Hyamax Dolgu Malzemesi??

kulup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
105
48
98
İstanbul
Merhaba herkese!
Hyamax dolgu maddesi ile dudak dolgusu yaptiran veya bilgisi olan var mi? yorumlarinizi bekliyorum, . Tesekkurler.

Daha önce dolgu yaptırmıştım baya araştırıp ama bu maddeyi ilk kez duyuyorum

Cevabınız için tesekkürler.

En iyisi juvederm diye biliyorum

Dudak dolgusu düşünüyorum, yılsonu kampanyası Hyamax 1 ml için 1000₺ fiyat aldım, aynı yerde juvederm 1 ml 1500₺ cok kararsizim :( kalıcılık için 12 ay diyorlar ama artık hiçbir yere güvenmiyorum. Daha önce tecrübe edenlerin cevabına ihtiyacım var, ilk kez dolgu yaptıracağım cesaret edebilirsem. Üst dudağım çizgi gibi, hiç yok :( 1,5-2 ml gerekebilir dediler ama hem fiyat iki katına çıkıyor hem de bi anda kocaman dudak istemiyorum. Önce 1 ml deneyip 4-5 ay sonra gerekli görürsem 1 ml daha ekletmek istiyorum. Bu arada dolgu tamamen erimez %30 u kalır dediler. Bu doğru mu?

Cevabınız için tesekkürler.

Dudak dolgusu düşünüyorum, yılsonu kampanyası Hyamax 1 ml için 1000₺ fiyat aldım, aynı yerde juvederm 1 ml 1500₺ cok kararsizim :KK43: kalıcılık için 12 ay diyorlar ama artık hiçbir yere güvenmiyorum. Daha önce tecrübe edenlerin cevabına ihtiyacım var, ilk kez dolgu yaptıracağım cesaret edebilirsem. Üst dudağım çizgi gibi, hiç yok :KK43: 1,5-2 ml gerekebilir dediler ama hem fiyat iki katına çıkıyor hem de bi anda kocaman dudak istemiyorum. Önce 1 ml deneyip 4-5 ay sonra gerekli görürsem 1 ml daha ekletmek istiyorum. Bu arada dolgu tamamen erimez %30 u kalır dediler. Bu doğru mu?
Ben geçen sordum, devlet hastanelerinde plastik cerrahi bölümünde dolgu ve botoks yapılıyor, ben de dudak dolgusu düşünüyorum ama bi türlü vakit bulamadım, bi arkadaş devlette 400 gibi bir rakama yaptırmıştı, hem de juvederm. Devleti de bi araştırın derim. Ben daha önce juvederm yüz için yaptırmıştım, özeldeki fiyatın çok altındaydı. Ankarada olsanız beraber gidelim dicem ama değilsiniz galiba

Bir de kalıcılıktan ziyade, topaklanmaması vs önemli. Bi arkadaş da farklı bir madde yaptırmıştı, duyulmuş bir markaydı aslında, leblebi gibi olmuştu dudakları, çok kötüydü ya...

aylin hanım merhabalar ankarada hangi devlet hastanesinde yaptıdınız ben ankaradayım.
Bir de kalıcılıktan ziyade, topaklanmaması vs önemli. Bi arkadaş da farklı bir madde yaptırmıştı, duyulmuş bir markaydı aslında, leblebi gibi olmuştu dudakları, çok kötüydü ya...

İyi günler bu hangi devlet hastanesinde yapılıyor Ankarada.ben de yaptırmak istiyorum.

Back
X