huzur istiyorum artık yeter

huzur3

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
2
0
16
İstanbul
merhaba ben 22 yaşındayım.nişanlımla birbirimizi çok seviyoruz fakat ailesi o kadar sorumsuz ve dengesiz ki korkuyoruz sorunlu bir evliliğimiz olacak ve bizi ayıracaklar diye.çünkü ister istemez ilişkimiz çoğu zaman etkileniyor ve kendimizi, birbirimizi unutur hala geliyoruz.bu yüzden bizi, birbirimizi etkileyebilecek sorunlu,huzursuz,keyifsiz,çirkin, tatsız, gürültülü şeylerden olabildiğince kaçmaya karar verdik.ucuz,geçimimizi sağlayabilecek huzurlu, yeşille mavinin olduğu küçük bir kasaba yada köye yerleşmeye karar verdik.tamam verdikte varmı böyle bir yaşayabileceğimiz sahil kasabası.varsa bildiğiniz yerler yardımcı olurmusunuz?bilgi verirmisiniz?

Nereye giderseniz gidin, huzur bozmak isteyen insan heryerde ulaşır size.

Mutlaka evlenince daha fazla etkiler sizi.

İş nişanlında bitiyo burda, o ailesine bu konuda yüz vermediği sürece isterseniz aynı mahallede olun hiçbirşey huzurunuzu bozamaz.

Siz büyük yerde yasamaktan sıkılmamışsınız ki ailesinden sıkılmışsınız.Aile adı üstünde aile nereye gitseniz gelir.Onlari oldugu gibi kabul edip mesafeyi koruyacaksınız.Aksi halde küçük yerde yasamanin pek bir faydası olmaz.Kasablarda yasayan insanlarin hepsi mutlu huzurlu mu acaba?Ben sahil kenarı küçük bir şehirde yaşıyorum ve buradan gerçekten çok sıkıldım.

evet haklısınız biz istanbuldanda karmaşadanda çok sıkıldık.nişanlımda biliyor ama bir bilseniz nasıl insanlar olduğunu aklınız hayaliniz şaşardı.bu yüzden bazen kural kelime taviz dinlemiyor allah kimsenin başına vermesin.kelimelere dökemeyecek meydanı boş bırakıp sadece birbirimiz için yaşayacak kadar doluyuz.evet geçim sağlanabilecek bir yer ama neresi olabilir.ne iş olsa yapar bizim için tabi bende öyle.

Huzur, ucuz, sakin, sıcacık Aydın.. Tüm beldeleri merkez kadar güzeldir, Nazilli'yi öneririm.. güzel bir başlangıç için idealdir..Mutluluklar, huzurlu bir evlilik dilerim..

Kaçmak, ilk başta güzel,heyecanlı,sıradışı ve umut verici olabilir.
Hele de sevdiğin adamla ise .
Fakat, arkadaki kapıları bu denli sert kapatışın geri dönüşü yok ise ...
Kaçmak güzel olabilir ama unutmayın ki, bir gün kaçtığınız ailenize ihtiyacınız olabilir.
Hayat biraz dönektir.

Kaçsaydım, yine Deniz'i olan bir yere kaçardım ben.
Ayvalık olabilir :) Dikili olabilir... Çandarlı olabilir ...

Back
X