Huzursuzum, icim daraliyor yardim

Annesibebisleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
424
306
33
34
merhsba kizlar.

Bu hafta yeni eve tasindik cok istedigimiz bir apartman dairesi kocaman giris kati genis ferrah bahcelo falan.
Esim bu aksam geri ise basliyor kendisi aksam 10 sabah 6 calisiyor yakinimda kaynanamlar 10 dkk mesafe annemler 1,5 saat.
Benim icim cok huzursuz surekli daraliyorum ve 3,5 yas evladima bisey olcak diye korkuyorum. Butun gun boyleyim, herseyde cocuguma karsi sucluluk duygusu oluyor butun gun. Hamileliktenmi bilemedim aglama hissi var surekli. Acaba ilk defa bu evde yanliz kalcaz diyemi esimsiz bilemedim. Bu arada yurtdisinda yasiyoriz.

Hamileliktendir herhalde yoksa evde bagdaslastiramiyorum.eski evinizde boyle bir problem yok muydu?

Ilk baslarda korkuyordum ama sonra alistim kalabalikda bir caddeydi suan cok sakin bir yerdeyiz ama ben bugun butun duygulari birden yasiyor gibiyim. Bugun hava cok soguktu mesela hava kapaliydi icim daha cok daraldi bilmiyorum karmakarisigim

Ilk baslarda korkuyordum ama sonra alistim kalabalikda bir caddeydi suan cok sakin bir yerdeyiz ama ben bugun butun duygulari birden yasiyor gibiyim. Bugun hava cok soguktu mesela hava kapaliydi icim daha cok daraldi bilmiyorum karmakarisigim

kışa girerken bende depresyona giriyor gibi oluyorum havalar gercekten etkiliyor insani. gecici bir durumun oldugunu dusunuyorum acikcasi tatlim

Evet oda olabilir ay hersey ust uste gelince boyle oldu demekki
Almanya mı?
Bence endişeleriniz tamamen psikolojik.
Hamileliğinizle hormonlarınızla ilgili olabilir.
Canınızı sıkacak bir şey yok bence.
Çocuğunuzla meşgul oldukça o hissi unutursunuz gibi.

Derin nefes alıp verin, orda size sıkıntı verecek bir şey olmadığını kendinize söyleyin, çok sıkışırsanız acile bile gidebilirsiniz ama bir psikoloğa gidin. Hamilelik bu duyguları tetikleyebilir. Uzamış bir anksiyete size sıkıntı olursa doğum sonu sizi zorlayabilir.

Kapını,camlarını,balkonlarını güzelce kilitle ve dua ile yat canım.
Hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle..

Ben hep böyleyim. Haftanın 3 gecesi eşim yanımda.
Onun dışında hep tekim, alıştım artık..

benim esim ayda 10 gun muhakkak evde olmuyor gorev nedeniyle,bende yurtdisindayim 2 yasinda bi oglum var ve yasadigim sehirde bir tane deseniz akrabamiz yok ne benim ne esimin..siz yine sanslisiniz cok sukur esiniz dostunuz burnunuzun dibinde,gunicinde sIkilinca cikar gidersiniz,oglunuz akrabalarini bilir,insanlarla kaynasir..Allah korusun bi sIkinti olsa esiniz evde yokken arayip yardim isteyebileceginiz birileri var,bunu dusunun...gercekten beterin beteri var,beni ve benim gibileri dusunup rahatlamaya calisin:KK66: hamileliktende kaynakli duygu dalgalanmalari yasarsiniz,aksam uyku saatlerinizi erkene cekin,gun icinde de mumkun oldugunca tanidiklarinizla beraber olun..

Almanya mı?
Bence endişeleriniz tamamen psikolojik.
Hamileliğinizle hormonlarınızla ilgili olabilir.
Canınızı sıkacak bir şey yok bence.
Çocuğunuzla meşgul oldukça o hissi unutursunuz gibi.

Belcika cnm
Evet haklisin ama icim okadar huzursuzki anlatamam esim gitti suan ise ve ben daha da huzursuz oldum

benim esim ayda 10 gun muhakkak evde olmuyor gorev nedeniyle,bende yurtdisindayim 2 yasinda bi oglum var ve yasadigim sehirde bir tane deseniz akrabamiz yok ne benim ne esimin..siz yine sanslisiniz cok sukur esiniz dostunuz burnunuzun dibinde,gunicinde sIkilinca cikar gidersiniz,oglunuz akrabalarini bilir,insanlarla kaynasir..Allah korusun bi sIkinti olsa esiniz evde yokken arayip yardim isteyebileceginiz birileri var,bunu dusunun...gercekten beterin beteri var,beni ve benim gibileri dusunup rahatlamaya calisin:KK66: hamileliktende kaynakli duygu dalgalanmalari yasarsiniz,aksam uyku saatlerinizi erkene cekin,gun icinde de mumkun oldugunca tanidiklarinizla beraber olun..

Ay canim Allah yardimcin olsun haklisin ama icimdeki huzursuzluk gecmiyor

Geceleri eşiniz olmadığı için bir huzursuzluk olmasi normal yeni evde olunca hamilelikle beraber etkileniyorsun uz. Ama sakın olun dua edin pozitif şeyler düşünün .

Back
X