İbrahim Bildirici

Ben de çok merak ediyorum bu doktora giden var mı arkadaşlar? Muayene ücreti yüksek,ama gitmeye karar verirsem özel sigorta doğum paketi yaptırmak istiyorum. Bir de Arda Lembet var,ikisi arasında kararsız aldım?

Ben arda lembetin hastasıyım bir de ibrahim beyi görmek istiyorum
Arda Bey den memnun kaldınız mı ? Ben bebeğimi kaybettim 37+4 günlüktü karnımda vefat etti bebeğim herşey yolunda giderken. Daha çok yeni 12 eylğl günüydü ve 3 gün vardı doğumuma. Sezeryanla aldılar. Bir daha hamile kalırsam 3. Sezeryanım olucak. Ne kadar beklemeliyim ne yapmalıyım kafam çok karışık. Şimdi doktor araştırıyorum bu nedenle. Aslında bu doktorlara da uzağım biraz ama içime düşen bu acıdan sonra iui bi doktor olsunda önemli değil artık

Arda Bey den memnun kaldınız mı ? Ben bebeğimi kaybettim 37+4 günlüktü karnımda vefat etti bebeğim herşey yolunda giderken. Daha çok yeni 12 eylğl günüydü ve 3 gün vardı doğumuma. Sezeryanla aldılar. Bir daha hamile kalırsam 3. Sezeryanım olucak. Ne kadar beklemeliyim ne yapmalıyım kafam çok karışık. Şimdi doktor araştırıyorum bu nedenle. Aslında bu doktorlara da uzağım biraz ama içime düşen bu acıdan sonra iui bi doktor olsunda önemli değil artık
Bende 26+2 de kaybettim :( arda bey doktor olarak çok iyi ama çok yoğun mesela direk ona ulaşamıyorum hiçbir zaman sürekli birilerini araya sokarak oluyor gebelikte buna tahammül edebilir miyim bilmiyorum bu yüzden ibrahim bey ile de görüşmel istiyorum

Bende 26+2 de kaybettim :KK43: arda bey doktor olarak çok iyi ama çok yoğun mesela direk ona ulaşamıyorum hiçbir zaman sürekli birilerini araya sokarak oluyor gebelikte buna tahammül edebilir miyim bilmiyorum bu yüzden ibrahim bey ile de görüşmel istiyorum
Canım başın sağolsun.Allah sabır versin. Senin bilinen bir neden bulabildiler mi? Ne kadar zaman oldu ,anladığım kadarıyla gebelik öncesi gidiyorsun Arda Bey e. Benim 2 ay olmak üzere ama ne zaman gitmeliyim bilmiyorum gebelik öncesi araştırmalar için? Kafam çok karışık açıkçası. Arda bey gebelik durumunda takibini sıkı yapıyordur diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabiki de?

Ben ibrahim beye gidiyorum başından beri 19. Haftam. Çok iyi ve çok yoğun bir doktor, yanlız nasıl bir doktora gitmek istediğiniz çok önemli bu doktoru tercih etmek için. Doktor beni uzun uzun dinlesin uzun uzun cevaplasın, telefonlaşalım mesajlaşalım istiyorsanız başka bir doktor araştırmanızı tavsiye ederim. Yok ben kendimi doktorun eline bırakayım ve yüzde yüz içim rahat etsin kafam da kıvır zıvırla meşgul olmasın derseniz tam size göre.

Back
X