ibraname....

Hrsyylnn

10.02.2018 yıkıldım ve birdaha kendime gelemedim.
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
408
402
313
30
Bir magazada calisuyordum 2 ay calistim ciktim. Cikisimi yazdim dilekcemi isyeriyle iliskim bitti.ama 2 gunluk calisma alacagim ve yolum var onlardan diger aya yatiracaklarini soylediler. Ciktiktan 1 hafta sonrada gelmen lazim ibraname imzalanan gerekiyor dediler. Ibranamade benim bildigim bu isyerinden ciktim hicbir sekilde alacak verecek yok demek. Benim bunu imzalamam icin odeme yapmalari lazim ki sonra imzalayayimbunlar uckagida getirmeye calisiyorlar,imzalamadim tabi gitmedim. Suan 2 günlük ucret yatti yol yatmadi.böyle başına olay gelen varmi

yol ücretini yatıracak mısınız deyin ona göre anlaşıp ilişiğinizi kesin...

Ben işten ayrıldığımda önce belgeleri imzaladım sonra param yattı ki benim evlilik dolayısıyla 5 yıllık işimden ayrıldığım için tazminatım da vardı. İşyeri ile aranızdaki güven meselesi biraz sanırım ama ilk defa duyulan bir uygulama değil. Çünkü bankaya yatıracaklar zaten yatırmadıklarını ispat edebilirsiniz. Bunu işyerinizde konuşmalısınız siz imzalamadıkça onlar yatırmayacak onlar yatırmadıkça siz imzalamayacaksınız bu iş böyle uzar gider.

Ama şöyle bir durum var sözleşmede yol yazmiyor inkar edemezlermi

ben önce imzaladım sonra alacaklarım yattı, üstelik ben alacağım olduğunu bile bilmiyordum
sanırım şirketin kurumsallık ve güvenilirliğine bağlı bir mevzu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…