• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hüsranla biten ilişkimden sonra kimseye güvenemiyorum

mormemekse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2021
69
73
38
31
Merhaba,
Benim uzun süreli ilişkim vardı bir anda saçma bir sebeple ayrıldık ve o hemen başkası ile evlendi. Üzerinden 2 yıla yakın süre geçti hayatıma birini alamadım, hatta sanki ömrümün sonuna kadar kimseye güvenmeyecekmişim gibi hissediyorum. Biliyorum artık hayatıma devam etmem lazım ama bir daha üzülmekten hatta kalbimin attığını hissetmekten bile korkuyorum.
Aslında birisi var, çok eskiden tanıyorum ama ilişki olarak çok güvenebileceğim birisi değil o adım atmaya çalıştıkça ben kaçıyorum. Ama o da eski ilişkim gittiğinden beri sağlam bir adım atmasa da vazgeçmiyor varlığını bana hep hissettiriyor. Onunla aramızda bugüne kadar ikimizin de dillendirmediği çok başka bir çekim olduğunu düşünüyorum ama resmen korkuyor ve kaçıyorum. Açıkçası bir üzüntüyü daha kaldıramayacağımı düşünüyorum. Ama onun orada var olduğunu bildikçe de başka ihtimalleri düşünemiyorum, hatta o veya başkası ile mutlu olabileceğimi birilerine güvenip yuva kurabileceğime inanmıyorum. Yaşım 28, ama hiç inancım yok.
Dertleşmek istedim, Sizce ne yapmalıyım? Onun beni üzeceğini düşünüyorum diye bu ilişkiye başlamayacak doğru mu yapıyorum, yoksa hayatı mı erteliyorum.

Son düzenleme:
Eski sevgilinizle tam olarak ne için ayrıldınız? Siz sevgiliyken o kızı bulmuş ve onunla evlenmek için sizi bir bahane bulup terk etmiş gibi geldi bana.

Eski sevgilinizle tam olarak ne için ayrıldınız? Siz sevgiliyken o kızı bulmuş ve onunla evlenmek için sizi bir bahane bulup terk etmiş gibi geldi bana.
Bence de öyle. Biz biraz farklıydık, onun ailesi daha muhafazakardı. İlişkimiz boyunca bunun sorun olmayacağını söylese de okullar bitti mesleğe başladık, sudan sebeple çıkan bir kavga neticesi ayrıldık. Benim bir şeyden haberim yoktu ama o Bir kaç ay beni aramaya hayatımı kontrol altında tutmaya devam etti. Sonra aramamaya başladı ama takip ediyordu bir şekilde, sonra takibi de bıraktı meğer aramamaya başladığında nişanlanmış tamamen bıraktığında evlenmiş:)

Bence de öyle. Biz biraz farklıydık, onun ailesi daha muhafazakardı. İlişkimiz boyunca bunun sorun olmayacağını söylese de okullar bitti mesleğe başladık, sudan sebeple çıkan bir kavga neticesi ayrıldık. Benim bir şeyden haberim yoktu ama o Bir kaç ay beni aramaya hayatımı kontrol altında tutmaya devam etti. Sonra aramamaya başladı ama takip ediyordu bir şekilde, sonra takibi de bıraktı meğer aramamaya başladığında nişanlanmış tamamen bıraktığında evlenmiş:)
Karakter ve özellikle de gelenek olarak farklı olan insanlar evlenirse çoook büyük sorunlar yaşayıp birbirlerinden soğuyolar. İyi ki bu kişiyle evlenmemişsiniz. Bence o öteki eskiden tanıdığınız kişiyi de boşverin. Bir şeyler hissedecek olsaydınız çoktan hissederdiniz şimdiye kadar. Kendinize güzel temiz bir sayfa açın, sosyalleşin, hobiler edinin. Etrafta düzgün erkekler de var mutlaka bulacaksınız aradığınızı.

Karakter ve özellikle de gelenek olarak farklı olan insanlar evlenirse çoook büyük sorunlar yaşayıp birbirlerinden soğuyolar. İyi ki bu kişiyle evlenmemişsiniz. Bence o öteki eskiden tanıdığınız kişiyi de boşverin. Bir şeyler hissedecek olsaydınız çoktan hissederdiniz şimdiye kadar. Kendinize güzel temiz bir sayfa açın, sosyalleşin, hobiler edinin. Etrafta düzgün erkekler de var mutlaka bulacaksınız aradığınızı.
Onunla bittiği için üzülmüyorum artık, hatta şanslıyım biliyorum. Yalnızca yıllarca o kadar körü körüne inanmışım ki bu kadar kolay kandırılabiliyorsam bundan sonrası için korkuyorum sanırım:)
Çok teşekkür ederim, umarım 🙏

Hayati ertelemiyorsunuz. İki yıl önce evlenen erkek arkadaşınızın bıraktığı enkazı biran önce içinizden kazıyın. Hayat zaten güvenip işte bu diyebileceğiniz kişiyi hiç aklınızda yokken birden bire çıkartır.

Şuan aranızda bi çekim hissettiğiniz kişiden de bence uzaklaşın cunku iliski olarak güvenebileceğim birisi değil yazmışsınız. Güven en önemli kriteriz eski yasanmisliga bakarak . Karamsar olmayın. Çalışın, gezin tozun,kurslara yazılın.

Hayati ertelemiyorsunuz. İki yıl önce evlenen erkek arkadaşınızın bıraktığı enkazı biran önce içinizden kazıyın. Hayat zaten güvenip işte bu diyebileceğiniz kişiyi hiç aklınızda yokken birden bire çıkartır.

Şuan aranızda bi çekim hissettiğiniz kişiden de bence uzaklaşın cunku iliski olarak güvenebileceğim birisi değil yazmışsınız. Güven en önemli kriteriz eski yasanmisliga bakarak . Karamsar olmayın. Çalışın, gezin tozun,kurslara yazılın.
Umarım çıkarır, çok teşekkür ederim

Hata ediyorsun. Geçmişte yaşarsan geleceğin olmaz. Hayatına yeni birini almaktan korkarsan yeni bir sayfa açamazsın. “Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin. Uçmayı istiyorsan düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşarsan hayatı yalnızca seyredersin.” Kendi hayatında figüran olma, başrol ol. Yanlış seçim yaparsan da bedelini ödeyebilecek gözü karalıkta ol. Velev ki tekrardan aşk acısı çekersen de o kadar kötü bir şey değil. Acılar insanı güçlendirir.

ay saçmalama güzelim ya aşk o kadar tatlı ve güzel bi his ki, inan bana bu düşüncelerine değmez. eski sevgilini unut ondan öncede hayatın vardı ondan sonra da olur emin ol kendine inan yeni aşklara enerjini aç

Zaman herşeyin ilacıdır.Çok klişe ama çok gerçek bir söz.Şimdi size kim ne derse desin yüreğiniz rahatlamayacak belki ama zamanla yeniden güvenmeye yeniden sevmeye ve değişmeye başlayacaksınız.Kendinize biraz zaman tanıyın.Merak etmeyin bu hisleriniz değişecek sadece biraz zaman.Herşey gönlünüzce olsun.

Back
X