- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
-
Dun aksamdan sabaha kdr hic islanmamis ama dun oglen disardayken cok islanmisti hava sicakti ya yorgunlktan yada ter diye dsundm. Dr bana bakarken hic suyun oyle boyle bsy demio. Sdce bakip tmm 1 ay snra tkrr gel diyo ii hersy fln diyoMuhtemelen idrardır ama bence dikkat et. Kontrole gidiyorsun zaten doktor suyuna her seferinde bakıyor.
Daha 22 haftalıksın ondan olabilir canım bana da 23. Haftadan sonra kilosunu falan söylemeye başladılar suyuna da her seferinde bakıyor doktor iyi olduğu için iyi deyip geçiyo demekki. Çünkü doktorlar çok şeye bakıyo kafasına karnına bacaklarına plasentasında kordonuna suyuna ayrı ayrı bakıyo bebişlerimizin :)Dun aksamdan sabaha kdr hic islanmamis ama dun oglen disardayken cok islanmisti hava sicakti ya yorgunlktan yada ter diye dsundm. Dr bana bakarken hic suyun oyle boyle bsy demio. Sdce bakip tmm 1 ay snra tkrr gel diyo ii hersy fln diyo
Ah beni de deli eden o, günlük ped kullanıyorum. Günde 3 defa filan çamaşır değiştiriyorum. Oluyor böyle şeyler heraldeKizlar 2 gundur ic camasirimda 1 liradan biraz daha buyuk bi islaklik oluyo ara ara. Koku vs yok ama dikkat ettigim sey gulerken oksururken fln kacirdigimi hissediyorum. Bebegimin hareketleri masallah ayni. Sizce bnm yasadigim bu su gibi sey ne ? Akiskan kivamda yani islanip kurudugunda hicbsy kalmiyor. Gunde 2 3 tane ic camasiri degistiriyorum. Gunluk ped kullansam olur mu ? Disaridayken rhatsiz oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?