• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzur'um..

peacelove

Huzur :)
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
66
0
86
İzmir
Nası başlasam bilemedim hikayemize :)

Şubat sonu gibi tanıdım O'nu.. Her zaman uğradığım bir cafede tanışmıştık.
(Cafenin sahibini "o zamanlar" öz abim gibi gördüğümden o tanıştırmıştı bizi)

1.5 aylık çekingen konuşmalarımızın sonunda ancak numaramı isteyebilmişti..
Derken mesajlaşmaya başladık, sabahlara kadar konuşmalara..

Doğum günümde (9 Nisan) bana teklif etmeye karar vermiş bunu ilk çocukluk arkadaşıyla sonrada cafenin sahibi "abimiz"e söylemiş. Abimiz olumlu bi tepki vermemiş kavga gürültü.. "Sen benim bacıma nası bakarsın muhabbetine girmiş" olaylar büyümüş. Beni gerçekten sevdiğini söyleyince dayanamamış bıçağı çıkarıp saplamaya çalışmış ancak o an araya girenler olmuş yinede durmamış, bıçağı saplamış :5: Allah'tan kemerine gelmiş hemen araya girmişler çıkarmışlar ordan.

Benim o anlarda bunlardan haberim yok tabi.. 1 gün oldu 2 gün oldu ne arayan ne soran var. Orada ona o kız seni sevmiyo seninle oynuyo gibisinden şeyler söylenmiş. Banada o çocuk seni sevmiyo seninle oynuyo dendi. Bunu söyleyen 2-3 yıldır yanımda olan çok güvendiğim biri olduğundan o zamanki salaklığımdan da hiç sorgulamadan inandım bunlara.

11 Nisan 2011 tarihinden itibaren doğru düzgün konuşamadık. Ne konuşabildik , ne de kopabildik birbirimizden.

Okullarımız karşılıklı biz mesajlaşırken bile camdan birbirimize bakar gülerdik..

Her okula geldiğimde o cama gitti gözüm ama onu hiç göremedim..

Aradan zaman geçti. Onu görmediğim her gün, haftalar aylar gibi geldi.. Arkadaşlar girdi araya. İkimizde doğruları öğrendik, engelleri boşverip beraber olmaya karar verdik.

1 Mayıs 2011 Tarihinden beri hayatımda o :)
Onun tüm ailesi (hatta sülalesi diyebilirim) ilişkimizden haberdar. Ailesiyle tanıştım. Ailesi beni seviyormuş :1:
Allahım nasip ederse seneye aynı şehirde okumayı düşünüyorum.
Bizimde hikayemiz böyle işte daha yolun çok başındayız, Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip eder inşallah..
Allah herşeyin hayırlısını nasip etisin ama benim hayırlım o olsun derler ya aynen öyle iştee :17:

Son düzenleme:
eee neden sizi ayırmaya çalışmışlar neden o adam sevdibıçaklamaya çalışmış ki ben bi mantık yürütemedim ne hakla yani :12:

Allah ayırmasın bir daha, mutluluğunuz daim olsun:))
çok

teşekkür ederim :)) inşallah..

eee neden sizi ayırmaya çalışmışlar neden o adam sevdibıçaklamaya çalışmış ki ben bi mantık yürütemedim ne hakla yani :12:

bunu bende hiç bi zaman anlayamadım ama sonuçta 2-3 senelik bi geçmişimiz vardı abi dediğim insanla.. arkamı dönüp gidemedim, her dediğine inanırdım çünkü bana o zamana kadar en ufak bi yanlış davranışı olmamıştı.

ya o ya ben dedi direk yani.. o insanla da artık görüşmüyorum hiç, bundan sonrada görüşebileceğimi sanmıyorum yani o sorunun cevabı her zaman eksik kalacak sanırım..

Back
X