İbret-i Ailem Star Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Türk mizah dünyasının duayenlerinden Müjdat Gezen, NTC Medya'nın 'İbret-i Alem' isimli yeni dizisinde başrol oynayacak.

'Şöhret Okulu'nun ardından hiç bir dizide rol almayan Gezen, bu proje ile birlikte 7 yıl sonra ekranlara dönmüş olacak.

Gezen'in dışında Günay Karacaoğlu'nda dizide rol alacağı açıklandı.

Ömer Uğur'un yöneteceği Mehmet Yiğit Alp'in ise yapımcılığını üstleneceği 'İbret-i Alem' dizisi Star Tv'de ekrana gelecek.

[video=youtube;DQobVX4QCAw]http://www.youtube.com/watch?v=DQobVX4QCAw&feature=relmfu[/video]

tek kelimeyle harikaydı hele jenerikte diyor ya marketten fazla poşet alıp çöp poşeti yapan anne aynı benim annem :9:
enderin telefonla arayıp ipeğe yaptığı sultan tiplemesi ,o çocuğu doğuracam benim hakkım derken o 2 köylü kadının oğlum fazlaysa birini bizim geline ver çocuğu olmuyor demesi :52:
kızında adım döndü ama arkadaşlarım kısır döndü derler demesi ayy gülmekten öldüm abartısız çok güzeldi çokk :32:
daha yazacak çok sahne var ama laf kalabalığı yapmayayım özetle izlenmeye kesinlikle değer arkadaşlar :52:
star kesinlikle bu yaz en izlenilesi kanal zannımca :32:

kimse izlemiyormu bu diziyi arkadaş ya :36:

Ben izliyorum ve çok güldüm. Ender ve Yıldız harika. İşin içinde Müjdat olunca iyi olma mı :51:
Haftanın yarısı MSM'nin önünden geçiyorum, bir gün ben de ögrencisi olcam bu adamın inş. :31:

evet serin bi dizi..müjdat gezen basli basina bi kalite zaten...zevkle izliyoruz...

gününü değişip pazara aldılar ya yayından kaldırılacak gibi bi his oluştu bende umarım olmaz :19:

banada kaldirilacakmis gibi geldi ben sevmistim yaa dramlar dan gina geldi.yazin iyi gidiyor komediler.bide o ender nasil bi salaktir oyle yaa gul gul oluyorum ona

banada kaldirilacakmis gibi geldi ben sevmistim yaa dramlar dan gina geldi.yazin iyi gidiyor komediler.bide o ender nasil bi salaktir oyle yaa gul gul oluyorum ona

aynen aynen ender benim favorim zaten o kadınsı konuşmalar kız filan demeler kopuyorum ya :9:

ipek icin soyledikleri zaten ayri bi olay.
"cocuklarimin annesi,iki gozumun cicegi amma da yolluymus"
"ipek yengende az fingirdek degil hani"
"kiz zilli seni"
"canimin ici ne kadar da edepsiz hic utanmasi yok,biz evlensek aninda 12 kiloya duserim aninda":9::9::9::9::9:

ipek icin soyledikleri zaten ayri bi olay.
"cocuklarimin annesi,iki gozumun cicegi amma da yolluymus"
"ipek yengende az fingirdek degil hani"
"kiz zilli seni"
"canimin ici ne kadar da edepsiz hic utanmasi yok,biz evlensek aninda 12 kiloya duserim aninda":9::9::9::9::9:

şimdi bile okurken kahkahayı bastım inşallah bitmez ya ben çok seviyorum bu diziyi :52:

Sırf Müjdat Gezen' için izliyorum arada sırada.
Çok iyi bi dizi.

malesef yayından kaldırılıyormuş bugün facebook fan sayfasında okudum
''Değerli İbreti Ailem takipçileri 12 Ağustos Pazar saat 20:00'de 7.bölümümüzle sizlerin karşısında olacağız. 8. bölümde ise final yaparak sizlere veda edeceğiz. Bu zamana kadar bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz'' :50:

Bende ara ara izliyordum ya, gayet iyi diziydi. Enver olsun Yıldız olsun anneleri olsun hepsi fazlasıyla komik :9::9:

Back
X