İç camasirimda islaklik

Sekerkizads

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
785
429
23
Kizlar mrb.14 haftalik hamileyim son 10 gundur yeşil akintim oluyor ve de ic camasirimda islaklik oluyor.amniyon sivisi olabilir mi nasil anlaşılır benzer durumu yasayanlar yardim lutfen

Enfeksiyon olabilir canım doktorunu bilgilendirme mutlaka

Akıntının renk değiştirmesi enfeksiyon kaynaklı olabilir

Teşekkürler canim peki bebegime hemen ulasir mi herhangi bi etki eder mi yaklasik 10. gundur böyle carsambaya kadar gidemiyorum doktora esim izin alamiyor hastane uzak bende tek gidemiyorum

Canım ev yapımı sirke varsa gece yatmadan iki yemek kaşığı sirkeyi bir bardak suya karıştır iç enfeksiyonu 2 günde iyileştirir. Bebeğine birşey olmaz ama ilerleyen haftalarda erken doğum riski oluşturuyor o yüzden enfeksiyon onemli

Yok canim ev yapimi sirke malesef nasil yapiliyor kendim yapabilir miyim.tesekkurler canimcevaplarin icin

Yok canim ev yapimi sirke malesef nasil yapiliyor kendim yapabilir miyim.tesekkurler canimcevaplarin icin

İnternette tarifi var ama hemen bir günde olmuyor malesef canım. Facebook'ta fermente mutfağım diye bir sayfa var oradan sipariş edebilirsin. Mideye de dokunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…