Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hurrem Sultan gibi saclar hayal mi??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Quennhazel

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.504
En iyi cevaplar
1
2.129
658
Adana
Kizlar saclarim aralardan tiftik tiftik cikiyor kuafore sordugumda yeni cikan saclar onlar diyo.Ama boyle dik dik durmasi duzlestirince fln hos durmuyo gicik ediyo.Yok mu bildiginiz maske serum bakim vs..Muhtesemde Hurremin saclari yumusacik cok hos tabiki onlar tonla da bakim yapiyor ama hayal mi oyle saclar?

Çıtçıt di ki o saçlar :)))
Şimdi bakıyorum saçlarını kısa kestirmis ama elidir reklamında maşallah upuzun :)

saçları kaynak değilmiydi o kadının ?
tam bilmiyorum gerçi ama .
saçına maşa yapıyorlar ek saç takıyorlar gür gözüküyor normalde seyrek saçları o kadının .

Kizlar saclarim aralardan tiftik tiftik cikiyor kuafore sordugumda yeni cikan saclar onlar diyo.Ama boyle dik dik durmasi duzlestirince fln hos durmuyo gicik ediyo.Yok mu bildiginiz maske serum bakim vs..Muhtesemde Hurremin saclari yumusacik cok hos tabiki onlar tonla da bakim yapiyor ama hayal mi oyle saclar?

Kaynaktı saçları evet...

Banyodan önce ılık zeytinyağını kafa derin dahil tüm saçına komple sürüp bone veya strech film ile kapat. Bekletebildiğin kadar bekletip yıka.

Els
elseve mucizevi yag al dustan sonra saclarinin cokluguna gore bir iki kere eline sıkıp saclarna komple yay .. o kiss saclati hemen iceri alacaktr .. duzgunkullanip fazla surmezsen yagli bir gorunm vermz parlak bir gorunm verr

o kadinin kafasinda iki tel sac var,nasil sampuan reklaminda oynatiliyor anlamiyorum....
reklamda gur ,uzun ,parlak,
gercekte seyrek,kisa ,mat.....

O küçük saçlar için el kremi kullanabilirsin biraz alip elin iyice yaydir ve saclarina sür :)

Back
X