Huzursuz aile,yeter artık:((

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
Babam annemi aldatır,haklı gibi bize bağırır ben neden çalıştığım parayla kardeşime yardım etmezmişim,kardeşim beş yaş küçük üzerime yürür dövmeye çalışır,babam sinirden kardeşimle bir olup onu tutup beni evden kovar.Sen ne biçim babasın dediğimde nankör demesini bilir.Ben napayım acaba kimlere sığınayım neler yapayım???Alıp başımı gidip yollara mı düşeyim yoksa babamın annemle beni evden kovması hayalini mi gerçekleştireyim??

işim var şimdilik çok şükür ama daha sözleşme imzalamadım o olunca rahata ereceğim inşallah yaşım 25 onlardan farklı bi şehirde çalışmama rağmen bıktım usandım bu sorunlardan ne zaman yanlarına gelsem hır gür yeter ya yeter artık :(

Babam annemi aldatır,haklı gibi bize bağırır ben neden çalıştığım parayla kardeşime yardım etmezmişim,kardeşim beş yaş küçük üzerime yürür dövmeye çalışır,babam sinirden kardeşimle bir olup onu tutup beni evden kovar.Sen ne biçim babasın dediğimde nankör demesini bilir.Ben napayım acaba kimlere sığınayım neler yapayım???Alıp başımı gidip yollara mı düşeyim yoksa babamın annemle beni evden kovması hayalini mi gerçekleştireyim??
Çalışıyorsan evden ayrıl ve kendi hayatını kur. Annen de seninle geliyorsa gelsin. Gelmiyorsa da sen yine de ayrıl.

Ayrı eve çıkabilir misin?
Bazen düzelmez tek çare böyle bir şey yapılabilir imkanların el veriyorsa ve cesaret edebilirsen kendi hayatını kurabilirsin
Diğeri evlenmek ama bu yanlış olur bence Allah korusun yağmurdan kaçarken doluya tutulabiliyor insan.
Ama en güzeli aileni takmamayı öğrenmek zor iş ama en iyisi bu yapabilirsen..

zaten ayrı şehirde çalışıyordum iki yıldır bu senede işim belli olmadığı için yanlarındayım dua ediyorum rabbim yardımcım olsun inşallah bu halde dayanmak çok zor olur alıştım çünkü ayrı kalmaya

Allah yardimciniz olsun çok zor gerçekten aile içinde huzur olmaması bizdede aynı sorun var malesef huzur çok başka bişey Allah yardimcimiz olsun

Teşekkürler Allah hepimizin yardımcısı olsun.Huzursuz aile olunca insan alıp başını gidesi geliyor acaba doğru olur mu aklımdan geçenler onu da bilmiyorum.Şeytan diyor,git ailenle irtibatı kes kendine bir hayat kur :KK43:

Annem bi gelmek istiyor bi istemiyor belki baban bana geri döner diye kendine eziyet ediyor.Baban nerde napıyor takıntı oldu iyice.O da ne yaptığını bilmiyor.O kadar yıllık evliliğimi nasıl bitirebilirim diyor o da.Hala bi umudu var birleşmek için. O yüzden bende ne yapacağımı şaşırdım

işim var şimdilik çok şükür ama daha sözleşme imzalamadım o olunca rahata ereceğim inşallah yaşım 25 onlardan farklı bi şehirde çalışmama rağmen bıktım usandım bu sorunlardan ne zaman yanlarına gelsem hır gür yeter ya yeter artık :KK43:

İşiniz gücünüz var, farklı bir şehirde eviniz, düzeniniz var. Ben olsam gelmem. Olur da beni özleyen olursa gelir beni evimde görür! Niye sizi istemeyen insanların içine zorla giriyorsunuz ki?

İşiniz gücünüz var, farklı bir şehirde eviniz, düzeniniz var. Ben olsam gelmem. Olur da beni özleyen olursa gelir beni evimde görür! Niye sizi istemeyen insanların içine zorla giriyorsunuz ki?
zaten şimdilik onların yanında durmak zorundayım çünkü iş yerimden haber bekliyorum yeni dönem sözleşme için mecburiyetten yoksa bende istiyor değilim huzursuz ailemin yanında durmaktan.sadece babam zorla annemle beni eve çıkartmaya çalışıyor ve benim maddi imkanım olmadığı için ve annemim dengesiz tavırlarıda olduğu için ayrı şehirde dahi olsam sürekli bu konuyu açıyorlar bıktım usandım bende

işim var şimdilik çok şükür ama daha sözleşme imzalamadım o olunca rahata ereceğim inşallah yaşım 25 onlardan farklı bi şehirde çalışmama rağmen bıktım usandım bu sorunlardan ne zaman yanlarına gelsem hır gür yeter ya yeter artık :KK43:
Anneni yanina alip beraber yasama sansiniz yok mu ikinizde kurtulmus olurdunuz boylece

zaten şimdilik onların yanında durmak zorundayım çünkü iş yerimden haber bekliyorum yeni dönem sözleşme için mecburiyetten yoksa bende istiyor değilim huzursuz ailemin yanında durmaktan.sadece babam zorla annemle beni eve çıkartmaya çalışıyor ve benim maddi imkanım olmadığı için ve annemim dengesiz tavırlarıda olduğu için ayrı şehirde dahi olsam sürekli bu konuyu açıyorlar bıktım usandım bende

İnşallah sözleşmeniz yapılır. Tek kurtuluşunuz bu galiba :110:

Back
X