Huyundan bıktım

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Ablam şehir dışından geldi üç gün önce ilk gün görüştük bugün de bn gttim tekrar yanına.
Annmlerde kalıyor .
Ben gttim yorulmuş uyumaya gitti bi saat odaya sonra uyandı dışarı çıkıp dolaştık akşam çay içecektik kızı da 2 yaşında .
Annem de işten gelmişti çocuğu ona bırskıp tekrar dışarı çıktık.
Annem işten gelip yemek yaptı bi de. Ben ona yardım edecektim ablamı da kırmak istemedim çıktık. Geldik. Yemek yedk tam çay içiyoruz. Çiğdem yiyoruz . Ablam da lavaboya gitcem çocuğa bakın dedi o sırada çocuk Çiğdem almş atmış ağzına ablmda gördü. Çocuğu korkutarak çığlık atıp bağırarak ağzndan çıkardı Annem sakin ol çocuk korkuyor dedi Ablam gitti mutfağa bağırdı yeter diye . Sonrada gelip siz keyfinize bakın Ben içerde çocuğu tutarım dedi.
Bz zaten çocuğa seve seve bakıyoruz. O gitmeden oldu olay zaten herşeye dikkat ediyoruz . Bağırmasına değil ama orda durduk yere kapris yapması beni delirtti . Sinirimi zıplattı . Birikmişlikte var Annem yorgunluktan bayılcak hiçbişiy yapmamş azarlıyo bağırıyo. Dedimki yeter burda kapris yapacağın hiçbişiy yapmadı kimse huyunu değştr yoksa kimseyle ilişki kuramazsın. Yok benim huyum böyle ablalıktan sil o zaman dedi.
Ben de kimse memnun değil ve sen hala değiştrmeyi denerim diyeceğine sil o zaman Ben böyleyim diyorsan gerçkten pes Ben gidiyorum Dedim bağırdım çağırdım çıktım .
Bütün morsl sıfır Annmde ağlıyordu en son. Babam da boşver sen haklısın o anlamıyor dedi.
Gerçkten kimseyle anlaşamıyor .
Böyle olsun istemezdim . Üzüldüm çok..
Ama kaprislerine dayanamıyorum da. Haksz değilim Ama yinede mesaj atsammı ben seni çok seviyorum huyların bazen deli ediyor vs diye yoksa bi süre bekliymmi ?

Belkide ablanin size söyleyemedigi derdi vardir?
Tabiki yaptigi güzel bisey degil. Sonucta torununa ve yegenine severek ve eglenerek bakmayan anneanne ve teyze görmedim.. size güvenmeyeceknde kime güvenecek. Hem cocuklar kas göz arasinda yapiyor yapacagini

Belkide ablanin size söyleyemedigi derdi vardir?
Tabiki yaptigi güzel bisey degil. Sonucta torununa ve yegenine severek ve eglenerek bakmayan anneanne ve teyze görmedim.. size güvenmeyeceknde kime güvenecek. Hem cocuklar kas göz arasinda yapiyor yapacagini
Hayır malesef huyu bu durduk yere kapris yapmak ve hep kendini haklı görmek. karakter olarak içinde hiçbirşeyi tutamaz

başka sıkıntıları var bence, belki hayattan çok yorgun bıkkın ve tahammülü kalmamış bişeye. Sİze ve annenize değil kaprisi. Kendimden biliyorum.

kardeşler hicbir zaman bu kadar yüzgoz olmamali
keşke bağırıp cagırmasaydınız
bi süre soğusun bekleyin
sakin kafayla konuşursunuz

Ben şunu söyleyebilirim herkesin kişiliği, karakteri farklıdır anlarım. Ama asla sinirliysem, iyi değilsem, kötüysem kardeşimi, annemi karşıma alırım otururum sohbet ederim ilacım çünkü onlar. Asla sinirimi, öfkemi sağa sola saldırarak göstermem. Ne iğrenç bir düşüncedir.
Bir insan mutsuz diye annesini kardeşini üzmeye hakkı var mı? Yok. Çünkü onlar ilaç zaten onlar bu zamanlar için var.
Nefret ederim bu tür insan tiplemelerinden. Ne mesaj atın, ne arayıp sorun. Kardeşim bana bu cümleyi etse ömrü billah bir tarafıma ufo soksalar yine ısınamam.

Siz içinizi rahat ve ferah tutun. Ve mesaj atarak alttan almayın. Huyuyla mutluysa, özür dilemeyi bilmiyorsa kendisi kaybeder.

