmek) ve su içmek cok önemliymiş. Eğer meme reddi veya huzursuzluk olursa anne ile bebek beraber suya girsin orda tentene temas olsun falan deniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…