İç dökme seansı

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
çok ağır 1 imtihan.

Bi işe yaramadıgını düşünüyor insan. Kadın olamadıgını, eşini baba olmaktan mahrum ettigini düşünüyor. çok acı. Daha yolun başındayım ama bu dert beni benden aldı. 1 senem doluyor.

Evet herşeyin hayırlısı. Evet Allah var gam yok. Evet işimiz Allaha kaldı.
Neden ?! diye sormaktan çekinirim.
İsyandan korkar, Rabbime sığınırım. Ama ben insanım, nefsime agır geliyo. Herşeyin vakti zamanı var biliyorum ama zoruma gidiyor işte.

Dünyanın sonu değil, benim gibi hatta daha beteri birsürü insan var bunuda biliyorum... Ama nezamanki adet zamanı gelse, 'şimdiye kadar olmadı da şimdi mi olcak' düşüncesi geliyor da umuduma ket vuruyorum. şükür. Birsürü hayal kurduktan sonra yıkılması çok feci çünkü.

Burayada şimdi içimi dökeyim dedim.Paylaşmadan olmuyo zira. Sabahtan beri oturdugum yerde ağlayıp düşünüyorum. mallaştım iyice.

Neyse kalkayımda, dünkü misafirlerden kalma pis dağınık evimi toplayayım. hiç bişey olmamış gibi devam edeyim hayatıma.

Allahım cümlemize akıl sağlığı sıhhati versin. amin.

Rabbim tez zamanda sana hayırlı sağlıklı bir evlat versin çocuğunun dağınıklığını toplamak için dön bak evine. Kucağın boş kalmasın şu mübarek günler dua et bol bol isyan etme.

Rabbim tez zamanda sana hayırlı sağlıklı bir evlat versin çocuğunun dağınıklığını toplamak için dön bak evine. Kucağın boş kalmasın şu mübarek günler dua et bol bol isyan etme.

İsyan etmek? Haşa ? Ne haddime ?

Benimki bir anlık sıkılma, iç geçirme. bunaldım bi anda. Ben yazmayı severim kimseye anlatamam cünkü. Eşim bile bilmez bu denli çocuk istediğimi. Onun yanında amaan salla modundayım.

Amaaan bu hallerim geçer 3-5 saate:)

Çocuk yapmaya karar verdiğim ay hamile kalmışım ama maalesef dış gebelikmiş.. bir ay önce çok basit çok normal gelen şey şu an o kadar uzak o kadar zor geliyor ki gözüme, bir daha cesaret edebilir miyim bilemiyorum. Üstelik daha bı durumudan kurtulabilmiş de değilim.. Bazen bende isyan edecek gibi hissediyorum ama şöyle düşünmeye çalışıyorum. Bunda da vardır bir hikmet. Herkesin imtihanı farklı farklı.. Rabbim bu imtihanı da hakkıyla geçmeyi nasip etsin. Dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin inşallah. Nasipten öte yol yok..

Kendini yıpratma bebeğin sana kavuşmak için güçlü bir anne olmanı ister. Dua her kapıyı açar

Evet. nasibimiz kadar varız bu dünyada.
Sanada geçmiş olsun. En azından döllenmeye elverişli bir vücudun varmış .. İnşaallah bundan sonraki gebeliğin de sağlıklı şekilde ilerler ve güzellikle sonuçlanır. umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…