Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vaser Liposuction nedir?Vaser liposection ne varislerle mi ilgili
rica ederimTeşekkürler bilgilendirme için
basen bölgesi için biraz bilgi verebilir misinizben yaptırdım yarın 4. haftam olacak. İç bacak ve karın bölgesi için göğüs implantı ile birlikte kombine bir ameliyattı. Farklı doktora oldum İstanbul'Da
basen bölgesi için biraz bilgi verebilir misiniz
nağrısı nasıldı neczaman yürüdünüz vs
benim komple bacak olacak basende dahil biraz korkuyorum açıkcasıben 3 bölge+ gögüs oldugundan cok ağrı sızı cektım. Eğer tek bölge olacaksa cok cok kolay gececektir. Tahminim ertesi gün kolayca ayaklanırsınız hiç korkmayın eger tek bölgeyse . Benim ağrılarım ilk hafta canımdan can alacak sekıldeydı ilk 4 gün yardımsız ayaga bıle kalkamadım. Ertesi gün zoraki hastahaneden çıkmam gerektıgınden ayaga kalktım.
Ama dedıgım gıbı bunlar korkutmasın sızı tek bölge ya da ıkı bolgeyse bırkac gun ancak cekersınz hafıf bır sızısını
ibrahim tekerekoğlu'nü düşünüyorum tabi daha emin değilim araştırma içerisindeyimhıc korkmayın. nerede olacaksınız doktor kım
yanınızda muhakkak bırı bulunsun . istersenız özel yazın sorularınızı daha rahatca cevaplayabılırmibrahim tekerekoğlu'nü düşünüyorum tabi daha emin değilim araştırma içerisindeyim
birde benim refakatçi problemim olacak kinseyle gitmek istemiyırum tek başıma halledebilir miyim bilmiyorum
henüz olmadım araştırma içerisindeyimsdktm merhaba bülent beye ameliyat oldunuz mu? Oldunuz ise memnun kaldınız mı? Ödem , ağrı , sancı vs gibi şeyler oldu mu? Ve izlerne kadar sürede geçti?
Merhaba, geçmiş olsun. Siz kime oldunuz vaser amlieyatını, şu an nasılsınız memnun musunuz sonuçlardan?yanınızda muhakkak bırı bulunsun . istersenız özel yazın sorularınızı daha rahatca cevaplayabılırm
yanınızda muhakkak bırı bulunsun . istersenız özel yazın sorularınızı daha rahatca cevaplayabılırm
Ne kadara yaptırmıştınız acaba?ben yaptırdım yarın 4. haftam olacak. İç bacak ve karın bölgesi için göğüs implantı ile birlikte kombine bir ameliyattı. Farklı doktora oldum İstanbul'Da