- Konu Sahibi afrikalikezban
-
Acaba senin onlar için ağladığın,üzüldüğün kadar onlar senin için ağlıyor ve üzülüyorlarmı.boşuna yıpratıyorsun kendini onlar geçmişte kaldı.önüne geleceğine bak.herşey onlardan ibaret değil.onlar üzülsünler ki sizi kaybettikleri için.
Bugün fenayım butun yasadıklarım sıkıntılarım uzuntulerım aklımdan bir bir geçiyor.. Kimi özledigimi aslında kimi sevdiğimi hiçbirşeyi bilmiyorum iki ilişkim oldu ikiside derinden yaraladı beni ikisinide düşünür oldum.. bana yasattıkları sıkıntılar üzüntüler benden götürdükleri hersey ama herseye aglayasım var zırıl zırıl hungur fıçkırr geberene kdr aglamak ıstıyorum.... helekı ikinci ilişkimden sonra ıyıce sarsıldım benı yarım bırakıp kendı hayatını tamamlamaya gıtmesı benı cıgrımdan cıkarıyor .... inşallah mutsuzluktan geberır ınsallah
bana kötülük yapann beni üzen kımseyı affetmıyorummmmmmmmmmmmm
İnsana bazen böyle durumlar olabilir canım iyi anlıyorum seni emeginin karşılıgını bu şekilde alman zoruna gidiyor haklısında kimseninde yanına kalmaz boşver sen beddua etme dua et bol bol ve unutma her şer görünen şeyde bir hayır vardır birşey ya hayırlısı olmadıgı için olmuyordur ya da daha iyisi olacagı için ileride dönüp baktıgında iyikide olmamışlar hayatımda banada bir olgunluk kazandırdı yaşananlar diyiceksin emin ol buna ve önüne bak canım herşey gönlünce olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?