Huzur bozmayım derken hayırsız oldum:(

cubukprenses

sankim kendisi franfıs :)
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
107
2
26
Diğer
Merhaba sevgili kk hanımları, burada öyle konular okuyorum ki belki benimki hafif kalacak ama içime dert oldu sizlerle paylaşıp, yorumlarınızı duymak istedim.

Teyzemin çocuklarıyla beraber büyüdük, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, kardeş bildik birbirimizi. Teyzemin oğlu bizden yaşça büyük olduğu için bize hep abilik yaptı. Derdimizi, sorunumuzu, mutluluğumuzu paylaştık.

Sonra teyzemin oğlu evlendi. Eşiyle başta nişanlıyken aramız çok iyiydi, sonra bir şey oldu ne olduğunu bilmediğim bir şey. Eşi bana soğuk ve uzak davranmaya başladı. Alışamamıştır, yeni evli insan hemen kaynaşamaz belki ondandır diye düşündüm. Bir gün beni yatılı misafir olarak çağırdılar. Giderken çok sevinerek gittim, ama o misafirlik bana eziyet oldu.. Kendimi fazlalık gibi hissettim, ben sohbet ederiz diye düşünürken elinden gazetesini düşürmedi, ben de boş boş duvarlara baktım. Sabah benimle tek kelime konuşmadı, yokmuşum gibi davrandı. Belki tartışmışlardır bir sorunları vardır, denk gelmişimdir diye düşündüm.

Gitmek için hazırlanıyordum, telefonumu bir yere koydum bulamıyorum dedi. Ben de çaldırayım sesinden buluruz dedim. O sırada teyzemin oğlu mutfakta biz salondaydık. Teyzemin oğlu mutfaktan bir numara seni arıyor diye geldi. Ben çaldırıyorum dedim, eşine dönüp "aa sahi sende çubukprenses'in numarası kayıtlı değildi" dedi. -ki daha önce kendisi almıştı numaramı, evlenmeden önce arada bir muhabbet ediyorduk- Teyzemin oğluna dönüp "her şeyi niye söylüyorsun" dedi.

Bir bayram günü dedemlere bayramlaşmaya gittik, herkes oradaydı. Ben de o sıralar üniversitede öğrenciydim, hep kot t-shirt giyiyorum. Bayram diye elbise giymiştim, ben bayramlaşmak için yanına gittiğimde ilk cümlesi "aaa kız olduğun nasıl aklına geldi hayret" oldu. Bozuldum ama bir şey diyemedim.

Sonra çok düşündüm acaba kıracak bir şey mi söyledim, farkında olmadan bir şey mi yaptım diye, yok bulamadım. Belki de ısınamadı, sevemedi beni diye düşündüm. En iyisi uzak olayım, sevmediği bir insana katlanmasın sırf eşinin kuzeni diye dedim. Ben uzaklaştıkça teyzemin oğlu ciddi anlamda gönül koymaya başladı, hayırsız çıkmışım, evlerinin kapısını çalmıyormuşum. Bir yere çağırıyorlarmış gitmiyormuşum. Bu muymuş bizim kardeşliğimiz. Dünya tatlısı bir oğulları var sadece doğum sonrasında gördüm. Gidemedim sevmeye, çünkü öyle iğreti öyle fazlalık gibi hissediyorum ki kendimi, soğuk soğuk bakınca bana.

Ama ben de ne yapacağımı bilemiyorum ki, huzurları benim yüzümden bozulmasın, tatsızlık olmasın istiyorum. Bir yandan da ciddi ciddi gönül koyulunca kendimi kötü hissediyorum.
Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Sizce uzaklaşmakla doğru mu yapıyorum?

Son düzenleme:
Merhaba sevgili kk hanımları, burada öyle konular okuyorum ki belki benimki hafif kalacak ama içime dert oldu sizlerle paylaşıp, yorumlarınızı duymak istedim.

Teyzemin çocuklarıyla beraber büyüdük, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, kardeş bildik birbirimizi. Teyzemin oğlu bizden yaşça büyük olduğu için bize hep abilik yaptı. Derdimizi, sorunumuzu, mutluluğumuzu paylaştık.

