Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün fenayım butun yasadıklarım sıkıntılarım uzuntulerım aklımdan bir bir geçiyor.. Kimi özledigimi aslında kimi sevdiğimi hiçbirşeyi bilmiyorum iki ilişkim oldu ikiside derinden yaraladı beni ikisinide düşünür oldum.. bana yasattıkları sıkıntılar üzüntüler benden götürdükleri hersey ama herseye aglayasım var zırıl zırıl hungur fıçkırr geberene kdr aglamak ıstıyorum .... helekı ikinci ilişkimden sonra ıyıce sarsıldım benı yarım bırakıp kendı hayatını tamamlamaya gıtmesı benı cıgrımdan cıkarıyor .... inşallah mutsuzluktan geberır ınsallah
bana kötülük yapann beni üzen kımseyı affetmıyorummmmmmmmmmmmm
Acaba senin onlar için ağladığın,üzüldüğün kadar onlar senin için ağlıyor ve üzülüyorlarmı.boşuna yıpratıyorsun kendini onlar geçmişte kaldı.önüne geleceğine bak.herşey onlardan ibaret değil.onlar üzülsünler ki sizi kaybettikleri için.
Acaba senin onlar için ağladığın,üzüldüğün kadar onlar senin için ağlıyor ve üzülüyorlarmı.boşuna yıpratıyorsun kendini onlar geçmişte kaldı.önüne geleceğine bak.herşey onlardan ibaret değil.onlar üzülsünler ki sizi kaybettikleri için.
İnanki onlar ıcın degıl bana yasattıkları ıcın kendımı bu denlı yıprattıgım ıcın uzuluyorum ve bırkac gundur salak gibi içimde ukte gibi kalmıs sankı duygusu var gonlumde belkıde yalnız oldugumdan bılemıyorum .... ama ben guclu bır ınsanım bır duygu karmasası bendeki biliyorum ama Allaha havale edıyorummm bu dunyadaaa yasadıklarını yasasınlar en guzel halıyle ama ebedi dunyadaaa bınlerce sene sıratta bekleseler dahı affetmıyecegım onları hakkımı haram zıkkım edıyorumm ki hakkım cok buyuk ıkısındede zıkkım olsunnnnnnnnnn
şimdi üzülüp ağlıyorsun ama zamanı geldiğinde RABBİM karşına öyle birini çıkartır ki yaşadıklarını hiç hatırlamazsın bile canm :) Hiç üzme kendini bol bol dua et..
Bugün fenayım butun yasadıklarım sıkıntılarım uzuntulerım aklımdan bir bir geçiyor.. Kimi özledigimi aslında kimi sevdiğimi hiçbirşeyi bilmiyorum iki ilişkim oldu ikiside derinden yaraladı beni ikisinide düşünür oldum.. bana yasattıkları sıkıntılar üzüntüler benden götürdükleri hersey ama herseye aglayasım var zırıl zırıl hungur fıçkırr geberene kdr aglamak ıstıyorum .... helekı ikinci ilişkimden sonra ıyıce sarsıldım benı yarım bırakıp kendı hayatını tamamlamaya gıtmesı benı cıgrımdan cıkarıyor .... inşallah mutsuzluktan geberır ınsallah
bana kötülük yapann beni üzen kımseyı affetmıyorummmmmmmmmmmmm
canım benim anlattıkların okadar tanıdıkki öyle iyi anlıyorumki seni.Ve bende bugün senin gibiyim hayatımdan benden çalınan herşeye öyle çok ağlayasım varki...
