Huy degisikligi

Hazeer_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
305
224
103
Arkadaslar 2 bucuk yasinda bir kizim var ve son 2 aydir huyu bir anda degisti. Artik odasinda uyumuyor ve sürekli aglama krizine giriyor. Eskiden saatinde yatar saatinde kalkardi. Simdi yanimda uyuyor. 6 aylik hamileyim dogumdan sonra napicam diye kara kara düsünmeye basladim. Yemin ederim hayatimdan bezdim. Ne olur bana bir akil verin ne olur..

Ah keşke bende bilsen ne yapacagimi aynı durum bizde de var.oglum yaklaşık 4 yaşında ve bende hamileyim.son bir haftadır canimizdan bezdiriyor bizi.guzel huylu söz dinleyen çocuk bir anda gitti başka biri geldi sanki.hicbir şekilde söz dinlemiyor, tutturuyor.hele gece oldu mu sinirden ağlama krizleri yaşamaya basladim.uyumak bilmiyor.bende yorgun oluyorum artık ve tahammül edemiyorum.sakin olmak lazım ama yapamıyoruz işte.2 saattir uyusun diye ugrasiyoruz anca yeni uyudu

2 yaş sendromu olabilir mi ya da korkuyordur.Bir pedagoga danismakta fayda var.

Allah yardimcimiz olsun. Onlar tek iyi olsun da bizim yorulmamiz önemli degil. Ben en cok onun herseye aglamasina üzülüyorum. Ne isterse olsun diye tutturuyor isi inada bindiriyor. Dogumdan sonra daha kötü olacak diye korkuyorum.

Arkadasta da oldugu gibi tesadüf mü acaba hamile olmaniz. Belki bebegi kiskaniyordur.
Kıskanma henüz yok ama şu bir gerçek ki eskisi gibi ilgilenemiyorum, oynayamiyorum, yoruluyorum o da sıkılıyor. Hazeer_ dün gece kendime gelememistim yazmamisim senin durumun 2 yaş sendromu çocukların böyle davrandigi dönemler oluyor.oglum o dönemleri hafif atlattı bunda da büyük ihtimalle benim tahammülsüz olmam zor gecirmemize sebep oluyor.sabirli olmak gerekiyor.oglum açıktığında, uykusu geldiğinde daha huysuz oluyor doğal olarak.yapabiliyorsan acikmasina falan fırsat verme.

Oyy kiyamam yazik.. ben hic yapamiyorum uyutmayi agladiginda... dayanamiyorum aglamasina

Gece 3 de uyandi 5 e kadar bir agladi bir uyudu. Kiyamadim hic ama napim alismasi gerekiyor. 1 yasindan sonra uyku düzenine alistirdim, saatinde yatar saatinde kalkardi. Herkes imrenirdi ne güzel sütünü veriyorsun erkenden uyuyor diye. Haftaya doktoruyla görüsücem, belki 2 yas sendromu yasiyor bilmiyorum.

Acikmasina firsat bile vermiyorum, kendim yemem ilk onun karnini doyururum. Bende senin cabuk yoruluyorum eskisi gibi oynayamiyorum. Krese baslarsa biraz rahatlarim.

Hamile oldugun için böyle yapıyor canım. Seni kıskanıyor ve paylaşmak istemiyor. Artık sevilmicegini düşünüyor. Senin yanında yatması ağlama nöbetleri hep bu yüzden. Bana kalırsa her fırsat çocuğunu sar ve onu çok sevdiğini söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…