Huy degisirmi ?

Kirsehirli40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
9
0
1
33
Arkadaslar bi önceli konudan olanlari bile biliyor.... sizce huylu huyundan vazgecermi ? Ailesiyle yuvasina bir cizgi koyamayan adamdan hayir gelirmi ? Misal kaynim benle sebepsiz yere konusmuyor (güyya nidanlilik döneminde kaynim bizi evimizi yapmak ici cok yipranmis o yüzden). Ve ben bu konuyu sonunds kayinbabama actim, kaynim orda bana bagirdi beni tehdit etti. Ya yemin ederim durduk yere bdn ona bi kötü laf bile etmedim, sadece konusmama sebebi ney bilmek istedim. Ama esim orda agzini acmadi,karima bagirma o senin yengen vs. Hoc bisey demedi. Kumari gectim artik... beni savunmayisi, kendimi burda yapa yanliz hissetmem dokunyor bana sizce kumari biraksa bile bu huyu degisirmi? Ya iyiligi iyiliktir, sirf kötülemekte istemiyorum esimi... bana temizlikciye kadar tuttu sirf derslerimle ve onunla ilgilene bileyim yorulmayayim diye... ama güvenim yok isinamiyorum daha esime.... sinirlendigindd beni kapiya atmaya kalkismasi, siddet uygulamasi, kumari ve en en önemlisi beni kurumamasi ailesine karsi... ben ailesini ez gec demem ama dengeyi bulsun istiyorum

Can çıkar huy çıkmaz.
Huylu huyundan vazgeçmez.
Bir insan 7'sinde neyse 70'inde de odur.
Aklıma başka atasözü gelmedi maalesef :işsiz:

Back
X