Huzur neymiş?

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Kv kişisi şehir dışında, eşimle o kadar huzurluyuz ki, ne niye gelmediniz diyen, ne zırt pırt plan yapıp akrabasına çağıran, müsait değiliz gelemeyiz diyince psikolojik şiddet uygulayıp küsen huzur bozan, hiç biri yok kızlar meğer bizim yaşadığımız hayat ne kötüymüş, gerçi telefonla da yetişti 3 gün önce, bir laf edip sinir edip ağlattı beni, ama yok dedim ta ordan huzurumu bozmayacak, eşim benim ailemle çok iyi anlaşırken, bana kadersizce böyle bir insan düştü :duduk:

Huzur içim kayınvalidenizin şehir dışına çıkıp yok olmasını beklememek en iyisi. Görmezden gelmek, ağlayacak kadar önemsemeyi bırakmak kesin çözüm. Erkek anneleri gelin gelince otoritesinin zayıfladığını görüp hırs yapıyorlar. Bırakın şu kadınları kafanıza takmayı, kendi kartlarıyla kendi oyunlarını oynasınlar.

Huzur içim kayınvalidenizin şehir dışına çıkıp yok olmasını beklememek en iyisi. Görmezden gelmek, ağlayacak kadar önemsemeyi bırakmak kesin çözüm. Erkek anneleri gelin gelince otoritesinin zayıfladığını görüp hırs yapıyorlar. Bırakın şu kadınları kafanıza takmayı, kendi kartlarıyla kendi oyunlarını oynasınlar.
Aynen öyle canım tesekkür ederim, yokmuş gibi yasamak duymazdan gelmek en iyisi

Canım kv denilen kişi genel itibari ile evlatlarını elinden çaldığımızı düşünen insan topluluğu yapacak
Birşey yok tabiki istisna olanlar var kısmet oda bize düşmedi

Allah allah nasil olurda sizi aglatir ya.
Bendede kv var ama beni arayip bisey diyemez hele bir desin de goreyim. Bosver ya gitmek istemiyosan lafta soksa asla gitme bir kere hayir dedigin seye sonradan hatır icin evet dersen senden hep onu beklerler.

Back
X