İbrahim Tatlıses'e Atatürk tepkisi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Twitter hesabından yayınladığı mesajda, 'Atatür'künü' yazınca takipçilerinden tepki aldı.
Sitene Ekle

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yılında anılıyor. Ünlü isimler ise duygularını Twitter sayfalarına yazdıkları mesajlarla dile getirdi.

TAKİPÇİLERİNDEN TEPKİ ALDI

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ise, Twitter hesabından yayınladığı mesajda, 'Atatür'künü' yazınca takipçilerinden tepki aldı. Tatlıses'e 'türkçe dersleri alman lazım' gibi çok sayıda eleştiri gelince, bir tweet daha atarak 'Özür dilerim tabikide Atatürk benim okfort mezunu olmama verin.!' yazarak takipçilerinden özür diledi.
milliyet

bal gibi kasıtlı, iki defa yazmış, ama amacını tam olarak anlamadım türk yazmak istemedi herhalde, ya da başka bi maksadı var, anlamadım amaç ne

Yazı yazabildiğine şükür! Terbiyesiz. Bu zihniyettekilerin mümkünse Atatürk'ü olmasın zaten bizim Atamız. Bizlerdeki tek bi yürek onların fesat kalbinin milyonlarına bedel. Valla saygısız!

Eeeee alın cdlerini alın, Atatürk yazmak için oxford'ta okumaya hacet yok, Türkiye'de yaşamak yeterli, Türkiye'nin halkı sizi zengin etti, onların cebinden çıkan parayla inşaat, kebap salonları vs kurdunuz, sanırım yalnızca bu sebeple bile paranıza para katan insanların saygı duyduğu liderine lafta da olsa saygı göstermeniz gerekir, yok lafta da olmaz diyorsanız tweet atmayın yeter.

yani... neden özel günlerde illaki günün anlam ve önemine uygun bişey yazma gereği duyarsın ki yazma, sevmiyorsan

Ben kasitli oldugunu sanmiyorum. Baksaniza adam baba'minda demiş ya. Cins bir kelimeyi düzgün kullanmayan birinden Özel Isim kurallarini bilmesini beklemeyin bence

Ben kasitli oldugunu sanmiyorum. Baksaniza adam baba'minda demiş ya. Cins bir kelimeyi düzgün kullanmayan birinden Özel Isim kurallarini bilmesini beklemeyin bence

Olay özel isim kuralları değil..Adamlar "TÜRK" yazmamak için kendilerini yırtıyorlar..Bir yerlerine batıyor çünkü Türklük ve Türk vatandaşı olmak bunların.

Ben de kasıtlı yazdığını sanmıyorum, genelde kendisinin kardeşlik barış ifadelerini samimi bulurum. bilemedim

hiç samimi değil,hiç bir yerde Atatürk yazısını görmemiş mi

kasıtlı yapmış olabilir yazıyla türk ü bölmüş....(kara cahil)
topuğumdan vurdurursa simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…