- 18 Temmuz 2025
- 52
- 21
- 3
- 21
- Konu Sahibi frzenur3456
-
Ay bir de şey var onları da belirtin lütfen cok merak ediyorum daArkadaşlar merhaba ilk once hurafelere cok inanan birisiyim en başından sımdı size cınsıyet serüveninımızden bahsedeceğim konuya ilgisi olan okuyabilir 6 haftalık ultrason fotoğrafı fasulyeye benziyordu hurafelere gore erkek mıde bulantım hıc olmadı hurafelere gore erkek karnım sıvrıydı hurafelere gore erkekti tuzlu seyler cok aserdım eşki aserdım cok uyumadım yuzum güzelleşti ilerleyen haftalardada nur teorisine gorede erkek cıktı hareketlerini cabuk hısetım tekme hızlı ve net atıyor bobreklerde genişleme vardı ve bu cogu erkek cocuklarında olur kızlarda dusuk bır ihtimal bizde cıktı ama düzeldı sonrave kızımız oluyor arkadaşlar hurafelere inanmayın cok fazla konu acan var asla alakalı degıl tamamen tesadüf dıyorum
Bu arada sağ sağlim gelsin miniğinizArkadaşlar merhaba ilk once hurafelere cok inanan birisiyim en başından sımdı size cınsıyet serüveninımızden bahsedeceğim konuya ilgisi olan okuyabilir 6 haftalık ultrason fotoğrafı fasulyeye benziyordu hurafelere gore erkek mıde bulantım hıc olmadı hurafelere gore erkek karnım sıvrıydı hurafelere gore erkekti tuzlu seyler cok aserdım eşki aserdım cok uyumadım yuzum güzelleşti ilerleyen haftalardada nur teorisine gorede erkek cıktı hareketlerini cabuk hısetım tekme hızlı ve net atıyor bobreklerde genişleme vardı ve bu cogu erkek cocuklarında olur kızlarda dusuk bır ihtimal bizde cıktı ama düzeldı sonrave kızımız oluyor arkadaşlar hurafelere inanmayın cok fazla konu acan var asla alakalı degıl tamamen tesadüf dıyorum
Yumurtlamadan 1 2 gun onceydi erkek denildi kız cıktı sağdaydı bebeğım yıne erkek dedilerAy bir de şey var onları da belirtin lütfen cok merak ediyorum dasağda ise erkek solda ise kız bir de 140 üstü kalp atımı kız altı erkek sizde neydi son olarak yumurtlama günü ve en yakın zaman da olursa erkek ama yumurtlamaya 2-3 uzak olursa kız diyorlar
Evet bana da chatgbti erkek dedı yüzde 90Ay benimde tüm hurafelere göre kızdı hatta yapay zeka nub teorisi ve keseye görede kız dedi ama erkek yani bunlar yalan dolan bence
Ay hiç biri mi tutmaz boşuna hevesleniyomusuz demekYumurtlamadan 1 2 gun onceydi erkek denildi kız cıktı sağdaydı bebeğım yıne erkek dedilerkalp atış hızı düşüktü cınsıyetı öğrendikten sonra hızlandı annem hala ınanmıyor hamileliğin ilerleyen haftalarında cok guzel oldum gorenler erkek mi dıyor
Yaa biz şok olduk cınsıyetı ogrenınce ama ıyıkı kız dıyorum cok tatlısss yaa yerim kızlar cok tatlı ve cok masum oluyor evladın cınsıyetı yok yaa yürek oluyor can oluyor insana cok tuhaf bir duyguAy hiç biri mi tutmaz boşuna hevesleniyomusuz demek
Ay tabi ki öyle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İşte 9 ay nasıl geçicek kalp atışı kese cinsiyet vs zaman geçiriyor hamişlerYaa biz şok olduk cınsıyetı ogrenınce ama ıyıkı kız dıyorum cok tatlısss yaa yerim kızlar cok tatlı ve cok masum oluyor evladın cınsıyetı yok yaa yürek oluyor can oluyor insana cok tuhaf bir duygu
Bendede tam tersi oldu cildim kötüleşti mide bulantı kusma hat safadaydı ultrason fotorafı yusyuvarlaktı karnım yuvarlak ekşi tuzlu bende çok yedim tatlı hiç yemedim hareketlerini çok geç hissettim 20. Haftada ama oğlumuz oluyor bizimdeArkadaşlar merhaba ilk once hurafelere cok inanan birisiyim en başından sımdı size cınsıyet serüveninımızden bahsedeceğim konuya ilgisi olan okuyabilir 6 haftalık ultrason fotoğrafı fasulyeye benziyordu hurafelere gore erkek mıde bulantım hıc olmadı hurafelere gore erkek karnım sıvrıydı hurafelere gore erkekti tuzlu seyler cok aserdım eşki aserdım cok uyumadım yuzum güzelleşti ilerleyen haftalardada nur teorisine gorede erkek cıktı hareketlerini cabuk hısetım tekme hızlı ve net atıyor bobreklerde genişleme vardı ve bu cogu erkek cocuklarında olur kızlarda dusuk bır ihtimal bizde cıktı ama düzeldı sonrave kızımız oluyor arkadaşlar hurafelere inanmayın cok fazla konu acan var asla alakalı degıl tamamen tesadüf dıyorum
Sol taraftan oldu benim bebeğim sağ tüpüm kapalı ve erkek olduAy bir de şey var onları da belirtin lütfen cok merak ediyorum dasağda ise erkek solda ise kız bir de 140 üstü kalp atımı kız altı erkek sizde neydi son olarak yumurtlama günü ve en yakın zaman da olursa erkek ama yumurtlamaya 2-3 uzak olursa kız diyorlar
Ne guzel sağlıcakla kucağınıza alınBendede tam tersi oldu cildim kötüleşti mide bulantı kusma hat safadaydı ultrason fotorafı yusyuvarlaktı karnım yuvarlak ekşi tuzlu bende çok yedim tatlı hiç yemedim hareketlerini çok geç hissettim 20. Haftada ama oğlumuz oluyor bizimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?