• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzursuz olmaya değer mi?

Nyks-

Rigor Mortis
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2.363
1.797
83
Merhaba kızlar, çok uzatmadan konuya geçeyim;

Dün akşam eşim mahkemeye vereceği gerekli evraklar için arkadaşına uğrayacaktı. Beni de çağırdı beraber gidelim diye ama yürüme mesafesi uzak diye ben gitmek istemedim bir de kapıdan uğrayacağını yukarı çıkmayacağını söylediği için gitmeye gerek görmedim.
Ben yürüyemem oraya kadar madem kapıdan uğrayacaksın sen git vs dediğim için de öncesinde ufak bir sürtüşmemiz oldu. Tavırlıydık yani öncesinde.

Her neyse ben eve geldim eşim arkadaşına gitti sözde kapıdan uğrayacaktı ama yemeğe kalmış. Gittiği arkadaşı da çocuklu ailecek görüştüğümüz samimi biri.
Saat ilerleyince gelmiyor musun diye yazdım. Gayet rahat çayımı içip geliyorum tarzda cevap verdi.
Bende kızdım madem ev oturmasına gidiyorsun beni neden çağırmadın neden yanlış konuşuyosun şeklinde söylendim.
Daha sonra eşim bir kaç komik fotoyla beni yumuşatmaya kalktı ama hala kalkıp gelmiyor tabii. Bende daha çok sinirlendim. Cevap yazmadım.

Eve 22:00ye doğru geldi. Zile bastı otomatiği açıp içeriye gidip oturdum. Kv ile diziye bakıyorduk. Biraz da tripliydim açıkçası. O yüzden kapıda beklemedim. Normalde hep içeri girene kadar beklerdim.
Eşim içeri girer girmez duş alıp odaya gitti yattı. Bende peşine gittim kabahatli ben miyim de odaya kapanıyorsun noldu şimdi dedim. Açıkçası beni yumuşatmasını beklemiştim.

Ama O ''Sen beni kapıda beklemedin s..ktir olup gittin, bir daha zile basanı s..ksinler anahtarla giricem'' vs diye küfürlü söylendi. Bende konu daha fazla uzamasın diye salonda 5-10 dakika oyalanıp yanına gidip uzandım. O telefonundan dizi izlemeye devam etti. Tek kelime de etmedi.
Bilmiyorum çok mu büyütüyorum ama ben bekarken ailemden duyduğum küfürler sebebiyle çok hassasım.
Eşim benim için kıymetli. Onunla hep huzurlu olmak istiyorum ama zaman zamanda beni anlasın gönül alsın istiyorum. Normalde çok iyidir ama sinirlenince gözü görmez.
Siz söyleyin kim haksız?
Bu lafların üzerine ben mi yumuşatmalıyım ortamı? Eşimin bir özrü gerekmez mi?

Merhaba kızlar, çok uzatmadan konuya geçeyim;

Dün akşam eşim mahkemeye vereceği gerekli evraklar için arkadaşına uğrayacaktı. Beni de çağırdı beraber gidelim diye ama yürüme mesafesi uzak diye ben gitmek istemedim bir de kapıdan uğrayacağını yukarı çıkmayacağını söylediği için gitmeye gerek görmedim.
Ben yürüyemem oraya kadar madem kapıdan uğrayacaksın sen git vs dediğim için de öncesinde ufak bir sürtüşmemiz oldu. Tavırlıydık yani öncesinde.

Her neyse ben eve geldim eşim arkadaşına gitti sözde kapıdan uğrayacaktı ama yemeğe kalmış. Gittiği arkadaşı da çocuklu ailecek görüştüğümüz samimi biri.
Saat ilerleyince gelmiyor musun diye yazdım. Gayet rahat çayımı içip geliyorum tarzda cevap verdi.
Bende kızdım madem ev oturmasına gidiyorsun beni neden çağırmadın neden yanlış konuşuyosun şeklinde söylendim.
Daha sonra eşim bir kaç komik fotoyla beni yumuşatmaya kalktı ama hala kalkıp gelmiyor tabii. Bende daha çok sinirlendim. Cevap yazmadım.