İnanın ki ben cok guclu bır ınsanım bu belkı kendını begenmıslık gıbı gelır kımınıze ama ben boyleyım ne olursa olsun yıkılmıyorum yılmıyorum yoluma devam edıyorum ısyan etmıyorum aslada etmem !! sıgınacak baska kımın neyım varkı benı yaradana ısyan edeyım zorda darda kalınca gene ellerımı ona acıyorum ondan dılıyorum .... o ıkı ınsanada zerre kadar acıma hıssım kalmadı sabah oyle oldum kı hayatım yasadıklarım fılm serıdı gıbı gectı bır bır gozlerımın onunden sankı .... nefretım bıle kalmadı... tek dıledıgım Allahım buyukk onlarada bana yasattıklarını yasatsın... ben gene kaldıgım yerden devam ederım cunkı bende vıcdan merhamet Allah korkusu var ....ama son yanı ıkıncı ılıskımın bana ögrettıgı o kdr cok sey oldu kı keske boyle acı bır sonla ogrenmeseydım ama dedıgınız gıbı her serde varmıs bır hayır dıyorum ... dusunce yapımı tamamıyle degıstırdı ve hıcbır ınsan gorundugu gıbı degıl bu en yakın kanınız canınızda olsa herkes kendı menfaati ve cıkarını dusunuyor helekı erkeklerın %80i öyle...
sevılmeden sevmeyın sevsenızde bellı etmeyın ogrendıgım tek sey bu harbıden kaçan her zaman kovalanır... sen ne kadar deger verır uzerıne tıtrersen bır o kadar yok sayılıyorsun .... ınsanlıktan anlamayanlarrrrrrrrrrrr ya uf bıde regl oldum bugunn o yuzden sanırımm
İnsana bazen böyle durumlar olabilir canım iyi anlıyorum seni emeginin karşılıgını bu şekilde alman zoruna gidiyor haklısında kimseninde yanına kalmaz boşver sen beddua etme dua et bol bol ve unutma her şer görünen şeyde bir hayır vardır birşey ya hayırlısı olmadıgı için olmuyordur ya da daha iyisi olacagı için ileride dönüp baktıgında iyikide olmamışlar hayatımda banada bir olgunluk kazandırdı yaşananlar diyiceksin emin ol buna ve önüne bak canım herşey gönlünce olsun inşallah.
İnsana bazen böyle durumlar olabilir canım iyi anlıyorum seni emeginin karşılıgını bu şekilde alman zoruna gidiyor haklısında kimseninde yanına kalmaz boşver sen beddua etme dua et bol bol ve unutma her şer görünen şeyde bir hayır vardır birşey ya hayırlısı olmadıgı için olmuyordur ya da daha iyisi olacagı için ileride dönüp baktıgında iyikide olmamışlar hayatımda banada bir olgunluk kazandırdı yaşananlar diyiceksin emin ol buna ve önüne bak canım herşey gönlünce olsun inşallah.
cok sagoll canım cok sagoll destegınız ıcın cok sagolun hepınız ıkı kelıme yazmanız bıle ınsanı rahatlatıyor ... Allah buyuk ınsallah..... Allahımm bır kapıyı kapar bın kapıyı acar ..... zaten son ılıskım mantıga asla sıgmayan sadece kör aşık olusumdan oturu herseyı mukemmel gormemden kaynaklanan bır durumdu bıttı gıttttı Allah hakkımı bırakmasın ınsallahh ınsallahh ınsallah
Ikinci iliskin ne zaman basladi ne zaman bitti sanirim taze henuz ayrilik. Gecen sene bu zamanlarda ki halime o kadar cok benziyorsun ki. Benim de oyle iki iliskim oldu birincisi cok ihmal etti hic oncelikolmadim uzaktan baska sehirlerden yurutemedik sucladim cabalamadigi icin aramadim sormadim zaten o cok aramazdi kapandi gitti onu unutmak icin basladim bi sene gene aramayan sornayan ilgisi az biri ama gozumde onu o kadar buyuttum ki bi gun koptum agladim neden ben boyle kisileri seciyorum diye bi kac gun sonra onun beni eklemedigi faceyi buldum ve profil resminde bir kizi opuyordu aradim cirkinlesti isi bozmsmam arada dolasmamam icin ole icime oturdu ki ha daha yeni yeni gecti. nisanlandi evlenecek hani ilahi adalet gerceklesti beter oldu diyemiyorum beklemeyecegim de zaten birilerine endeksli hayat olmaz herseyin hayirlisi icimden ofkeyi atinca rahatladim bu arada ilki dondu onla devam ediyorum ve eskiye gore oldukca ilgili hakkini yemeyeyim. Boyle iste kismet hersey takilma yoluna devam et:))