Bebek İkinci El iade garantili chicco polly mama sandalyesi satıyorum

bebekela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
95
0
86
İstanbul
arkadaşlar uzun süredir forma giremiyordum, özlemişim:)kızım artık büyüdü ve ev gerçekten dolup taşıyor. evde bekleyeceğine mama sandalyesini şu an satmaya karar verdim:)
ikinci bebek şimdilik düşünmüyoruz ve evimiz oldukça dar.çok titiz birisiyim ve kızımın eşyalarını da çok temiz kullandım. bu yüzden iade garantisi veriyorum.ilgilenen arkadaşlar mail atabilir yada cepten arayabilir. zaten bu form aracılığıyla playschol ilk arabam ve bebek arabasını satmıştım. istanbul zeytinburnunda oturuyorum. fiyatını 175 tl düşünüyorum. $P1080096.webp $P1080095.webp $P1080070.webp $P1080068.webp $P1080067.webp cep 0507 695 21 41

arkadaşlar özel mesajları bugün okuyorum mesaj sayım 91 miş size özel mesaj atamıyorum. eğer telefonla arama imkanınız varsa fiyatı ve ulaşımı görüşebilirz.

arkadaşlar fiyat konusunda olmayacak teklifler var yaptığım görüşmelerde. ben size iade edebilirsiniz diyorum gerçekten çok temiz. sonuçta yavrular yemek yiyecek.
en son 150 diyorum.10-20 hesabıyla çocuklarımıza saçma sapan ürünler seçmeyiz heralde. dediğim gibi özel mesaj atamıyorum. tel bırakabilirsiniz

kargo ne kadar tutuyor acaba hiç hesaplattınız mı? antalyadayım ben. hoş ve temiz görünüyor.

Back
X