- 22 Nisan 2015
- 424
- 306
- 33
- 34
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Hamileliktendir herhalde yoksa evde bagdaslastiramiyorum.eski evinizde boyle bir problem yok muydu?
Ilk baslarda korkuyordum ama sonra alistim kalabalikda bir caddeydi suan cok sakin bir yerdeyiz ama ben bugun butun duygulari birden yasiyor gibiyim. Bugun hava cok soguktu mesela hava kapaliydi icim daha cok daraldi bilmiyorum karmakarisigim
kışa girerken bende depresyona giriyor gibi oluyorum havalar gercekten etkiliyor insani. gecici bir durumun oldugunu dusunuyorum acikcasi tatlim
Almanya mı?Evet oda olabilir ay hersey ust uste gelince boyle oldu demekki
Guzel evnizin tadini cikarmaya bak cnm gelecek bebeisinle beraber huzurlu ve mutlu olirsun umarim sikma canini allahin izniyle hicbisi olmaz her sikildiginda dua etEvet oda olabilir ay hersey ust uste gelince boyle oldu demekki
Ilk baslarda korkuyordum ama sonra alistim kalabalikda bir caddeydi suan cok sakin bir yerdeyiz ama ben bugun butun duygulari birden yasiyor gibiyim. Bugun hava cok soguktu mesela hava kapaliydi icim daha cok daraldi bilmiyorum karmakarisigim
Almanya mı?
Bence endişeleriniz tamamen psikolojik.
Hamileliğinizle hormonlarınızla ilgili olabilir.
Canınızı sıkacak bir şey yok bence.
Çocuğunuzla meşgul oldukça o hissi unutursunuz gibi.
benim esim ayda 10 gun muhakkak evde olmuyor gorev nedeniyle,bende yurtdisindayim 2 yasinda bi oglum var ve yasadigim sehirde bir tane deseniz akrabamiz yok ne benim ne esimin..siz yine sanslisiniz cok sukur esiniz dostunuz burnunuzun dibinde,gunicinde sIkilinca cikar gidersiniz,oglunuz akrabalarini bilir,insanlarla kaynasir..Allah korusun bi sIkinti olsa esiniz evde yokken arayip yardim isteyebileceginiz birileri var,bunu dusunun...gercekten beterin beteri var,beni ve benim gibileri dusunup rahatlamaya calisinhamileliktende kaynakli duygu dalgalanmalari yasarsiniz,aksam uyku saatlerinizi erkene cekin,gun icinde de mumkun oldugunca tanidiklarinizla beraber olun..
InsAllah bende alisirim diger evde alismistim simdi yine yeniden cok zorlaniyorumKapını,camlarını,balkonlarını güzelce kilitle ve dua ile yat canım.
Hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle..
Ben hep böyleyim. Haftanın 3 gecesi eşim yanımda.
Onun dışında hep tekim, alıştım artık..
Cok tskler cnm insAllah bende oyle yapiyorum.Guzel evnizin tadini cikarmaya bak cnm gelecek bebeisinle beraber huzurlu ve mutlu olirsun umarim sikma canini allahin izniyle hicbisi olmaz her sikildiginda dua et
Hamililekten olabilir
Birde eşiniz gececi ya onunda duygusallıgı olabilir.[/QUOT
Bence en buyuk neden esimin gececi olmasi, icim neden huzursuz anlamiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?