Huyundan vazgeçmek?

Zararın neresinden dönersen kardır.
Düzelir diye bekleme. Koca bir yalan asla düzelmez.
Ailenle otur konuş bu iş bitsin. Ömrünce eziyet çekmektense birkaç ay üzülürsün.
Gel etme eyleme..
Gençliğini soldurma.

Ben de senin anlattıgın gibi yani olması gerektiği gibi bir hayat tarZından geliyorum.3 yılda tamamen farklı bir benle karşı karşıyayım diyorum ya eli maşalı benden korkusuz benden korkak biri çıktı arkadaşlarım da dahil kısıtlandıgımın farkında herkes ama diyorum ya adım atmada zorlanıyorum kendi ayakları üzerinde duran ben aciZliğe doğru yol aldım.sanırım önce bi destek almalıyım belki burdaki konuşmalar bana cesaret verecek ve eski benliğime kavusucam.

Nişanlınızın ruhsal sıkıntıları olduğu belli. Sakın etrafı düşünüp geri adım atamam demeyin. Önce tedavisini olsun sonra tekrar evliliği konuşa bilirsiniz. Ne yazıkki evlenince daha kötü olur
Ben yanlış değilim dimi?yani artık normalmiş gibi görmeye başladım onun tavırlarını her olay ki bu iki güzel sözle kapatılabilir seyler kavgaya dönüyor sonu hakaret ya da bişileri kırma.bu ailenin yanına gitme olayı anormal bi durum değil dimi? Haksız oldugum yer varsa size göre deyin.

Nişanlınızın ruhsal sıkıntıları olduğu belli. Sakın etrafı düşünüp geri adım atamam demeyin. Önce tedavisini olsun sonra tekrar evliliği konuşa bilirsiniz. Ne yazıkki evlenince daha kötü olur
Kendisini normal gören biri nasıl tedavi olur ki?
Karşıma aldım konusttum sonu kavga
Ben çocuk hayali kuruyorum cocuklarımın önünde ben kavga tasavvur edemiyorum.ya da annenle babanın gözünün önünde böyle tartıştıgını düşün babana tepkin ne olur diyorum cevap yok.boşa kürek çekiyor gibiyim.istiyorum ki kavgasız bir hayat yaşayalım tartışma tabiki olacak ancak olmuyor

ilişkide saygı okadar onemli birşeyki bende son sevgilimin bana yasattıklarından sonra saygının çok önemli olduğunun farkına vardım. bence aranızda bir cizgi olmalı ve o sınırı gecmemelisiniz. siddete egilimli biriyle asla ama asla olmaz. sözlü siddete bile tahammül edemiyorum ve umarım bahsettiğiniz siddet dövmek dayak degildir. eger öyleyse nasıl evlilik kararı alırsınız anlamıyorum. kısıtlamaktan kasıt dısarı cıkma saatlerı arkadaş ortamı ve kıyafet olabılır. kıyafet neyse belki biraz düzeltilebilir ama dısarı cıkma konusunda kısıtlanmamalı bence. gırıs cıkıslarda evet yıne kısıtlama olabilir ama düzen oturduktan arkadaslarını tanıdıktan nerelerde takıldıgına sahıt olduktan sonra kısıtlama yapmasına izin vermeyin boyle insanla ömür gecmez. sayet kuzenim iki ay icinde esinden bosandı cok kıskanc diye. bastan konusun daha evlılıge cok var dominant ve kararlı olun size karısamıcagını anlasın

Mrb arkadaşlar.uzun zamandır takipteyim adlına bakarsanız bu siteyi ilk farkettiğimde ne kadar saçma olduğunu düşünmüştüm aklımın ucundan geçmezdi tabi insan yapmam dediği seyleri başına getirebiliyor.
Benim paylaşmak istediğim durum şu nişanlıyım ve birkaç ay içinde evleniyorum tarih yer yurt her şey belli.ancak girdiğin çıkmazdan kurtulamıyorum.kurtulmak isteyip aynı zmaanda istemeyip boğulmuş durumdayım.sevgi var evet ama saygı bitmiş vaziyette kısıtlamalar , hosuna gitmeyen durumda hakaretler kırıp dökmeler çekip gitmeler.değişsin diye mücadele ediyorum ancak değiştirmeye çalışırken daha da kısıtlanıp yasaklanıyorum.ailemde bir kez olsun görmediğim baskıyı şiddeti gördüm.yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler
Kendini göz göre göre ateşe atma derim.

Back
X