Huzursuz uyku ve kötü rüyalar..

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.353
15.387
448
1-2 haftadır huzurlu uyuyamıyorum. Gece terlemiş bir şekilde sıçrıyorum. Erkek arkadaşım gelecekti geçtiğimiz hafta sonu, onun heyecanıdır diye önemsemedim ama o geldi gitti hala devam ediyor. Sürekli kötü rüyalar görüyorum aldatıldığımı ölüm vs... xxxxx içtim bi de xxxx içtim ama fayda etmedi, rüya bile göremeyecek kadar derin uyumak istiyorum ilaç öneriniz var mı kızlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
1-2 haftadır huzurlu uyuyamıyorum. Gece terlemiş bir şekilde sıçrıyorum. Erkek arkadaşım gelecekti geçtiğimiz hafta sonu, onun heyecanıdır diye önemsemedim ama o geldi gitti hala devam ediyor. Sürekli kötü rüyalar görüyorum aldatıldığımı ölüm vs... Atarax içtim bi de selectra içtim ama fayda etmedi, rüya bile göremeyecek kadar derin uyumak istiyorum ilaç öneriniz var mı kızlar?

Uyku ilaclari aliskanlik yapar doktora danismadan almaya kalkma. Papatya cayi iyidir insani sakinlestirir.

gün içinde kendinizi fazlasıyla yorun,yatmadan öncede ılık duş alıp uyuyun..gördüğünüz rüyayı bile hatırlamaya dermanınız olmayacaktır..

ılık süt iç bir büyük bardak,bende uykudan uyanırsam uyuyamıcamı anlarsam hemen süte sarılıyorum..yada olmadı yatmadan önce bir kase yoğurt yiyin o sizi sakince uyutacaktır..
yada bitki çayları dene cnm

Tesekkur ederim, gunluk sporumu bu gece yatmadan once yapmayi ve ayran, yogurt tüketip uyumayı deneyecegim. Yarın da bitki cayları. Yine olmazsa doktor yolu göründü artık bana. Dün gece yine aldatıldım rüyamda :) Huzursuz uyku cok kötü bir sey..

Bilinçsizce ilaç kullanımı sağlığınızı tehlikeye atar.İlaç ismi önermek ve istemek yasaktır.

Back
X