Sonra teyzemin oğlu evlendi. Eşiyle başta nişanlıyken aramız çok iyiydi, sonra bir şey oldu ne olduğunu bilmediğim bir şey. Eşi bana soğuk ve uzak davranmaya başladı. Alışamamıştır, yeni evli insan hemen kaynaşamaz belki ondandır diye düşündüm. Bir gün beni yatılı misafir olarak çağırdılar. Giderken çok sevinerek gittim, ama o misafirlik bana eziyet oldu.. Kendimi fazlalık gibi hissettim, ben sohbet ederiz diye düşünürken elinden gazetesini düşürmedi, ben de boş boş duvarlara baktım. Sabah benimle tek kelime konuşmadı, yokmuşum gibi davrandı. Belki tartışmışlardır bir sorunları vardır, denk gelmişimdir diye düşündüm.

Gitmek için hazırlanıyordum, telefonumu bir yere koydum bulamıyorum dedi. Ben de çaldırayım sesinden buluruz dedim. O sırada teyzemin oğlu mutfakta biz salondaydık. Teyzemin oğlu mutfaktan bir numara seni arıyor diye geldi. Ben çaldırıyorum dedim, eşine dönüp "aa sahi sende çubukprenses'in numarası kayıtlı değildi" dedi. -ki daha önce kendisi almıştı numaramı, evlenmeden önce arada bir muhabbet ediyorduk- Teyzemin oğluna dönüp "her şeyi niye söylüyorsun" dedi.

Bir bayram günü dedemlere bayramlaşmaya gittik, herkes oradaydı. Ben de o sıralar üniversitede öğrenciydim, hep kot t-shirt giyiyorum. Bayram diye elbise giymiştim, ben bayramlaşmak için yanına gittiğimde ilk cümlesi "aaa kız olduğun nasıl aklına geldi hayret" oldu. Bozuldum ama bir şey diyemedim.

Sonra çok düşündüm acaba kıracak bir şey mi söyledim, farkında olmadan bir şey mi yaptım diye, yok bulamadım. Belki de ısınamadı, sevemedi beni diye düşündüm. En iyisi uzak olayım, sevmediği bir insana katlanmasın sırf eşinin kuzeni diye dedim. Ben uzaklaştıkça teyzemin oğlu ciddi anlamda gönül koymaya başladı, hayırsız çıkmışım, evlerinin kapısını çalmıyormuşum. Bir yere çağırıyorlarmış gitmiyormuşum. Bu muymuş bizim kardeşliğimiz. Dünya tatlısı bir oğulları var sadece doğum sonrasında gördüm. Gidemedim sevmeye, çünkü öyle iğreti öyle fazlalık gibi hissediyorum ki kendimi, soğuk soğuk bakınca bana.

Ama ben de ne yapacağımı bilemiyorum ki, huzurları benim yüzümden bozulmasın, tatsızlık olmasın istiyorum. Bir yandan da ciddi ciddi gönül koyulunca kendimi kötü hissediyorum.
Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Sizce uzaklaşmakla doğru mu yapıyorum?

aynen dayımın esını anlattın hea dayımla yaslarımız yakındır oda böyle yapardı amaa bız dayımdan vazgecmedık oda pasa pasa kabul ettıı hıc anlamıyorum bukadar sacmasapan tırıplerı olannn ınsanları...kuzenınle görus sen kendını bıldıkten sonra bosver o dusunsun..

Bazen açık açık sorayım diyorum, "yoo sana öyle gelmiş" diyecek bu sefer de ben sorun yaratıyor gibi olacağım. Kuzenime de bahane üretip duruyorum, ben görüşelim desem yine aynı şeyler olacak. Ben de anlamıyorum neden böyle yapıyor, inan çok düşündüm. Ben mi bir şey yaptım kıracak diye yok bulamıyorum. Ama tabi ki beni alıp bağrına bassın demiyorum, sadece böyle iki arada kalmak zor.

Size içi ısınmamış olabilir, kıskanıyor olabilir, sevmemiş olabilir, kafalarınız uyuşmamış olabilir sırf eşinin demesiyle "aman pürüz çıkmasın" diye çağırıp köşede gazetesini okuyor olabilir.

Bana en çok kıskanıyor gibi geldi:31:

Bence sen yine sıcak davran hatta bi'sohbet sırasında sor kafanı kurcalayacağına az buçuk anlarsın tepkisinden.

Sen çok sık olmasa bile git yine kuzenine çağırdıklarında...

Belki sizde kuzen ilişkileri çok çok yakındır onun aileden gördüğüyse uzaktan bi'tanıdık gibiyse (ki bizim öyledir, güçlü bağlar yoktur) bu nedenle kardeş gibi olduğunuzu unutup kıskanıyor olabilir.

