• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hüseyin Çelik'ten okullardaki kar tatiline sert tepki

Bu adama sanırım hayatımda ilk kez hak verdim.

Okulları tatil ederek kar, ısınma, yol problemlerine bir çözüm bulamayız. Bu "kolumu kaldırınca ağrıyor" diyen insana kolunu kaldırma o zaman demek gibi bir şey.

Ama tabii o zaman Hüseyin Çelik'e sormak lazım 12-13 yıldır bu sorunları düzeltmek için ne yaptınız?

Sen Abd ve Kanada daki eğitim şartlarını sun bize, eyvallah -50 de bile okul açık kalsın.

Dün okullar açıktı ben yollamadım iyiki de yollamamışım, öğretmen donduk sınıfta dedi. O dediğin yerlerde evler okullar soğuk oluyor mu Hüseyin Bey...

219 TL doğal gaz faturası geldi biz evde kat kat giyinik dolaşıyoruz, ısınamıyoruz, sen yollardan bahsediyorsun...

Totonuz sıcak 8 bin TL maaşınız yetmesin vatandaş donsun en pahalı doğalgazı kullansın. El insaf...
sen sadece 8bin TL aldıklarını mı sanıyorsun hakikaten Polyannasın :))
8bin TL ile tüm sülalesine hangi insan Audi ve daha da üst segmentte araç alabilir bir insan?
O sadece görünürdeki cüzzilik. Her yerden nemalanıyor hepsi.

Sınıflar yanmıyor, yollar leş, kaza üstüne kaza. Sonra ABD-Kanada kıyası, komik oluyor.

biz yurt dışında -25 derecede okula gittiğimi hatırlıyorum..yollar tertemiz..her 5-10 dakikada yollar temizlenir tuz veya çakıl atılır..ben hiç ömrümce tatil görmedim..türkiyede azıcık kar yağsa tatil..yollar temizlendikten sonra neden tatil olsun ki..çocuklar neden eğitiminden geri kalsın ki..

valla ege kara alışkın değil kilit oldu heryer ama mesela bolu, erzurum gibi yerler hep karın içinde ama oralarda ege kadar tatil olmuyor
kara alışık olmayan yerlerde tatil gerekli, tatil yapmayacaklarsa önlem gerekli kazalara karşı, tatil olunca bir sürü kazanın önüne geçiliyor, tatil olmayan yerlerde geçen hafta kaç servis kaza yaptı bi çocuk öldü

biz yurt dışında -25 derecede okula gittiğimi hatırlıyorum..yollar tertemiz..her 5-10 dakikada yollar temizlenir tuz veya çakıl atılır..ben hiç ömrümce tatil görmedim..türkiyede azıcık kar yağsa tatil..yollar temizlendikten sonra neden tatil olsun ki..çocuklar neden eğitiminden geri kalsın ki..
problem kar yağışı olduğunda yeterli tedbirin alınanmaması zaten..güvenli olduğunu bilseler neden tatil yapsınlar..

problem kar yağışı olduğunda yeterli tedbirin alınanmaması zaten..güvenli olduğunu bilseler neden tatil yapsınlar..

Karı geçtim, mesela Ankara'da gece yerler jilet gibi. Arabayla çıkarken tedirgin oluyorum, yolda yürürken keza öyle...Kar olmasa da insanlar düşüp kolunu bacağını kırsın, öğrenciler soğuktan donsun. Bence de çok gereksiz tatil bakanım çok haklı(!)

Back
X