mrb kızlarr..
ben bu kremi bu gün aldım kullandıktan sonra olumlu olumsuz yorum yaparım..
ama telefonda ürün hakkında bilgi istediğimde içeriğinde kesinlikle kimyasal bi madde olmadığını ve tamamen bitkisel olduğunu söylediler..kutunun üstünde de; krem bileşiminde zararlı kimyasallar içermez yazıyo..inş iiyi gelirr
mrb kızlarr..
ama telefonda ürün hakkında bilgi istediğimde içeriğinde kesinlikle kimyasal bi madde olmadığını ve tamamen bitkisel olduğunu söylediler..kutunun üstünde de; krem bileşiminde zararlı kimyasallar içermez yazıyo..inş iiyi gelirr
mrb kızlarr..
mehaba,kremi kullanalı cildinizde bir değişiklik oldumu lütfen yazarsanız sevinirim.bu kremle ilgili çok bir yorum yok.umarım işe yaramıştır...
Bu kremi bende çok merak ediyorum. Kullananlar yorumlarınız nelerdir? Acil cevap lütfennnnnnnnnn.
alan arkadaşlar!
internette bir sürü sitede satıyorlar. acaba hangisi gerçek? nerden bileceğiz?
belki işe yarayacak bir krem ama sahtesini alır kullanırsak işe yaramayacak sonuçta....
hangi site gerçeğini satıyor?
arkadaşlar forumda reklamını gördum hurrem sultan cılt kremının sıtesıne baktıgımda acaba dedım gercekten ıse yarıyormu bnım sıvılce lekelerım ve gunes lekelerım var bı cok sey kullandım hepsıde daha cok cogalmasına sebep oldu acaba bu urun ıyı gelırmı fıyatı cokda pahalı gelmedı gecırecekse tabı begenmezsenız 15 gunde paranız ıdae demelerı guven verdı acıkcası aranızda bu kremı kullanan varmı ve ne gıbı fayda veya zararlarnı gordu sımdıde tesekkurler Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?