pamukluprenses Cennet kokulu oglum.... Kayıtlı Üye Katılım 29 Mayıs 2009 Mesajlar 564 Emoji Skoru 7 Puanlar 621 Yaş 41 Yer Balıkesir 23 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukluprenses #1 7aylık oglum 2 gündür iç çekiyo ama böle incecik bi ses cıkartıyo ardından cıglık atıp gülüyp neden böle yapıo sizce oyunmu? yoksa bi sıkıntısımı var?
7aylık oglum 2 gündür iç çekiyo ama böle incecik bi ses cıkartıyo ardından cıglık atıp gülüyp neden böle yapıo sizce oyunmu? yoksa bi sıkıntısımı var?
kahveci Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Aralık 2006 Mesajlar 718 Emoji Skoru 6 Puanlar 0 Yer Diğer 23 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukluprenses #2 güldüğüne göre oyun oynayıp cilve yapıyordur sıkıntısı olsa mutlaka belli eder daha neler yapar annesi:) hergün daha çok şaşırtıcak seni:)
güldüğüne göre oyun oynayıp cilve yapıyordur sıkıntısı olsa mutlaka belli eder daha neler yapar annesi:) hergün daha çok şaşırtıcak seni:)
ecrin_krks evli-mutlu-çocuklu Kayıtlı Üye Katılım 27 Nisan 2010 Mesajlar 205 Emoji Skoru 5 Puanlar 46 Yer İstanbul 24 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukluprenses #3 benim oğlum doğduğundan beri aynı sizin anlattığınız sesleri çıkarıyo önce iç çekiyo sonra kahkaha atıyo ama bunu uykusunda yapıyo sadece..sizinki uyanıkken mi yapıyo?
benim oğlum doğduğundan beri aynı sizin anlattığınız sesleri çıkarıyo önce iç çekiyo sonra kahkaha atıyo ama bunu uykusunda yapıyo sadece..sizinki uyanıkken mi yapıyo?
selva82 Guru Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2009 Mesajlar 1.503 Emoji Skoru 2 Puanlar 441 Yer İstanbul 24 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukluprenses #4 benim bebeğim de yapıyo, bizim dikkatimizi çekmeye çalışıyo bence... güzel bişey bu keyifli olduğunu gösteriyo neden endişelendiniz?
benim bebeğim de yapıyo, bizim dikkatimizi çekmeye çalışıyo bence... güzel bişey bu keyifli olduğunu gösteriyo neden endişelendiniz?
pamukluprenses Cennet kokulu oglum.... Kayıtlı Üye Katılım 29 Mayıs 2009 Mesajlar 564 Emoji Skoru 7 Puanlar 621 Yaş 41 Yer Balıkesir 25 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukluprenses #5 uyanıkken yapıo ne bileyim yaa böle ince ses cıkartmamıştı ben birazda pimpirikliyim sanrım ondan böle endişelendim
uyanıkken yapıo ne bileyim yaa böle ince ses cıkartmamıştı ben birazda pimpirikliyim sanrım ondan böle endişelendim
dunyams Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2011 Mesajlar 166 Emoji Skoru 8 Puanlar 46 Yer İngiltere 28 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukluprenses #6 korkmayin benimkide yapar onu simdide oyun oynarken offfff ayyy falan der buyumuslerde kuculmusler