Eve 22:00ye doğru geldi. Zile bastı otomatiği açıp içeriye gidip oturdum. Kv ile diziye bakıyorduk. Biraz da tripliydim açıkçası. O yüzden kapıda beklemedim. Normalde hep içeri girene kadar beklerdim.
Eşim içeri girer girmez duş alıp odaya gitti yattı. Bende peşine gittim kabahatli ben miyim de odaya kapanıyorsun noldu şimdi dedim. Açıkçası beni yumuşatmasını beklemiştim.

Ama O ''Sen beni kapıda beklemedin s..ktir olup gittin, bir daha zile basanı s..ksinler anahtarla giricem'' vs diye küfürlü söylendi. Bende konu daha fazla uzamasın diye salonda 5-10 dakika oyalanıp yanına gidip uzandım. O telefonundan dizi izlemeye devam etti. Tek kelime de etmedi.
Bilmiyorum çok mu büyütüyorum ama ben bekarken ailemden duyduğum küfürler sebebiyle çok hassasım.
Eşim benim için kıymetli. Onunla hep huzurlu olmak istiyorum ama zaman zamanda beni anlasın gönül alsın istiyorum. Normalde çok iyidir ama sinirlenince gözü görmez.
Siz söyleyin kim haksız?
Bu lafların üzerine ben mi yumuşatmalıyım ortamı? Eşimin bir özrü gerekmez mi?

Zili çalınca orta okul çocuğu gibi trip yapıp içeri gitmek yerine içeri girip biraz zaman geçince; "bak hayatım, keşke içeri gireceğini bana da haber verseydin, ben de senin yanında olmak isterdim" deseydiniz keşke.

Adam sana beraber gidelim demiş içeri davet ettilerse kıramamıştır. Needen bu kadar ustune gittin .s
Ama küfür etmesı yanlış tabikii.
Bana inat gibi yapıyor. Ayrıca dediğim gibi gittiği aileyle samimiyiz. Evin hanımı bir kaç kez hadi kalksana karın evde bekliyor sevgili değilsiniz artık vs gibi şaka yollu takılmış ama o pek oralı olmamış

Bana inat gibi yapıyor. Ayrıca dediğim gibi gittiği aileyle samimiyiz. Evin hanımı bir kaç kez hadi kalksana karın evde bekliyor sevgili değilsiniz artık vs gibi şaka yollu takılmış ama o pek oralı olmamış
O zaaman eşin yüzsüz canım

Israr etmişlerdir gitmişken yemeğe kalmıştır eşin
Bunda sıkıntı yok ta
Trip yapıp yapıp küfürlü konuşunca yumuşaman daha garip
Asıl tepkiyi küfürden sonra hak ediyor, çok çirkin konuşmuş
Amacım olay daha fazla uzamasın vakit geçince küfür hakkında hiç hoşlanmadığımı üslupluca anlatmaktı. Ama oda olmadı. Kapıda beklemememe çok takılmış. Kim geliyormuş kocammış tabi ki beklicekmişim vs. Asıl sorun hem küfür hem de o tavır yapınca oluyor ama ben yapınca kesinlikle anlamak istemiyor hemen kendine çeviriyor durumu.

Zili çalınca orta okul çocuğu gibi trip yapıp içeri gitmek yerine içeri girip biraz zaman geçince; "bak hayatım, keşke içeri gireceğini bana da haber verseydin, ben de senin yanında olmak isterdim" deseydiniz keşke.
Üzerinden zaman geçince tekrar açtırmıyor konuyu kesinlikle. Ayrıca beni tanıyor. Hassasiyetimi biliyor. Hep beraber gittiğimiz yer ama sırf bana eziyet olsun diye ben çağırınca gelmiyor da çayım bitsin yemek bitsin gelicem vs diyor

Gereksiz uzatılan her mevzunun moku çıkıyor
Haklı olduğunuz ve ciddi mevzularda gerekiyorsa süründürün ama
Böyle basit konularda huZur istiyorsanız uzatmayın

( küfür olayı ayrı birşey bunu konuşup çözmeniz lazım)
Ben büyük küçük hiç bir konuda yapamıyorum malesef. Konu ne olursa olsun hep o haklı çıkarıyor kendini:KK43:

