Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki bırakır zaten öyle hamile kalınır başka yolu mu varki hamile kalmanınİç çamaşırından zevk suyu geçip hamile bırakırmı lütfen yardımcı olun
Olmaz cnmİç çamaşırından zevk suyu geçip hamile bırakırmı lütfen yardımcı olun
Korkuyorum sadece lütfen dalga geçmeyin biraz inceydi iç çamaşırı ama böyle bişey olabilirmi gerçektenTabiki bırakır zaten öyle hamile kalınır başka yolu mu varki hamile kalmanın![]()
Biraz inceydi iç çamaşırı sonra iç çamaşıırmı çıkarıp prezervatifle devam ettik ama girme gibi bişeu olmadı boşalmada yok lütfen yaedım edin böyle bişey olabilirmiOlmaz cnm
Öyle bişe olsa nüfus 100bın kata cıkardı![]()
İç çamaşırı sadece bende vardı erkekte yoktuOlmaz cnm
Öyle bişe olsa nüfus 100bın kata cıkardı![]()
Dalga geçmiyorum ki ben o şekil hamile kaldimKorkuyorum sadece lütfen dalga geçmeyin biraz inceydi iç çamaşırı ama böyle bişey olabilirmi gerçekten
Beni korkutuyosunuz gerçektenDalga geçmiyorum ki ben o şekil hamile kaldim![]()
Olmaz %99,9Biraz inceydi iç çamaşırı sonra iç çamaşıırmı çıkarıp prezervatifle devam ettik ama girme gibi bişeu olmadı boşalmada yok lütfen yaedım edin böyle bişey olabilirmi
Orayı anladımİç çamaşırı sadece bende vardı erkekte yoktu
Hayır üstüme falan boşalmadı 1 dakika falan onda bişey yokken bende kilot varken sürtündü sonra prezervatif takıp çıplakken sürtündük prezervatif delik falan değildi sürtündükgen sonra benden çekilip kendisi eliyle prezervatife boşaldıOlmaz %99,9
Ama üstüne boşalıp hamile kalanlar oluyormus buralarda okuyoruz..
Adetiniz gecikti mi? Test yapsanız
Adetime 2 gün varHayır üstüme falan boşalmadı 1 dakika falan onda bişey yokken bende kilot varken sürtündü sonra prezervatif takıp çıplakken sürtündük prezervatif delik falan değildi sürtündükgen sonra benden çekilip kendisi eliyle prezervatife boşaldı
Cok acıklayıcı olduHayır üstüme falan boşalmadı 1 dakika falan onda bişey yokken bende kilot varken sürtündü sonra prezervatif takıp çıplakken sürtündük prezervatif delik falan değildi sürtündükgen sonra benden çekilip kendisi eliyle prezervatife boşaldı
SayılırCok acıklayıcı oldu
Bu işlem ne zaman oldu peki yumurtlama gunlerınde mı
Gebelik testi yapın kocaman negatıfı görün rahatlayın :)Adetime 2 gün var
Böyle bişey olabilirmi sizceGebelik testi yapın kocaman negatıfı görün rahatlayın :)
Yumurtlama gunundeyse 10 gun once olmus aktıvıtenız, neden sımdı telaslandınız kı Adetiniz de gecikmemıs dahaSayılır
Olmaz olmaz merak etme biz neler yapıyoruz da zor oluyor..Adetime 2 gün var
Böyle bişey olmaz, dantelli miydi camasırınızBöyle bişey olabilirmi sizce