Hymenoplasti

kelebeeeekk

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
228
64
18
Arkadaşlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var. Ben Ankara’dayım. doktordan kızlık zarı dikimi için 15 ocağa randevu aldım. Doktor sonraki kontrolleri ücretsiz yapacağını, eğer tutmazsa bir sorun olursa aynı işlemi ücretsiz yapacağını söyledi. Alt bölgeyi uyuşturduklarında kesinlikle acı hissetmem değil mi? Ameliyat olanlar aramızda mutlaka vardır. Çok zorlu bir süreç mi? Ailem anlar mı ? Ankarada bu işlemi yaptıracak biri varsa beraber de hareket edebiliriz.

Arkadaşlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var. Ben Ankara’dayım. doktordan kızlık zarı dikimi için 15 ocağa randevu aldım. Doktor sonraki kontrolleri ücretsiz yapacağını, eğer tutmazsa bir sorun olursa aynı işlemi ücretsiz yapacağını söyledi. Alt bölgeyi uyuşturduklarında kesinlikle acı hissetmem değil mi? Ameliyat olanlar aramızda mutlaka vardır. Çok zorlu bir süreç mi? Ailem anlar mı ? Ankarada bu işlemi yaptıracak biri varsa beraber de hareket edebiliriz.
Zorlu değil bugün 51 gün oldu kontrole gittim tutmuş

Ne yaptın gittin mi? Ben de 2 gün önce oldum da, bir kaç şey sormak istiyorum

Bende yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum nasıl gecti senin
Ameliyat kolay da sonrası zor, ben sodesyonla oldum, uyudum yani yarım saat sonra odada uyandım. Benim ilk 5 günüm çok zor geçti, hep yan yatmak zorunda kaldım, ağrı batma vardı bugün 7. Günüm artık kolay bişeyim yok gibi hatta bu yüzden tedirginim bende, birden hafifledi. Ama hala düz normal oturmuyorum pek. Kabızlıktan bende korktuğum için yüksek posalı gıdalar tükettim ve çok katı yemedim, tam tahıllı ekmek çorba meyve suyu sebze yulaf ezmesi felan yiyorum. Bir de günde 2 bardak kayısı çayı içtim, kabızlık sorunum yoktu benim yine de daha rahat geçmesini sağladı özellikle kayısı çayı. Ama genel bir kabızlık sorunun varsa doktoruna şurup yazdırabilirsin, sorun olmaz yani canım. Yaptır ve kurtul bence.

Ameliyat kolay da sonrası zor, ben sodesyonla oldum, uyudum yani yarım saat sonra odada uyandım. Benim ilk 5 günüm çok zor geçti, hep yan yatmak zorunda kaldım, ağrı batma vardı bugün 7. Günüm artık kolay bişeyim yok gibi hatta bu yüzden tedirginim bende, birden hafifledi. Ama hala düz normal oturmuyorum pek. Kabızlıktan bende korktuğum için yüksek posalı gıdalar tükettim ve çok katı yemedim, tam tahıllı ekmek çorba meyve suyu sebze yulaf ezmesi felan yiyorum. Bir de günde 2 bardak kayısı çayı içtim, kabızlık sorunum yoktu benim yine de daha rahat geçmesini sağladı özellikle kayısı çayı. Ama genel bir kabızlık sorunun varsa doktoruna şurup yazdırabilirsin, sorun olmaz yani canım. Yaptır ve kurtul bence.
O kadar rahatlattın ki beni cok tesekkür ederim gercekten insallah sende olumlu sonuclar alırsın uzun zamandır arastırıyorum tutmazsa diye korkuyorum sadece antalyadyım bende funda yazıcı erola gitmeyi düşünüyorum😕

O kadar rahatlattın ki beni cok tesekkür ederim gercekten insallah sende olumlu sonuclar alırsın uzun zamandır arastırıyorum tutmazsa diye korkuyorum sadece antalyadyım bende funda yazıcı erola gitmeyi düşünüyorum😕
Hiç korkma yaptır kurtul, asıl önemli olan bakım süreci zaten onu da 2 hafta da atlatırsın. Bir de sadece İstanbul da yapılıyor kalıcı diğerleri yapamıyor mesajlarına kesinlikle bakmayın, sonuçta hepsi doktor bir tek İstanbulda ki o doktor yapabilse çok ayrı bir şey olurdu bu, tamamen reklam olduğunu düşünüyorum, ben de Ankara da bu konuda çok bilindik olmayan bir doktora yaptırdım. Kendisi ve yeri iyi olan bir doktor seçmeniz yeterli bence, kontrolümden sonra tutup tutmadığını yazıcam şuan net bir şey de diyemiyorum, olmaya karar verirsen veya olduktan sonra bir soracağın vs olursa bana mesaj atabilirsin yardımcı olurum elimden geldiği kadar 🙏🤗