Sıkma canını:7:

Bazen açık açık sorayım diyorum, "yoo sana öyle gelmiş" diyecek bu sefer de ben sorun yaratıyor gibi olacağım. Kuzenime de bahane üretip duruyorum, ben görüşelim desem yine aynı şeyler olacak. Ben de anlamıyorum neden böyle yapıyor, inan çok düşündüm. Ben mi bir şey yaptım kıracak diye yok bulamıyorum. Ama tabi ki beni alıp bağrına bassın demiyorum, sadece böyle iki arada kalmak zor.

yerınde olsam kuzenıne derım yanlsı anlama kuzen artık evlısın esınde bana pek sıcak gelmıyor o yusdennn pek gelmek ıstemıyorum sen gel bıze de yanı nıe ınsanlara sen kötu gözukeceksın kı ayrıca o senın kardesım dedıgın bı ınsan yanııı dagdan gelıp bagdakını kovuyorlar ve ayrıca cok kıskanc ve komplekslı bır tıpmıs emınım sen ondan cok cok guzel odlgun ıcın ıcınde bırr kıskanclık olusmuss yok yere ...aynı dayımın esııı ya böle aptal aptal hakreketler tıplerr komplekslerr okurkenn dırek gozumde canlandı yanı o derece :D

Size içi ısınmamış olabilir, kıskanıyor olabilir, sevmemiş olabilir, kafalarınız uyuşmamış olabilir sırf eşinin demesiyle "aman pürüz çıkmasın" diye çağırıp köşede gazetesini okuyor olabilir.

Bana en çok kıskanıyor gibi geldi:31:

Bence sen yine sıcak davran hatta bi'sohbet sırasında sor kafanı kurcalayacağına az buçuk anlarsın tepkisinden.

Sen çok sık olmasa bile git yine kuzenine çağırdıklarında...

Belki sizde kuzen ilişkileri çok çok yakındır onun aileden gördüğüyse uzaktan bi'tanıdık gibiyse (ki bizim öyledir, güçlü bağlar yoktur) bu nedenle kardeş gibi olduğunuzu unutup kıskanıyor olabilir.

Sıkma canını:7:

Yorumun için teşekkür ederim:112: Söylediklerin mantıklı geldi ki aile yapısını bilmiyorum açıkçası. Belki de dediğin gibi onun ailesinde yaklaşımları farklıysa garipsiyor olabilir. Kıskançlık olduğunu pek sanmıyorum açıkçası çünkü hayatta belli bir yere gelmiş, güzel ve akıllı bir kadın. Dediğin gibi ben bir şekilde sorayım, kafamda büyüttüğüm gibi olmaz belki :44:

yerınde olsam kuzenıne derım yanlsı anlama kuzen artık evlısın esınde bana pek sıcak gelmıyor o yusdennn pek gelmek ıstemıyorum sen gel bıze de yanı nıe ınsanlara sen kötu gözukeceksın kı ayrıca o senın kardesım dedıgın bı ınsan yanııı dagdan gelıp bagdakını kovuyorlar ve ayrıca cok kıskanc ve komplekslı bır tıpmıs emınım sen ondan cok cok guzel odlgun ıcın ıcınde bırr kıskanclık olusmuss yok yere ...aynı dayımın esııı ya böle aptal aptal hakreketler tıplerr komplekslerr okurkenn dırek gozumde canlandı yanı o derece :D

Açıkçası öyle kıskanacağını pek düşünmüyorum canım az önce missblue'ya da yazdım, Allah var güzel kadın şimdi. Ben kuzenimle konuşsam gidecek bu sefer eşine bir şeyler söyleyecek, aralarında huzursuzluk olacak. Ben en iyisi bir şekilde kendisiyle konuşmayı deneyim, belki faydası olur. Yine olmazsa napalım artık.

Açıkçası öyle kıskanacağını pek düşünmüyorum canım az önce missblue'ya da yazdım, Allah var güzel kadın şimdi. Ben kuzenimle konuşsam gidecek bu sefer eşine bir şeyler söyleyecek, aralarında huzursuzluk olacak. Ben en iyisi bir şekilde kendisiyle konuşmayı deneyim, belki faydası olur. Yine olmazsa napalım artık.

