• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hypoxi hakkında bilgi almak istiyorumm ;((

angel_gly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
150
0
46
İstanbul
Kızlarr ben zayıflamak istiyorum fakat diyetler le başım belada yapamıyorum hypoxi ile zayıflama diye birşey varmış netten bakıyorum ama gidenler varsa bana bılgı verebılırlermı yada hypoxi den anlayan bırısı önerı yaparsa gitmek denemek ıstıyorum iyi bıryer arıyorum.

Hicbir ise yaramiyor canim..ben onermiyorum..denemistim ancak sonuc alamadim..hep soyluyorum onun yerine TFM cabin ve ozon terapi tavsiye ediyorum..super sonuc aldim..

Hypoxi ben denedim. yaklaşık 15 seyans girdim ama belimden 3 cm den başka hiçbir şey gitmedi . buna kilo da dahil.Ama şunu söylemeliyim zayıflayanlar hatta 10 kilonun üzerinde verenleri gördüm hatta tekrar gelenlere bile şahit oldum. ama bende işe yaramadı.pakete dahil olmamasına rağmen bir termal krem veriyorlar ısrar etmiyorlar ama incelme olmassa kremi kullanmamana bağlıyorlar .:50:ne kadar etik bilmiyorum. Yani sonucta sen suclu ve hatalı oluyorsun malesef:43:verdiğğin onca para ve yorgunlukta sana kalıyor pişmanlık ve hayal kırıklığıyla beraber...

Hypoxi seanslarına başlamadan önce zaten bilgi formu veriyorlar ve hypoxi'nin zayıflamaya yardımcı, kilo verme amacı olmadığını kabul ediyorsun. sadece incelmeye yardımcı oluyor.

yani diyet, spor ve su olmadan bu da başarı sağlamıyor. malesef ben iki paket aldım, ilki işe yaramayınca ikincisi yarayacak sandım çünkü öyle güzel ikna ediyorlar ki ilkinde vücudumu hazırlamışmış ikinci pakette birden incelecekmişim vs.. kandım ve gittim, hiçbir şey olmadı.

hypoxi yi denemedim ama. yakın zamanda yeni nesil LPG uygulatmaya başladım. daha yeni başlamama rağmen çok olumlu sonuçlar aldım. ama iyi araştırmak lazım. kandırmaya çalışıyor çoğu merkez. bizde lpg var diyorlar. ama bu farklı yeni nesil lpg çeşidi. her yerde yok. bir de en önemli özelliği çok doğal. ondan gönül rahatlığıyla kullanıyorum ben.

Back
X