Ameliyat kolay da sonrası zor, ben sodesyonla oldum, uyudum yani yarım saat sonra odada uyandım. Benim ilk 5 günüm çok zor geçti, hep yan yatmak zorunda kaldım, ağrı batma vardı bugün 7. Günüm artık kolay bişeyim yok gibi hatta bu yüzden tedirginim bende, birden hafifledi. Ama hala düz normal oturmuyorum pek. Kabızlıktan bende korktuğum için yüksek posalı gıdalar tükettim ve çok katı yemedim, tam tahıllı ekmek çorba meyve suyu sebze yulaf ezmesi felan yiyorum. Bir de günde 2 bardak kayısı çayı içtim, kabızlık sorunum yoktu benim yine de daha rahat geçmesini sağladı özellikle kayısı çayı. Ama genel bir kabızlık sorunun varsa doktoruna şurup yazdırabilirsin, sorun olmaz yani canım. Yaptır ve kurtul bence
Hiç korkma yaptır kurtul, asıl önemli olan bakım süreci zaten onu da 2 hafta da atlatırsın. Bir de sadece İstanbul da yapılıyor kalıcı diğerleri yapamıyor mesajlarına kesinlikle bakmayın, sonuçta hepsi doktor bir tek İstanbulda ki o doktor yapabilse çok ayrı bir şey olurdu bu, tamamen reklam olduğunu düşünüyorum, ben de Ankara da bu konuda çok bilindik olmayan bir doktora yaptırdım. Kendisi ve yeri iyi olan bir doktor seçmeniz yeterli bence, kontrolümden sonra tutup tutmadığını yazıcam şuan net bir şey de diyemiyorum, olmaya karar verirsen veya olduktan sonra bir soracağın vs olursa bana mesaj atabilirsin yardımcı olurum elimden geldiği kadar 🙏🤗
Canımsın yaa insallah cok güzel sonuclar alırsın ❤️ben zaten istanbula gidemem insanları reklamlarla korkutuyolar sanki baska doktor yapamazmıs gibi suan yaptırmayı düşünmüyorum düğüne iki ay kala yaptırmayı düşünüyorum zaten para konusunda hazır degilim daha nişanlanmadım bile sadece ciddi düşündüğüm birsi var insanlar birseyler yaşıyor istemeyerek bunun cezasını cekiyorum ama sevdiğim adamdan da vazgecemiyorum mecbur yaptırıcam önemli olan o kan degilmi zaten ☹️

Tutarsa bilgilendir beni ama hiç üzülme tutcagına inanıyorum ben allah hepimizin yanında olsun insallah❤️

Ben ilk kontrole gittiğimde tutmamış bir dikiş daha atıcaz dedi doktor. Bir dikiş daha atıldı o dikiş yine tutmadı. Yarın gidip yine ameliyat olucam. Flep kaldırıp tekrar yapıcaz dedi doktor.

Nasılsın nasıl geciyor günlerin bilgilendirimisin merak ediyorum seni

Nasılsın nasıl geciyor günlerin herhangi bi sıkıntı yasadın mı

Nasılsın nasıl geciyor günlerin herhangi bi sıkıntı yasadın mı
Merhaba işlerimden dolayı girememiştim ancak yazabiliyorum, bugün 14. Günüm iyi gidiyor, ağrı sızı, lekelenme vs. Hiç bir şeyim yok, Düz oturmuyorum ve yatmıyorum hala hep yan oturmaya ve yan uyumaya çalışıyorum, rahat geçiyor ama tutup tutmadığı konusunda endişeliyim onu da 1 ay kadar sonra öğrenebilicem, gün sayıyorum resmen, 1 ay sonra inşallah tuttuysa rahat edebilicem

Back
X