Ben şunu söyleyebilirim herkesin kişiliği, karakteri farklıdır anlarım. Ama asla sinirliysem, iyi değilsem, kötüysem kardeşimi, annemi karşıma alırım otururum sohbet ederim ilacım çünkü onlar. Asla sinirimi, öfkemi sağa sola saldırarak göstermem. Ne iğrenç bir düşüncedir.
Bir insan mutsuz diye annesini kardeşini üzmeye hakkı var mı? Yok. Çünkü onlar ilaç zaten onlar bu zamanlar için var.
Nefret ederim bu tür insan tiplemelerinden. Ne mesaj atın, ne arayıp sorun. Kardeşim bana bu cümleyi etse ömrü billah bir tarafıma ufo soksalar yine ısınamam.

Siz içinizi rahat ve ferah tutun. Ve mesaj atarak alttan almayın. Huyuyla mutluysa, özür dilemeyi bilmiyorsa kendisi kaybeder.

Yılda bi kere görmüşüm ayağına gitmişim 10.dakkada gidip yattı.
Insan gibi bak kimse memnun değil bari düzeltmeye çalış diyorum ben böyleeyim sil o zaman diyor .
Böle bii insana hiçbişey anlatılmazki . Insana kafayı yedirir

Huyuda olsa kimseye böyle davranmaya, annesini aglatmaya Hakki yok. Kardesde olsa kimse kimseyi cekmek zorunda degil.
Siz alttan aldikca o Asla drgismez

Yılda bi kere görmüşüm ayağına gitmişim 10.dakkada gidip yattı.
Insan gibi bak kimse memnun değil bari düzeltmeye çalış diyorum ben böyleeyim sil o zaman diyor .
Böle bii insana hiçbişey anlatılmazki . Insana kafayı yedirir
Anlatmayın rica ediyorum silin. Zor değil hemen silin. Onun için size “sil” demek kolaysa, siz de anında silin.

Ablaniz huysuz yada depresyonda.
Ama sizde yani cocuk kimlere emanet edildiyse onlarda dikkat etmeli.

Allah korusun bogazina takilsa, ha birde ablaniz ayni zamanda bu durumdan kocasina karsi da sorumlu...

Ablanin sinirleri bozulmuş gibi geldi bana..Eger genel hali böyle ise degistir demeyin kabullenin..olaylar büyük olaylar degil abartmişsiniz.Yani gidip kendince sinir krizi gecirmesi falan size karsi yapilmiş birsey degil.Kadin sinirlenmiş atarlanmis ne var yani? sonra elbet sakin bir anı olur ve olayi büyütmeden şaka karısik barisirdiniz olur biterdi. Herseyi boyle buyuturseniz ablan daha direncli hale gelicektir.Kendini degistir demek egosuna saldiri ve en yapilmayacak şey.Ablani seviyorsan bu yolu izleme derim. Bazi insanlar elestiriden nefret eder ve tam tersine gitmeyi secer.Ki bende öyleyim. Egosuna saldirmak yerine yüregini okşayin.Böyle sinirli insanlarin icinde kirilgan bir çocuk yatar unutmayin.

Ablanin sinirleri bozulmuş gibi geldi bana..Eger genel hali böyle ise degistir demeyin kabullenin..olaylar büyük olaylar degil abartmişsiniz.Yani gidip kendince sinir krizi gecirmesi falan size karsi yapilmiş birsey degil.Kadin sinirlenmiş atarlanmis ne var yani? sonra elbet sakin bir anı olur ve olayi büyütmeden şaka karısik barisirdiniz olur biterdi. Herseyi boyle buyuturseniz ablan daha direncli hale gelicektir.Kendini degistir demek egosuna saldiri ve en yapilmayacak şey.Ablani seviyorsan bu yolu izleme derim. Bazi insanlar elestiriden nefret eder ve tam tersine gitmeyi secer.Ki bende öyleyim. Egosuna saldirmak yerine yüregini okşayin.Böyle sinirli insanlarin icinde kirilgan bir çocuk yatar unutmayin.

Sinir krizi geçirmesi bnle ilgili değil ama kaprisini durduk yere yapıyor.
Artık dayanamıyorum çok sinirleniyorum.
Defalarca tartışıyoruz bu huyu yüzünden sabrım kalmadı Artık ondan böyle oluyor. En ufak şeye bile tahammül kalmadı bırakmadı

Back
X