2 yaş sendromu olabilir mi ya da korkuyordur.Bir pedagoga danismakta fayda var.Arkadaslar 2 bucuk yasinda bir kizim var ve son 2 aydir huyu bir anda degisti. Artik odasinda uyumuyor ve sürekli aglama krizine giriyor. Eskiden saatinde yatar saatinde kalkardi. Simdi yanimda uyuyor. 6 aylik hamileyim dogumdan sonra napicam diye kara kara düsünmeye basladim. Yemin ederim hayatimdan bezdim. Ne olur bana bir akil verin ne olur..
Arkadasta da oldugu gibi tesadüf mü acaba hamile olmaniz. Belki bebegi kiskaniyordur.
Ah keşke bende bilsen ne yapacagimiaynı durum bizde de var.oglum yaklaşık 4 yaşında ve bende hamileyim.son bir haftadır canimizdan bezdiriyor bizi.guzel huylu söz dinleyen çocuk bir anda gitti başka biri geldi sanki.hicbir şekilde söz dinlemiyor, tutturuyor.hele gece oldu mu sinirden ağlama krizleri yaşamaya basladim.uyumak bilmiyor.bende yorgun oluyorum artık ve tahammül edemiyorum.sakin olmak lazım ama yapamıyoruz işte.2 saattir uyusun diye ugrasiyoruz anca yeni uyudu
2 yaş sendromu olabilir mi ya da korkuyordur.Bir pedagoga danismakta fayda var.
Kıskanma henüz yok ama şu bir gerçek ki eskisi gibi ilgilenemiyorum, oynayamiyorum, yoruluyorum o da sıkılıyor.Arkadasta da oldugu gibi tesadüf mü acaba hamile olmaniz. Belki bebegi kiskaniyordur.
Sonuc nedir, doktor ne diyecek buaraya yazin bizi de bilgilendirin lütfen...Birden bire degisti huyu. Sanki kizim gitti, yerine baska bir cocuk geldi. Insallah gecicidir bu durum. Haftaya doktoruna gidip danismayi düsünüyorum.
Oyy kiyamam yazik.. ben hic yapamiyorum uyutmayi agladiginda... dayanamiyorum aglamasinaBilemiyorum belki de. Bugün kac haftadan sonra yatagina koydum, aglaya aglaya uyudu
Oyy kiyamam yazik.. ben hic yapamiyorum uyutmayi agladiginda... dayanamiyorum aglamasina
Kıskanma henüz yok ama şu bir gerçek ki eskisi gibi ilgilenemiyorum, oynayamiyorum, yoruluyorum o da sıkılıyor.Hazeer_ dün gece kendime gelememistim yazmamisim senin durumun 2 yaş sendromu çocukların böyle davrandigi dönemler oluyor.oglum o dönemleri hafif atlattı bunda da büyük ihtimalle benim tahammülsüz olmam zor gecirmemize sebep oluyor.sabirli olmak gerekiyor.oglum açıktığında, uykusu geldiğinde daha huysuz oluyor doğal olarak.yapabiliyorsan acikmasina falan fırsat verme.
Sonuc nedir, doktor ne diyecek buaraya yazin bizi de bilgilendirin lütfen...
Hamile oldugun için böyle yapıyor canım. Seni kıskanıyor ve paylaşmak istemiyor. Artık sevilmicegini düşünüyor. Senin yanında yatması ağlama nöbetleri hep bu yüzden. Bana kalırsa her fırsat çocuğunu sar ve onu çok sevdiğini söyle.Arkadaslar 2 bucuk yasinda bir kizim var ve son 2 aydir huyu bir anda degisti. Artik odasinda uyumuyor ve sürekli aglama krizine giriyor. Eskiden saatinde yatar saatinde kalkardi. Simdi yanimda uyuyor. 6 aylik hamileyim dogumdan sonra napicam diye kara kara düsünmeye basladim. Yemin ederim hayatimdan bezdim. Ne olur bana bir akil verin ne olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?