hurafe mi değil mi?bilemedim şimdi :o :o

asenacCc

<3 İreMervEbrUfuk <3
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
49
12
28
Arkadaşlarım ciğer yersen şöyle olur nar yersen böyle olur güle dokunursan çocuğun vücudunda lekeler oluşur diyolar ne kadar doğru bilmiyorum. Gerçekten de böyle bir şey yaşayan var mı?

Babamın evi bahçeli 2 hamileliğimde de gül kokladım dokundum
Narı çok severim onuda yedim hiç bişey olmadı tamamen batıl inanç

yawrum ben paso nar yıyorum bayramı gecırdık cigerde yedim. hatta doktorum balık ye bol bol dedi onuda yedım. herkes ciger balık cılek yersen bi yerıne dokunursan cocugunun orası leke olur diyor. bi yerime dokunmadım tabi pis ellerimle dogal olara ama hurafe gibi sanki.bakalım gorecegız dogunca allah bilir yani. narı hıc duymadım.

yawrum ben paso nar yıyorum bayramı gecırdık cigerde yedim. hatta doktorum balık ye bol bol dedi onuda yedım. herkes ciger balık cılek yersen bi yerıne dokunursan cocugunun orası leke olur diyor. bi yerime dokunmadım tabi pis ellerimle dogal olara ama hurafe gibi sanki.bakalım gorecegız dogunca allah bilir yani. narı hıc duymadım.
Aynen katılıyorum 3.çocuğuma hamileyim ilk ikisinde de inanmıyodum hiçde dikkat etmedim zaten ikisininde vücudun da hiçbir iz yok çok şükür

ben de inanmıyorum bunlar hurafe diyorum ama doğum lekem var.:KK57:
hikayesi: bizim evimiz bahçeli, komşumuzun da öyle ve yanyanalar. abim 4 yaşlarındayken annemeden armut istemiş annem de bir tane koparmış sert diye bir yudum ısırmış abime vermiş.
sonra komşuya girmişler annem de anlatıp helallik istemiş. komşumuz da helal etmiş, leke çıkabilir sen görünmeyen bi yerine dokunuver demiş.annem de dokunmuş.:KK17:
gel gelelim belimde bir armut lekesiyle doğdum.ben büyüdükçe o da büyüdü :KK22:

ben de inanmıyorum bunlar hurafe diyorum ama doğum lekem var.:KK57:
hikayesi: bizim evimiz bahçeli, komşumuzun da öyle ve yanyanalar. abim 4 yaşlarındayken annemeden armut istemiş annem de bir tane koparmış sert diye bir yudum ısırmış abime vermiş.
sonra komşuya girmişler annem de anlatıp helallik istemiş. komşumuz da helal etmiş, leke çıkabilir sen görünmeyen bi yerine dokunuver demiş.annem de dokunmuş.:KK17:
gel gelelim belimde bir armut lekesiyle doğdum.ben büyüdükçe o da büyüdü :KK22:
:) :) çok ilginç ya böyle örnekleri çok duydum o yüzden kafam karıştı zaten doğunca görücez artık

bizimde uzaktan tanıdığımız kadın hamileyken ciğere dokunmuş dokunmuş yüzüne sürmüş hiç bişe olmaz hurafe bunlar diye çocuk doğuyo ki yüzü heep leke kadın şuan 45 50 yaşlarında ve eşarpla saklıyo yüzünü senelerce ilerlemiş şuan kadın yüzünü kimseye göstermiyo açmıyo hiç

konu biraz geçmiş ama, şimdi hurafe diyebiliriz ama benim annemde bana 6-7 aylık hamileyken aşerio, aşerirken odaya biri giriyo oda oturduğu yerde avucunun içini bacağına kapatıcak şekilde saklıyo sonuç sol bacağımın yanında tam da annemin tarif ettiği yerde işaret parmağı büyüklüğünde doğum lekem var =)

Back
X