Valla güzel kadın kıskanmaz deme, sonuçta aşık bir kadın:9:
Kuzenine sakın söyleme arkadaşım büyük ihtimal eşine "niye böyle böyle davranıyosun, bak kız alınmış cık cık" diyecek.
Eşinin gözünde de sen ara bozan olarak etiketleneceksin malesef.
Ama direk eşine sorarsan daha samimi bi'ortam oluşur.
Biri benim için de gidip başkasına bi'şey sordu mu ilk tepkim "bana niye sormuyo da, sana soruyo" oluyo çünkü:31:

Bendede var boyle edepsız bı yenge aramız ıyıyken ıyı hos gıder gelırız fılan fısman eee noldu sonra gecen bayramda aynı arabada 3 saat yol geldık bnmle bı kelıme konusmadı kocasıyla kızıyla sacma sapan seyler konustu bnmle konusmama nedenıde basının agrımasıymıs e be kadın madem basın agrıyordu hıc konusmasaydın o zaman !!!
sonuc olarak ıkı dayımda yanyana oturuyor ve bn onlara gtmıyorum dayımda goruyo dıger dayıma gttıgımı oda benı aramıyo artık cok da umurumdaydı ha karısını savunsun tmm da haksızsa savunmasın kardesım bu kadar da olmaz :20:
vee dayım benı ararda yada gordugunde neden bana gelmıyorsun derse bende karısı yuzunden oldgunu soylıycem hıc acımam valla

Dengesiz bir insana benziyor,belki alışamamıştır yakın olmanıza,ne siz kimse ile kötü olun ne de o eşi ile kötü olsun,mesafe koyun derim...

bence kuzeninizle yaşlarınız yakınsa kıskanıyordur.. başka bir açıklama bulamıyorum. nişanlıyken tabi iyi davranacak böyleleri kurnaz olur :)

eskiden olsa haklısın insan eşini kuzeninden kıskanır mı hiç derdim ama burda eşini görümcesinden bile kıskananları gördükten sonra ne kadar güzel olursa olsun zihniyeti sizinkinden farklıysa kıskanıyor olabilir. eşinin akrabası da olsa hiçbir kadınla konuşmasına tahammül edemiyor insanlar...

Kıskananıyor sizi, bu güzellik çirkinlik meselesi değil.
Abinizle aranızda ylııara dayanan bir paylaşım, samimiyet var.
Bunları kıskanmıştır, sizinle paylaşıyormuş gibi hissetmiştir.
Tam içini bilemeyiz ama abinizin huzurunu bozmadan arada görüşerek , gece kalmadan dönersiniz evinize.
Zamanla yoluna girer herhalde.
Yeğeninizi sevmekten mahrum bırakmayın kendinizi.
Bu arada abiniz diyorum kuzende, yeğende bizde abidir.
Belki abinizin hanımı öyle düşünmüyordur :31:

Hiç konuşup önemsediğini hissettirip prim yaptırmaya gerek yok.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, Sende o yokmuş gibi davran ,
Teyzenin oğlunun olduğu zamanlar gider biraz sohbet eder kalkarsın olur biter
:
:ssz:

Herkese okuyup yorum yaptığı için çok teşekkür ederim. Söylediklerinizi düşünüp, kimseyi kırmayacak bir yol bulmaya çalışacağım. Herkese huzurlu bir gün dilerim..

kendı adıma dusunuyorum onların evıne gıtmemekle yanlısmı yapıyorum acaba ?

neler neler var su hayatta ya

benım abımde benım dıger kuzenlerımle anlattgıınız gıbıdır
abım evlendı 7 sene oldu abım kuzenlerımızle fazla vakıt gecıremıyor erkek calısıyor vs buyudu yanı yaslanmaya gıdıyor
yengemle ıle kuzenlerımız arkadas
hatta bır tanesı ıle cok samımıler

olması gereken buymus gıbı gelıyor valal ne bılım
kız guzel bırı degılmı yada ozguvenımı yerınde degıl :S ne dıyım
kuzenıne esın benden rahatsız oluyor de
cık ısın ıcınden :2:

canım ben senın yerınde olsam aynen devam ederım belıkı senı ıstemıyor senın teyzenın oglunla ıyı olman degıl o kadının kocasıyla ıyı olması daha önemlı kadınıa germebelkı kıskanclıktan belkı baska sebepten yapıyor sebep ne olursa olsun onlar ıyı olsun sen yıne gördugun yerlerde samımı ol ama sık göruşme sala gıtsın boşver herkes ne düşünürse düşünsün yarın oburgun senınde yuvan olcak sebep gerekmıyor bazen bazı ınsanlardan elektırıkte alamıyor olabılırsın senı sevmıyorsa zorlama hayırsız ol derım ben

Back
X