• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzursuzluk

Sultan Gezer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
760
499
53
Merhaba arkadaşlar sizlere bi sorum olacak🙊 bu dert değil aslında ama içim huzursuz oldu
Annem 4 aydır işe başladığım için çocuğuma bakıyor kendisine harçlık verdim geçenlerde ve dün bi mağazaya gittik avmde orada kendisi bi üst beğendi bende oğluma bi pantolon ikisi aynı para 10lıra ama ben nedense anneminkini ödemedim o ayrı kasaya girdi ben ayrı neden öylr oldu onuda anlamadım çok dalgınlığıma geldi aşırı motelim bozuldu aradım hemen anne aklıma tükürim kızmadın demi İnan kafam yerinde değildi dedim oda kızım ben senin içini kalbini biliyorum böyle ince düşünme diye sana kızıyorum dedi hem neden sen ödeyesin sen verdin benimde var zaten dedi.
Ama yinede huzursuzum😒
Bu gönül koyulacak bişi değil demi ? Ben normalde herşriyni alır yaparım tek çocuk olduğundan beti aksadı işe girdim çarşiya pek gidemez olduk ama bundsn sonra çok dikkat edecem

Bence alsanız güzel olabilirdi ama anneniz bunun için size niye kızsın ki kendinizi bu kadar uzmenize gerek yok
Normalde herşeyini alırım ütü olsun saat sever onları çok aldım kendisine çanta vs. Ama bu cidden dalgınlığma geldi yani kafam aşırı dolu olduğundan ne yaptığımı sonradan sorgular oldum. Evet annemde dedi niye kızayım saçmalama fln

Yani bunda o kadar dusunup uzulecek bir durum yok.
Ustelik arayip meraminizi anlatmissiniz.
Kucuk seyleri buyutmeyin derim.

O sizin anneniz, anne kiz arasinda boyle seylerin lafi olmaz. Zaten surekli hediye aliyormussunuz. Dusunup kendinizi uzmeye gerek yok. Eger iciniz rahatlayacaksa bir bluz alip hediye edin.
Vallah içim öyle rahatladı ki çok sağolun. Bluz olmazsa bile alacağı başka şeyler oluyor ben öderimm onları hemen 🥰 sevinir ondan sonra Buda unutulur gider🙈

evet alsanız hoş olurmuş ama anneler böyle şeylere takılmazlar. başka zaman başka şey alırsınız olur biter.

evet alsanız hoş olurmuş ama anneler böyle şeylere takılmazlar. başka zaman başka şey alırsınız olur biter.
Şöyle bişi var bide beklemiyorum sizden bişi diyor çünkü kendisi 10 sene çalişdive birikimi fazlasıyla var ama hani biz yinede yapıyoruz o yüzden siz kendinize bakin falan der hep. Ama nedense duygusal bağladım bu davranışımı

Şöyle bişi var bide beklemiyorum sizden bişi diyor çünkü kendisi 10 sene çalişdive birikimi fazlasıyla var ama hani biz yinede yapıyoruz o yüzden siz kendinize bakin falan der hep. Ama nedense duygusal bağladım bu davranışımı
duygusal bir döneminizdesiniz galiba :D kafaya takacak bir şey yok.

Merhaba arkadaşlar sizlere bi sorum olacak🙊 bu dert değil aslında ama içim huzursuz oldu
Annem 4 aydır işe başladığım için çocuğuma bakıyor kendisine harçlık verdim geçenlerde ve dün bi mağazaya gittik avmde orada kendisi bi üst beğendi bende oğluma bi pantolon ikisi aynı para 10lıra ama ben nedense anneminkini ödemedim o ayrı kasaya girdi ben ayrı neden öylr oldu onuda anlamadım çok dalgınlığıma geldi aşırı motelim bozuldu aradım hemen anne aklıma tükürim kızmadın demi İnan kafam yerinde değildi dedim oda kızım ben senin içini kalbini biliyorum böyle ince düşünme diye sana kızıyorum dedi hem neden sen ödeyesin sen verdin benimde var zaten dedi.
Ama yinede huzursuzum😒
Bu gönül koyulacak bişi değil demi ? Ben normalde herşriyni alır yaparım tek çocuk olduğundan beti aksadı işe girdim çarşiya pek gidemez olduk ama bundsn sonra çok dikkat edecem
Saçmalama sakın üzme kendini annenizde sizi tanıyorsa asla kırılıp etmez. Ona çocuk bakmak en büyük hediye zaten :) Yinede içim rahat olsun isterseniz bir ufak hediye alabilirsiniz ziyaretine giderken

Gereksiz yere panik yapıyorsun
Insanlık hali sonuçta aklın dağılmış
Kaldı ki annen yani...
Niye beyin gücüne yük bindiriyorsun yok yere... buna bu kadar takılı kalmak normal değil

Ama yinede huzursuzum😒
Bende normalde Bi yere gittiğimizde annemin herseyini aldığım yada ödediğim için sizi çok iyi anladım Bi anlık dalgınlıkla odemesem bende çok takarım kırıldı mı diye. Ama sürekli yapiyormussunuz anlamıştır dalgın olduğunuzu.

Ama yinede huzursuzum😒
İnsanlık hali hepimizin dalgınlığına geliyordur seni bu dünyada en iyi tanıyan kişi hangi niyette olduğunu bilir hiç sıkma canını

Back
X