Arkadaş da yemeğe kalmayı değil de Eşinizin iğrenç cümlelerini dert edinin
Ama siz tam tersi küfüre hiç tepkili değilsiniz Anlayamıyorum

uyma akıllı olup,gittiği yerdekilere uyup,evını unutan adamlara gıcıkkk oluyorummm,ağbim evli,bır kez eşi olmadan geldi bzıe,ayyyyyy ne tuhafımıza gitti,15 yıllık evli,bir kez çok ama çok mecburıyetten geldi,bir gece yattı,amann bıza bır battı,eşi olmadan gelmesi

Arkadaş da yemeğe kalmayı değil de Eşinizin iğrenç cümlelerini dert edinin
Ama siz tam tersi küfüre hiç tepkili değilsiniz Anlayamıyorum
Haber, spor hatta magazin izlerken ona ters gelen herşeye küfreder. En son kahvaltı sofrasında alakasız bir ünlünün magazinle alakalı olmayan bir görüşü konusunda küfretti. Söylendim kızdım. Rahatsız oluyorum dedim. Ama nafile sana etmiyorum, sinirleniyorum, evimde de rahat olamayacak mıyım diyor

uyma akıllı olup,gittiği yerdekilere uyup,evını unutan adamlara gıcıkkk oluyorummm,ağbim evli,bır kez eşi olmadan geldi bzıe,ayyyyyy ne tuhafımıza gitti,15 yıllık evli,bir kez çok ama çok mecburıyetten geldi,bir gece yattı,amann bıza bır battı,eşi olmadan gelmesi
Bende çok ayrı gayrı olmasından yana değilim. Ama oturacağım çaya kalacağım dese giderdim. Bana inada biraz da böyle oldu

Haber, spor hatta magazin izlerken ona ters gelen herşeye küfreder. En son kahvaltı sofrasında alakasız bir ünlünün magazinle alakalı olmayan bir görüşü konusunda küfretti. Söylendim kızdım. Rahatsız oluyorum dedim. Ama nafile sana etmiyorum, sinirleniyorum, evimde de rahat olamayacak mıyım diyor

Bu rahatlık değil yanındaki kişiye saygısızlıktır
Özellikle tv deki soyut seylere edilen küfürler zaten hiç akıllı adam işi değil bana göre
Demek ki daha sert tepki göstermeniz gerekiyor

Bu rahatlık değil yanındaki kişiye saygısızlıktır
Özellikle tv deki soyut seylere edilen küfürler zaten hiç akıllı adam işi değil bana göre
Demek ki daha sert tepki göstermeniz gerekiyor
Kızdığım zaman da bana sende ediyormuşsun kardeşin öyle diyor diye savunma yapıyor. Zaman zaman ağzımdan kaçabilir ama hiç bir zaman eşimin, büyüğümün yanında etmedim etmem.

Bence yemek konusunu gereksiz büyütüyorsunuz. Arkadaşları kal demiş, kalmış spontane gelişmiş olaylar. Yapışık ikiz değilsiniz adam arkadaşlarıyla siz olmadan da ara sıra buluşabilir bunda triplik bir durum yok.

Lakin küfür işi saçmalık tabi ki. Orası fena.

Bence yemek konusunu gereksiz büyütüyorsunuz. Arkadaşları kal demiş, kalmış spontane gelişmiş olaylar. Yapışık ikiz değilsiniz adam arkadaşlarıyla siz olmadan da ara sıra buluşabilir bunda triplik bir durum yok.

Lakin küfür işi saçmalık tabi ki. Orası fena.
Karşılıklı tahammül gösteremiyoruz sanırım. O büyütüp küfüre sarıyor, ben büyütüp tavıra.

Eşinin haksız olduğu tek konu küfür bence.
Onun dışında siz haksızsınız.
Adam size "sen gelme ben yalnız gidicem" dememiş ki.
Siz kendiniz gitmek istememişsiniz.
Arkadaşı davet etmiş o da kıramamış ve kapıdan dönememiş belli ki...

Eşinin haksız olduğu tek konu küfür bence.
Onun dışında siz haksızsınız.
Adam size "sen gelme ben yalnız gidicem" dememiş ki.
Siz kendiniz gitmek istememişsiniz.
Arkadaşı davet etmiş o da kıramamış ve kapıdan dönememiş belli ki...
Olabilir ama bana başta söylediği ayrı sonunda yaptığı ayrı. Gittiği yer haftada en az 2 kez uğradığımız arkadaşı. Pekala Nyks evde yalnız gideyim eve diyebilirdi.

Back
X