• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri hürrem sultan cilt kremi kullanan var mı ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

oneyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
249
2
96
47
İstanbul
arkadaşlar forumda reklamını gördum hurrem sultan cılt kremının sıtesıne baktıgımda acaba dedım gercekten ıse yarıyormu bnım sıvılce lekelerım ve gunes lekelerım var bı cok sey kullandım hepsıde daha cok cogalmasına sebep oldu acaba bu urun ıyı gelırmı fıyatı cokda pahalı gelmedı gecırecekse tabı begenmezsenız 15 gunde paranız ıdae demelerı guven verdı acıkcası aranızda bu kremı kullanan varmı ve ne gıbı fayda veya zararlarnı gordu sımdıde tesekkurler Allah yardımcımız olsun

sitesine baktım ,içeriğini öğrenmek için.içeriği başlığı koymuşlar amaaaaa içindekiler yazmıyor.o nedenle aradım taradım içinde neolduğunu bulamadım buda beni şüphelendirdi,acaba içinde zararlı bi şeymi var,yada iddia ettiği gibi organik değilmi.pazarlama çok inandırıcı ama içindekileri öğrenmeden almıycam.

Meraba kızlar, benim cildimde sivilce lekeleri var. Ayrıca cildimdeki gözenekler çok belirgin. Hürrem sultan cilt kremini kullananlar varsa işe yarıyor mu lütfen bi bilgi verin. Lütfeeeeeeeennnnn:((

mrb kızlarr..
ben bu kremi bu gün aldım kullandıktan sonra olumlu olumsuz yorum yaparım..
ama telefonda ürün hakkında bilgi istediğimde içeriğinde kesinlikle kimyasal bi madde olmadığını ve tamamen bitkisel olduğunu söylediler..kutunun üstünde de; krem bileşiminde zararlı kimyasallar içermez yazıyo..inş iiyi gelirr (:

mrb kızlarr..
ama telefonda ürün hakkında bilgi istediğimde içeriğinde kesinlikle kimyasal bi madde olmadığını ve tamamen bitkisel olduğunu söylediler..kutunun üstünde de; krem bileşiminde zararlı kimyasallar içermez yazıyo..inş iiyi gelirr (:

Henüz yeni almışsın ama son durum nedir arkadaşım varmı bi gelişme

mrb kızlarr..

Canım benim hürrem sultan cilt kremi yüzünde bi etki yaptı mı? Yaptıysa paylaşır mısın? Ben de alıcam ama karar veremedim. Benim sorunlarıma iyi gelir mi acaba şimdiden teşekkür ederim. İnşallah istediğin gibi bi cilde sahip olursun :)

kızlar merhaba, benimde cildimde güneş lekelerim ve çillerim vardı, ama artık yok, sis leke kremi aldım, Sinop ta eczacı Mustafa bey hazırlıyor kremi, 2 ay falan kullanıyorsunuz, cildiniz soyuluyor, alttan mükemmel pırıl pırıl bir cilt geliyor, krem kullanım aşamaları biraz sıkıcı ve krem biraz yakıyor, cildiniz kızarıyor, kuruyor, gündüzleri muhakkak bephanten kullanmalısınız nemlendirmeli cildinizi, yoksa çok kızarıyor, ilk günden itibaren etkisini anlayacaksınız kesinlikle tavsiye ediyorum, çok pahalı bir üründe değil, birde gece kullanılıyor bu krem gündüz güneş koruyucu kullanmalısınız ama sis kremi kullanma şamasında cilt hassaslaştığı için güneş koruyucu bile yakıyor yüzünüzü.. ancak sonuç gerçekten inanılmaz, hiçbir güneş lekesi ve çilim kalmadı, cildinizin rengide açılıyor, doğal bir aydınlık geliyor yüzünüze,leke probleminiz varsa hiç düşünmeden alın derim.

3 kutu birden aldım...1 ay kullanıyım yorumumu olumlu olumsuz yazarım inşallah arkadaşlar bekleyin beni...bende işe yararsa herkeste yarar diye düşünüyorum

mrb kızlarr..

mehaba,kremi kullanalı cildinizde bir değişiklik oldumu lütfen yazarsanız sevinirim.bu kremle ilgili çok bir yorum yok.umarım işe yaramıştır...

Bu kremi bende çok merak ediyorum. Kullananlar yorumlarınız nelerdir? Acil cevap lütfennnnnnnnnn.

dayanamayıp akşam sipariş verdim pazartesi gelicekmiş biraz bekleyin inşallah yazıcam yıllardır kullanmadığım kalmadı, zaten işe yaramazsa iade edilebiliyormuş..umarım memnun kalırım...

evet 6 gündür kremi kullanıyorum arkadaşlar ve bu kez gerçekten işe yaradığını düşünüyorum lekeler hafif açıldı ama daha çok yeni sabırla kullanıcam inşallah istediğim sonucu alırım yalnız sadece yatarken sürülebilir çünkü sürdüğünüzde bembeyaz oluyorsunuz cilt ancak sabaha karşı emiyor kremi...

cok yeni bir ürün herhalde ben yeni duydum. yorumlarınızı takip edicem umarım memnun kalırsınız ve sizin gibi bizler de yararlanabiliriz.

alan arkadaşlar!
internette bir sürü sitede satıyorlar. acaba hangisi gerçek? nerden bileceğiz?
belki işe yarayacak bir krem ama sahtesini alır kullanırsak işe yaramayacak sonuçta....
hangi site gerçeğini satıyor?

alan arkadaşlar!
internette bir sürü sitede satıyorlar. acaba hangisi gerçek? nerden bileceğiz?
belki işe yarayacak bir krem ama sahtesini alır kullanırsak işe yaramayacak sonuçta....
hangi site gerçeğini satıyor?

Hürrem Sultan Cilt Kremi direk sitesi face de verilen reklam parası çıktıgına göre budur diye düşünüyorm :)

Arkadaşlar bu kremi ben de merak ediyorum kullananlar sonradan yorum yazmamışlar acaba ne durumdalar bir bilgi verseler...Bir de hangi tür bir leke için kullandınız acaba?

arkadaşlar forumda reklamını gördum hurrem sultan cılt kremının sıtesıne baktıgımda acaba dedım gercekten ıse yarıyormu bnım sıvılce lekelerım ve gunes lekelerım var bı cok sey kullandım hepsıde daha cok cogalmasına sebep oldu acaba bu urun ıyı gelırmı fıyatı cokda pahalı gelmedı gecırecekse tabı begenmezsenız 15 gunde paranız ıdae demelerı guven verdı acıkcası aranızda bu kremı kullanan varmı ve ne gıbı fayda veya zararlarnı gordu sımdıde tesekkurler Allah yardımcımız olsun

ben 2 ay kullandım ama başta faydası oluyo gbi oluyo snra yıne aynı :(( :30:

Back
X