Bebek Beslenmesi humanadan fayda gormeyenler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kurtulmak

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
31
0
6
35
Ankara
merhaba anneler,
ben amerikda yasiyorum. 2 bucuk aylik bi kizim war. sutle alakali dengesizlik problemlerim war. hafta sonu tatile gittigimde tasiyo ewe gelince okadar azaliyoki, burda cemen otu war mucize diyolar ama kullandim bi ise yaramadi, turkiyede humana cok yayginmis, 1 ay sonra turkiyeye gelcem, orda hmn kullanmaya baslicam. peki bu humanayi kullanan herkes fayda gormusmu cok umutlanmak istemiyorum. hic fayda gormeyen biri warmi?

Mucize bekleme bence ben kullanıyorum ama dediğin gibi moral etkiliyor yorgundam azalıyor mesela ama denersin sende

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

humanadan ben fayda görmedim açıkçası, moraller çok etkiliyor defneconun dediği gibi, yani stresliysen sen humanadan bi bidon da içsen ne fayda.

çörekotlu yogurt, tahin helvası, leblebi, fayda ettiği söyleniyor, ben de hiçbir şeyin faydasını görmedim zaten sütüm kesildi hehehe

sonra gene moraller biraz gelince süt geldi.

Cnm kuru incir badem we kuru dut ye sonra bana tesekkur edersin ben bunlari yiyince inanilmaaz sutum oluyodu torba torba yedim hic dut sorunu yasamadim we bol su ayrica badem kawrulmus olmasin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…