Huzursuz bacak

monalazo

akşam güneşi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
5.003
4.566
123
60
Sevgili kk üyeleri, aranızda huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı? Şimdi bana geliyorlar soldan soldan! Yatağa gitmek istemiyorum ama uykum geldi. :kızgın: Yatarken hatta otururken de şu anda olduğu gibi sürekli hareket etme ihtiyacı duyuyorum. Kötü bir his. Sanki içimde felçli birisi var ve benim kolumu bacağımı oynatmamla teselli bulmak istiyor, ama rahatlayamıyor gibi. Bunu yaşayan varmı? Konu açtım belki paylaşırsam rahatlarım diye. En Büyük KK

kafeini tamamen kesmeniz lazım kahve kola içiyorsanız onun yerine sade maden suyu için, gece çok rahatsız ederse dizlerinizin arkasını soğuk suyla yıkayın iyi geliyor

Sevgili kk üyeleri, aranızda huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı? Şimdi bana geliyorlar soldan soldan! Yatağa gitmek istemiyorum ama uykum geldi. :kızgın: Yatarken hatta otururken de şu anda olduğu gibi sürekli hareket etme ihtiyacı duyuyorum. Kötü bir his. Sanki içimde felçli birisi var ve benim kolumu bacağımı oynatmamla teselli bulmak istiyor, ama rahatlayamıyor gibi. Bunu yaşayan varmı? Konu açtım belki paylaşırsam rahatlarım diye. En Büyük KK
Benimde bacaklarına bi gıdıklama gibi bişey geliyor yatakta yatamıyorum kalkıp yürüyorum strese biniyorum çok sinir bozucu

kafeini tamamen kesmeniz lazım kahve kola içiyorsanız onun yerine sade maden suyu için, gece çok rahatsız ederse dizlerinizin arkasını soğuk suyla yıkayın iyi geliyor
İnanınki sağlıklı şeyler yiyip içiyorum. Soğuk suyu deneyip öyle yatacağım. Teşekkürler.

B12 eksikligi var mi,benim seviyesi azalinca rahatsizligim tavan yapiyor.
Hayır. Daha önce çok daha yoğun yaşıyordum. O zaman bile B12 im eksik değildi. Huzursuz bacağa çok şey sebep olabiliyor. Bende yazın çok oluyor nedense. Birde yaz kış farketmez adet öncesi çok yoğun yaşıyorum.

Dizlerimin arkasını soğuk suyla yıkayıp yatıyorum ben. İşe yararsa yarın yazarım. İnşallah işe yarar, kafayı yiycem.

Bende var :işsiz: eskiden çok daha belirgindi, dönem dönem şiddeti değişmekle birlikte bazen insanı canından bezdiriyor. Düşündükçe artıyor bu arada unutmaya çalışın, unutabilirseniz.:bicak:

Back
X