- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi Sekerkizads
Kizlar mrb.14 haftalik hamileyim son 10 gundur yeşil akintim oluyor ve de ic camasirimda islaklik oluyor.amniyon sivisi olabilir mi nasil anlaşılır benzer durumu yasayanlar yardim lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora carsamba randevum canim.o zaman a kadar korkuyorum.amniyon sıvısı geliyordur diye ama
Teşekkürler canim peki bebegime hemen ulasir mi herhangi bi etki eder mi yaklasik 10. gundur böyle carsambaya kadar gidemiyorum doktora esim izin alamiyorEczaneden amnisure ped alıp bakabilirsin ama bence enfeksiyon
Teşekkürler canim peki bebegime hemen ulasir mi herhangi bi etki eder mi yaklasik 10. gundur böyle carsambaya kadar gidemiyorum doktora esim izin alamiyorEczaneden amnisure ped alıp bakabilirsin ama bence enfeksiyon
Teşekkürler canim peki bebegime hemen ulasir mi herhangi bi etki eder mi yaklasik 10. gundur böyle carsambaya kadar gidemiyorum doktora esim izin alamiyorhastane uzak bende tek gidemiyorum
Yok canim ev yapimi sirke malesef nasil yapiliyor kendim yapabilir miyim.tesekkurler canimcevaplarin icinCanım ev yapımı sirke varsa gece yatmadan iki yemek kaşığı sirkeyi bir bardak suya karıştır iç enfeksiyonu 2 günde iyileştirir. Bebeğine birşey olmaz ama ilerleyen haftalarda erken doğum riski oluşturuyor o yüzden enfeksiyon onemli
Yok canim ev yapimi sirke malesef nasil yapiliyor kendim yapabilir miyim.tesekkurler canimcevaplarin icin
Tamam canim saolİnternette tarifi var ama hemen bir günde olmuyor malesef canım. Facebook'ta fermente mutfağım diye bir sayfa var oradan sipariş edebilirsin. Mideye de dokunmuyor.