Ic camasirin islanmasi ! CİŞ MI SU MU?

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.543
63
Kizlar 2 gundur ic camasirimda 1 liradan biraz daha buyuk bi islaklik oluyo ara ara. Koku vs yok ama dikkat ettigim sey gulerken oksururken fln kacirdigimi hissediyorum. Bebegimin hareketleri masallah ayni. Sizce bnm yasadigim bu su gibi sey ne ? Akiskan kivamda yani islanip kurudugunda hicbsy kalmiyor. Gunde 2 3 tane ic camasiri degistiriyorum. Gunluk ped kullansam olur mu ? Disaridayken rhatsiz oluyorum.

Muhtemelen idrardır ama bence dikkat et. Kontrole gidiyorsun zaten doktor suyuna her seferinde bakıyor.

Muhtemelen idrardır ama bence dikkat et. Kontrole gidiyorsun zaten doktor suyuna her seferinde bakıyor.
Dun aksamdan sabaha kdr hic islanmamis ama dun oglen disardayken cok islanmisti hava sicakti ya yorgunlktan yada ter diye dsundm. Dr bana bakarken hic suyun oyle boyle bsy demio. Sdce bakip tmm 1 ay snra tkrr gel diyo ii hersy fln diyo

Canım bende de anlattığına benzer oldu bi kaç kez akıntı gibi de değil idrar da değil ter olabilir diyordum ben allaha şükür suyumuz hep normal çıktı ultrasonda doktora gittiğinde bi sor istersen ya da eczanelerde ped gibi bişey satılıyor sanırım su mu değil mi öğrenmek için ama tam bi bilgim yok kullanmadım çok kafana takılırsa aklında bulunsun

Günlük ped kullanma zararlı. Doktor ve hemşireler söyledi. Ben her tuvalette tuvalet kağıdı veya peçeteyi kat yapıp koyuyorum ve değiştiriyorum her seferinde. akıntı olabilir,hamilelikte çok artıyor çünkü merak etme 21 haftalıksın su değildir. Sancın yoksa çokta korkma.

ter olur akinti olur suyuyla alakasi olcagini sanmiyorum bende yasiyorum ayni seyi bazen gunluk ped kullaniyorum kullanmadigim zaman daha riskli cunku devamli islak kalicak enfeksiyona acik suana kdr bir sorun yasamadim devamli degistiriyorum

Sagolun kizlar. Bencede ter cnku hep disardayken oluyo. Bide gulerken falan hep kaciriyorum insallah dahada artmaz bu durum :)

25 haftaligim ve bazi gunler fazla yogun bazi gunler cok daha az oluyor, bazen akintinin icinde bazen tek basina su seklinde. Gebeligin basindan beri oluyor ama tum kontrollerde suyum normal gorunuyor. Ben rahim salgilarinsan bir cesit oldugunu dusunmeye basladim artik:)

Dun aksamdan sabaha kdr hic islanmamis ama dun oglen disardayken cok islanmisti hava sicakti ya yorgunlktan yada ter diye dsundm. Dr bana bakarken hic suyun oyle boyle bsy demio. Sdce bakip tmm 1 ay snra tkrr gel diyo ii hersy fln diyo
Daha 22 haftalıksın ondan olabilir canım bana da 23. Haftadan sonra kilosunu falan söylemeye başladılar suyuna da her seferinde bakıyor doktor iyi olduğu için iyi deyip geçiyo demekki. Çünkü doktorlar çok şeye bakıyo kafasına karnına bacaklarına plasentasında kordonuna suyuna ayrı ayrı bakıyo bebişlerimizin :)

Ah beni de deli eden o, günlük ped kullanıyorum. Günde 3 defa filan çamaşır değiştiriyorum. Oluyor böyle şeyler heralde

Bu haftalarda hafifte olsa idrar kacırmalar başlıyor bende heyecanlanıp gitmiştim turnusol kagıdıyla bakıldı idrardı endişe etme cnm

Kızlar 36 haftalık hamileyim afedersiniz iç çamaşırım hep ıslak su gibi acaba suyum mu geliyo ter mi su nasıl gelir nasıl ayırt edilir ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…