İç çamaşırı alışverişi ( la senza)

DoraNora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
823
516
158
Sevgili kader dostlarım, çok fazla foruma girememekle birlikte son zamanlarda internetten alışverişi çok kullanır olmuş durumdayım ve hemen sizle paylaşmak istedim.
Son alışverişim iç çamaşırı temalıydı. İngiltere üzerinden La senza mağazasından sanal alışveriş yaptım. çok güzel sutyenler yarı fiyatına satılmakta. fiyatlar sterlin para biriminde satılıyor. kargo ücreti ise 14 sterlindir.(alışverısımde 4 sutyen, 5 alt ve bir uyku bandı var, toplam kargo dahıl 70 sterlın)
23.09.2010 yani bugun siparişimi verdim.
bakalım kaç gunde gelecek.
La snza mağazası Türkiyede var, önce bır benım dediğim ınternet sıtesıne bakın, sonrada Tr deki mağazaya fiyat ve model mukayesesi yapın ve ındırımı kaçırmadan çamaşırlanın derim ben a.s
Buarada bu ayın 22 sınde de dorothy perkıns alışverişım var(gene ingiltere adresinden) :) ordan da 2 kumaş pant, 2 kot ve bir çanta shipping dahil 70 sterlin).
suan ise forever21 mağazası üzerinde çalışmaktayım.forever21 ın sempatısı usd olusu ancak kargosu fazladır. usd ve sterlın arasında 1 tl fark var :) forever siparişlerinin geç geldiği duyumunu aldım, bu kötü :(
sevgiyle kalın, aklınıza takılan olursa seve seve cevaplarım.
Ha buarada kozmatikte de cheapsmells i kullanıyorum

opuyorumnanaktan

sen baya takılmışsın
bende cheapsmells denemek istiyorum ama kargo ücreti fazla diye vazgeçiyorum
kozmetijte strawbery ayakkabıda gojaneden alıyorum face adresini beğen gojanede indirimler oluyor :)

canım ben bır kere strawberry den sipariş verdim. 1 ay bekledım gelmedı, 1 ay da paramın gerı yatırılmasını bekledım :S strawberryden bır daha alışverıs yapmam :( cheapsmellsin fiyatları strawberry e göre daha ekonomık yada benım tercıhlerım o da olabılır. 12 tl gıbı bır kargo ucret var.
bugun gojaneden sıparıs verdım, ama ayakkabı numarasını seçmem cok zor oldu canım ya. bu arada ısyerınde 3 kafadar verdık sıparıslerı, benım bot 67 ye maloldu kargo dahıl =)

forever 21 den de alışveriş yapmış bulunmaktayım toplam da 210 tl ye, 2 deri ceket(tabii ki imtsyn) 2 gömlek, 1 hırka, 2 kemer, 1 saç bandı aldım.
bakalım kaç gunde gelecek. gelir gelmez haber vereceğim

forever21 den nasıl alışveriş yapılıo yardımcı olurmusunuz ltfn

merhaba,
öncelıkle siteye kayıt olman gerekıyor, sonra begendıgın urunlerı tıklayıp ( sıze chart a bakmayı unutma ) usa kalıpları buyuktur bıze göre :)
sonra sepetınden devam edip ödemeye gecıyorsun, kredı kartıyla ödeme yapıyorum ben. Maıl gelıyor ödemenın onaylandıgına dair, bır kaç gun ıcınde paketlendıgını ve kargoya verıldıgını yazıyor.
Sımdı gelelım kötu olan yanına. Amerıkan postası hızlı calısıyor bır kaç gunde tr de. Ancak trden dağıtım sancılı. Benım paketım 11 ınden berı kargo dağıtımda :(
bır de suna dıkkat et aldıkların 100 usd yı gecmesın
baska bır sorun olursa lutfen ıletısıme gec.
Bır de kalıte olarak forever ıyıdır, yanı mango gıbı dıyım sen anla :)
sevgiler m.k

BIR DE BU TOPİĞİ OKUYAN ARKADASLAR BLOGUMU ZIYARET EDIP RESIMLI GÖREBILIRSINIZ SIPARISLERIMI.
ORDAN DA SORULARINIZI SEVE SEVE CEVAPLARIM :)
feysinbymelody.blogspot.com

