- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.520
- 78
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yanlış değilim dimi?yani artık normalmiş gibi görmeye başladım onun tavırlarını her olay ki bu iki güzel sözle kapatılabilir seyler kavgaya dönüyor sonu hakaret ya da bişileri kırma.bu ailenin yanına gitme olayı anormal bi durum değil dimi? Haksız oldugum yer varsa size göre deyin.Nişanlınızın ruhsal sıkıntıları olduğu belli. Sakın etrafı düşünüp geri adım atamam demeyin. Önce tedavisini olsun sonra tekrar evliliği konuşa bilirsiniz. Ne yazıkki evlenince daha kötü olur
Kendisini normal gören biri nasıl tedavi olur ki?Nişanlınızın ruhsal sıkıntıları olduğu belli. Sakın etrafı düşünüp geri adım atamam demeyin. Önce tedavisini olsun sonra tekrar evliliği konuşa bilirsiniz. Ne yazıkki evlenince daha kötü olur
Kendini göz göre göre ateşe atma derim.Mrb arkadaşlar.uzun zamandır takipteyim adlına bakarsanız bu siteyi ilk farkettiğimde ne kadar saçma olduğunu düşünmüştüm aklımın ucundan geçmezdi tabi insan yapmam dediği seyleri başına getirebiliyor.
Benim paylaşmak istediğim durum şu nişanlıyım ve birkaç ay içinde evleniyorum tarih yer yurt her şey belli.ancak girdiğin çıkmazdan kurtulamıyorum.kurtulmak isteyip aynı zmaanda istemeyip boğulmuş durumdayım.sevgi var evet ama saygı bitmiş vaziyette kısıtlamalar , hosuna gitmeyen durumda hakaretler kırıp dökmeler çekip gitmeler.değişsin diye mücadele ediyorum ancak değiştirmeye çalışırken daha da kısıtlanıp yasaklanıyorum.ailemde bir kez olsun görmediğim baskıyı şiddeti gördüm.yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler