• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hurma yogurt diyeti ile haftada 5 kilo?!

Oreskyblue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
17
14
3
Merhaba arkadaslar. Bugün yeni bi detoks duydum ve kafamı cok karıstırdı. Sadece hurma ve yogurt yiyerek 1 haftada en az 3,5 en fazla 7 kilo verilecegi söyleniyor. Başta bunun ödem oldugunu düsündüm ama yağdan gittigini iddia eden kullanıcılar vardı. zaten uzun zamandır diyette olan birinin hurma diyetiyle verdigi kilonun su, ödem olmayacagını söylüyorlar. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi gercekten kafama cok takıldı yapmaya kararlıyım ama yanlıs seyler yapmak istemiyorum

Merhaba
Ben de geçen yıl hurma diyeti yaptım 1 haftada 4-5 kilo verdim. 56 ile başlayıp 51.4 Kadar düştüm. Tabi bu gazla 1 hafta daha uzatıyım dediğim de sonraki hafta 1 gram bile veremedim.. şöyle bir durum oluyor ilk 2 gün bağırsak baya bi boşaldığı için otomatik 1.5 2 kilo gidiyor.. sonraki günlerde yağdan gidiyor. Hurmayı sevmememe rağmen zorladımkendimi ve yaptım. Ayrıca 7 taneyi zoryiyordum 3 e düşürüp bi kase yoğurt yedim 3 öğün.Tavsiye ediyorum

Bende üniversite donemnde yapmistim baya kiloda vermistim suan 3 aylik bi bebegim var yapaammi acaba diye kararsizim

Detoks yapmak istiyorsan hayvansal urunlerden siyril.. nisastadan biraz siyril sekerden siyril.. bu diyet cok sıkıcı.. ben denedim bilmiyorum dusunce olarak bile insani sıkıyor daha cok yiyesin geliyor :)
En iyisimi bi sure hayvansal.ürün yeme 1 hafta 2 hafya şkerli seyleri agzina koyma. Sabahlari meyve sık.. elma salatalik vs. Sebze agirlikli beslen. Sebzelerde de cok vitamin var ben her turlu sebzeyi tuketen biriyim..

bende başlamak istiyorum bu hurma diyetine eşlik etmek isteyen varmıdır ki 3 aydır kendi çabamla 8 kilo verdim ama şuan durağan dönemdeyim kırılması lazım inşallah bu işe yarar:KK49:

Back
X