La Senzaya dün baktım.. Fiyatları çok fazla geldi bana nedense ohaoldumsmile

edit : bloğuna baktım da yurtdışında çok daha uygunmuş fiyatları

Son düzenleme:
sen baya takılmışsın
bende cheapsmells denemek istiyorum ama kargo ücreti fazla diye vazgeçiyorum
kozmetijte strawbery ayakkabıda gojaneden alıyorum face adresini beğen gojanede indirimler oluyor :)

bahsettiğin ayakkabı sitesi çok hoş yaa... ama numarasını nasıl ayarlayacaz ki?? ya olmazsabilmiyorumkismile

La Senzaya dün baktım.. Fiyatları çok fazla geldi bana nedense ohaoldumsmile

edit : bloğuna baktım da yurtdışında çok daha uygunmuş fiyatları

evet canım :) takıl bana hayatını yaşa demek istiyorum ben :)
la senza ve newlooktan cok memnunum, ındırım fırsatlarından yararlanıyorum tabıı kı
TR de fıyatlar yuksek, ındıırmdekı urunlerı de,ıngılteredekı web sayfasındakıler gıbı değil.
benım bugun yarın pijamalarım gelecek, onlar hakkında da yazacağım :)
bır de bır kozmetık alısverısım var onu da ekleyeyım bloguma :)
sevgiler m.k.

bahsettiğin ayakkabı sitesi çok hoş yaa... ama numarasını nasıl ayarlayacaz ki?? ya olmazsabilmiyorumkismile

kaç numara giyiyorsun? kendımden yola cıkarak yardımcı olurum cnm
sıparıs verme bızı bekle tek kargo parasını uslenme :)

normalde 38-39 ama mesela nine west de 37,5 bilmiyorumkismile

hımmm, usa size a bakıyoruz, ben usa 8 sana uygun olur gıbı dusunuyorum ama eyvahedigeldismile
botlarda buyuk olabılır mesela benım aldıgım cızme bana buyuk ama altına tam sılıkon tabanımı koyuyorum ayağım rahat edıyor hem sıkıntı cekmıyorum.
7 veya 8 uyun sana , 7nın dar gekme ıhtımalıne karsı 8 söyleyebılırsın.
39- 40 gıyenler 9 alıyor
nıne westte usa 7 1/2 mı yazıyor dıye dusunuyorum.
hangı modelı begendın? gojaneden

hımmm, usa size a bakıyoruz, ben usa 8 sana uygun olur gıbı dusunuyorum ama eyvahedigeldismile
botlarda buyuk olabılır mesela benım aldıgım cızme bana buyuk ama altına tam sılıkon tabanımı koyuyorum ayağım rahat edıyor hem sıkıntı cekmıyorum.
7 veya 8 uyun sana , 7nın dar gekme ıhtımalıne karsı 8 söyleyebılırsın.
39- 40 gıyenler 9 alıyor
nıne westte usa 7 1/2 mı yazıyor dıye dusunuyorum.
hangı modelı begendın? gojaneden

evet evet 7 1/2 yazıyo.. eğer bu seçenek yoksa 8 olacak o haldeyerimseniben

evet evet 7 1/2 yazıyo.. eğer bu seçenek yoksa 8 olacak o haldeyerimseniben

TAMAM, MODEL BEĞENIRSEN BANA MESAJ AT :)
BU ARADA BENIM LA SENZA 2. SIPARISIM DE GELDİ. PİJAMALARIN KALITESI SÜPER BEDENLER GENISMIS, AKLINDA BULUNSUN.
MIS GIBI YUMUSACIK KUMASLARI zemuszemus

bloğunda gördüm canım aldığın şeyler çok hoş güle güle kullan, benim henüz cesaretim yok internetten alışveriş yapmaya nedense bilmiyorumkismile

bloğunda gördüm canım aldığın şeyler çok hoş güle güle kullan, benim henüz cesaretim yok internetten alışveriş yapmaya nedense bilmiyorumkismile
Valla csnım korkma, ben hanir alısversı yapıyorum, la senza ve newlook a guvenebılırsin. 4 günde reslim ederler istanbuldaysan

Back
X